Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Çakmak çaya düştü kurtarılır mı?

Benim için manevi değeri olan çakmağım çay bardağının içine düştü yanmıyor şuan.Kurtarmanın bir yolu var mı?
  2. Sirius Blackw

Sweat nasıl hızlı kurur

İçi pamuklu sweatim var bugün işe giderken bi salaklık yapıp giydim ve bir kaç leke oldu üstünde.Yarın giymeyi çok istiyorum programım var annem şuan makineye attı.Yarın 12 ye kadar kurur mu?Ne yapabilirim kurutmak için?
  3. Sirius Blackw

Çakma marlboro dolandırılmayın

Son 1 haftadır çok görüyorum bu paketi duty free diye satıyorlar ama çakma ne olduğu belli değil almayın derim.Çakma olduğunu bile bile aldım bugün pasajın içindeki yaşlı bir dayıdan paketi görünce hipnoz oldum değerlerine bakınca anlarsınız zaten daldan da kalitesizlik akıyor.2 pakete 200...
  4. Sirius Blackw

Zippo çakmak fitil ve taş orjinal mi olmalı?

Elimde sevdiğim bir kantai marka zippo var haftada 1 benzin dolduruyorum şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı fakat fitil ve taşla ilgili merak ettiklerim var.Orjinal zippo değil zaten ama taş ve fitili herhangi bir markanınkiyle değiştirsem zarar verir mi çakmağa?Clipper benzin kullanıyorum.Bu...
  5. Sirius Blackw

Güneş yanığı geçer mi?

Normalde bembeyaz süt gibi çocuğum bir süredir güneşe maruz kaldığım için kolumun yarısı esmer oldu.Annem geçmez dedi korktum biraz harbi geçmez mi?
  6. Sirius Blackw

acil arama nasıl engellenir?

Samsung A52 var cebimdeyken nasıl oluyor bilmiyorum ama 112 yi arıyor.Farkedip kapatıyorum sonra onlar tekrar arıyor açmıyorum.3-4 kere oldu bu artık şafak operasyonu mu yicem para cezası mı yicem belli değil.Nasıl engellerim?
  7. Sirius Blackw

Doğum kontrol hapı kesin işe yarıyor mu?

%100 işe yarıyor mu acaba yarıyordur büyük ihtimal böyle büyük bir riski almaz kimse de yine sorayım dedim.
  8. Sirius Blackw

toplu şarkı indirme kolay yol

Beyler elimde kocaman liste var bunları indirmem lazım hepsini tek tek açıp link kopyalayıp mp3 e dönüştürmek çok zor geliyor.Bunu kolayca yapabileceğim bir yol var mı?
  9. Sirius Blackw

Nikotin sakızı için reçete gerekli mi?

Nikotin sakızı denemek istiyorum direkt gidip alabilir miyim yoksa doktordan reçete falan lazım mı?Birde çok pahalı mı?
  10. Sirius Blackw

Clipper çakmak nerden bulunur?

clipper koleksiyonu yapmak istiyorum fakat nereye gitsem düz klasik renkli çakmaklar var desenli bulamıyorum hiç.Binlerce farklı serisi olan bu çakmak Türkiyeye gelmiyor olamaz sanırım.En çok raw edition dan istiyordum fakat türkiyede satılmıyor.Yurt dışından buldum ama 4 lüsü 600 lira gibi uçuk...
  11. Sirius Blackw

Figür sergilemek için kutu

10 Cm lik farklı serilerden star wars figürü topluyorum ve bunları adam gibi odamda sergilemek istiyorum.Bunun için Dikdörtgen şeklinde şeffaf kutu arıyorum istediğimi bulmak için nasıl aratmalıyım veya önerebileceğiniz uygun kutu var mı bu şekilde.
  12. Sirius Blackw

Kaloroferin içine kıvılcım düştü

Sigaranın külünü atarken 2 3 tane kıvılcım düştü kaloriferin içine sıkıntı olur mu?Yatağım kaloriferin dibinde hemen patlarsa falan ilk ben havaya uççam sıkıntı olur mu?Paranoyak oldum yerde falan mı yatsam diye düşünüyorum.
  13. Sirius Blackw

Neşet Turan hayatını kaybetti

Konusunu açanı görmedim açayım dedim.İnstada görüyordum ara sıra arkadaşlarla makarasını yapardım hususi takip etmezdim ama görünce bi içim burkuldu.Kayseriden İstanbula yürürken kamyon çarpmış beyler kazayı da koyuyorum.Göründüğü kadarıyla gariban bir adamdı zaten mekanı cennet olsun
  14. Sirius Blackw

oruç ile ilgili soru

Beyler bir ihtiyacım var ve bunu gidermem lazım fakat orucum.Öğlen ezanında açmayı unuttum şimdi açsam ve kaza orucu tutsam dinen sorun olur mu?
  15. Sirius Blackw

Cricket çakmak doldurma

Bir kaç hafta önce cricket deluxe aldım 200 liraya çok kaliteli çakmak fakat gazı az geldi sanırım 2 3 kere çakmam gerekiyor yanması için.Dolduracağım fakat geldiğinde not gönderdiler clipper gazıyla doldurun diye öteki gazlar tıkanma yapıyormuş.Başka bir markayla doldursam sıkıntı olur...
  16. Sirius Blackw

sigaraya zam geldi mi?

2 gündür telefonu korkarak açıyorum zam gelecek dediler ne zaman gelir acaba?Seçim bitti.
  17. Sirius Blackw

Köpek gezdirme ile ilgili

Bizde Jack Russel var cücük bişey yani.Ben ilgilenmediğim için göze battım sanırım hayvanı bana kitlediler.Önümüzdeki hafta ben gezdireceğim fakat gezdirirken sokak köpekleriyle falan karşılassam ne yaparım bilmiyorum.Alt tarafta talip diye bi ******** var düzenli olarak 3 tane av köpeğini...
  18. Sirius Blackw

Marlboro Light(Touch) İnceleme,Red ile farklar..

Öncelikle konuyu kesinlikle kimseyi sigara kullanmaya özendirmek için açmıyorum.Hali hazırda tüketen arkadaşların yararlanması ve forumdaki konu çeşitliliğin artması için açıyorum. - Sigara dumanında bezen,nitrozamin,formaldehit,hidrojensiyanit ve nikotin gibi kanser edici ve bağımlılık yapıcı...
  19. Sirius Blackw

Öncü dönerde yaşadığım olay

Bugün yemek yiyodum yan masaya çocuk oturdu bi tane dürüm söylemiş sadece içecek yok garson bi tane da ayran getirdi.Çocuk içecek söylemedim diyince 'öğrenci ayranı' dedi garson.Öncünün böyle bir uygulaması var mı resmi olarak yoksa ikram mı ettiler?Çok hoşuma gitti bu olay
  20. Sirius Blackw

Zippo gazı ne kadara doldururlar?

Zippo hakkında hiç bir bilgim yok geçen izmirden 100 liraya aldım adam orda doldurdu bişeyler verdi 5 gün oldu yanmıyor şimdi bi tobaccoya götürsem kaç liraya mal olur?
Top Bottom