Arama sonuçları: *

1. A

Internet gidince discordum bozuldu

dun aksam oyun oynarken internet gitti geldiginde discord uygulaması bozulmustu fakat tarayıcıdan gırebılıyorum sorunu bılen var mı acaba?
  2. A

Otobüste gördüğüm kızdan telefon numarası istedim sizce yalan mı söyledi?

Otobüste bir kız gördüm ve gercekten tatlıydı şansıma benim ineceğim durakta indi ve bende icimden geldiği için gidip çok tatlı olduğunu numarani veya instagramini alip almayacagimi sordum instagram kullanmadigini, telefon numarasini da yeni değiştirdiğini söyledi ama eger istersen twitter...
  3. A

Ailem ile konuşamıyorum

Ailem ile doğru düzgün konuşamıyorum Herhangi bir olay oluyor kendi içimde onlara neler diyeceğimi söylüyorum fakat karşılarına çıktığım da ağzımı bıçak açmıyor benim konuşmam gerekirken tam tersi onlar konuşuyor ben dinliyorum sizce nerede hata yapıyorum ne yapmalıyım?
  4. A

Vodafone güncel tutar durumu

Gece gece aklıma takıldı sormak istedim Şuan da Vodafone yanımda uygulamasını açtığımda ödemem gereken fatura 74.4 tl gözüküyor fakat güncel tutarimi öğrendiğim de güncel tutarım yaklaşık 680 tl gözüküyor aşım vs gözüküyor ama faturama yansimamis sizce olay ne olabilir
  5. A

Instagram mesaj silme

Arkadaşlar attığım bir mesajı karşı taraf görmeden silersem herhangi bir bildirim gider mi
  6. A

defacto etiket kopardım

defactodan aldıgım montun etiketini kopardım eve gelince biraz büyük oldugunu soyledı annem acaba değişmeme izin verirler mi fişim var
Geri