Arama sonuçları: *

1. Savaş Satış

Dosya.CO Şifre Kırma

Merhaba dosya.co sitesinden birisi dosya paylaşmış ve o dosyayı indirmek istiyorum ama şifreli bir dosya nasıl şifreyi kırabilirim?
  2. Savaş Satış

Atatürk Havalimanı İsim Değişikliği!

Merhaba. Bugün FlightRadar24 de gezinirken Atatürk Havalimanına bakıyordum. Havalimanın ismi "Aeropuerto İnternacional Estanbul Atatürk Airport" yazıyor. Neden böyle yazıyor ismi normalde böyle değildi.
  3. Savaş Satış

13 Yaşında Nasıl Para Kazanabilirim?

Merhaba.Artık Yaz geldi okullar tatil olacak tabi bende doğal olarak yaz geldiği için arkadaşımla gezmek istiyorum.Ama ailemin durumu şu aralar biraz kötü ve ailemi zor duruma sokmak istemiyorum.Arkadaşımla beraber birşeyler yapmak istiyoruz para kazanmak ile alakalı.Ama ne yapacağımızı...
  4. Savaş Satış

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık A.Ş nasıl bir yer?

Bugün Esenyurt’tan çıkıp metrobüsle 1 saat Ataköy Atatürk Havalimanı’na gideceğim.Çünkü orada Genel Havacılık A.Ş nin düzenlediği bir fuar var.24 saat açık gösteriyor ve yorumlarıda güzeldi.Fiyatı nedir veya öğrencilere ücretsizmi?
  5. Savaş Satış

R-GOL.com güvenilir mi??

Eldivenim eskimişti kaleci eldiveni bakıyordum bir site dikkatimi çekti.750 liralık eldiven 550 liraydı diğer eldivenlerde öyle ucuz.Yorumlara baktığım ise yabancıydı ama olumluydu site yabancı ama TL ile gösteriyordu.R-GOL.com güvenilir mi?? https://www.r-gol.com/tr
  6. Savaş Satış

Bir kızı nasıl yeniden etkileyebilirim?

Merhaba.Bir sevgili yapmıştım ilişkimiz gayet güzel gidiyordu ve uzun zaman sonra bana “ben ilişkiye hazır değilim arkadaş kalsak lütfen”yazdı bende tamam dedim.Meğersem yeni sevgili yapmak İçin öyle yazmış.Ben Emirhan’ın yanına gidiyorum(eski sevgilisi)dedi ve o an yıkıldım.Eski sevgilisini...
  7. Savaş Satış

konu nasıl kapatılır

merhaba.bir konu açmıştım ve kapatmak istiyorum nasıl yaparım?
  8. Savaş Satış

12 Ocak Doğum Günüm Ne Alınabilir?

Merhaba. 12 Ocak doğum günüm ancak annem ve dayımla ne alacağımıza karar veremedik. Çokça düşünmeme rağmen aklıma bir şey gelmedi. Google'da arattım yinede bulamadım. Ne alabiliriz, yardımcı olur musunuz?
Geri