Arama sonuçları: *

1. AlpacinoTR

Adobe yıllık ödemesi ne kadar ?

merhabalar 1 yıllık üyelik almak istiyorum. acaba 30 günlük deneme sürümü bitince 2.289 tl mi vereceğim yoksa sadece 611 tl verip 1 yıllık mı kullanacağım ?
  2. AlpacinoTR

Bu Hapları Kullanmalı Mıyım ?

Merhabalar. 2 tane kendini kanıtlamış markanın hapını kullanma gibi düşüncem var . Zayıflamada yardımcı olacak yağ yakıcı şu var ; https://www.trendyol.com/natures-supreme/tonalin-cla-1250-mg-60-yumusak-kapsul-8681763380244-p-2485347?boutiqueId=593928&merchantId=105100 Multivitamin için bu var...
  3. AlpacinoTR

İngilizce Nasıl Öğrenebilirim ?

şöyle set almıştım baktım ama kafam çok karmaşık nasıl çalışmaya başlamalıyım ? içindeki kelimeleri ingilizce Türkçe karşılıklarını yazarak mı okuyarak mı ? yardımcı olur musunuz.
  4. AlpacinoTR

Gamer Erkeklerin Evlenmesi

arkadaşlar hep merak etmişimdir gamer erkekler evlendiklerinde o çok sevdikleri gaming bilgisayarlardan kolay kolay vazgeçer mi ? :D veya bilgisayarı yenilemek için para biriktiriyorsun ama evleniyorsun ve hayalindeki gaming bilgisayarı alamıyorsun :D 23 Yaşındayım parçaları yenilemek için para...
  5. AlpacinoTR

Medya Planlama Uzmanlığı Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim işte çalışan veya bilgi sahibi olan var mı? iş telifi aldım konuştum anlatıldığına göre rahat bir iş gibi ama size de sormak istedim. bugün akşama kadar kesin cevap vermem lazım ama baya kararsız kaldım.
  6. AlpacinoTR

Tüketici Hakem Heyeti Başvurum Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

merhaba arkadaşlar 24 ocak gibi aldığım monitör hakkında thh başvuru yapmıştım az önce bi kağıt geldi ve 2 hafta içerisinde hakem heyetine eksik dosyaları götürmem söylendi. şunlar eksikmiş. -ihtarname dilekçesi ya a yapılan tüm yazışmalar (cayma bildirimi) -ürüne ait tüm ekran çıktıları bunları...
  7. AlpacinoTR

İş hukuku bilen muhasebeci var mı?

merhabalar aralık ayında ilk 2 hafta kısa çalıştım ve 2 haftada ücretsiz izne çıkarıldım. aralık 26 gibi e devletten kçö sorgulama ekranına baktığımda fazla bir para yatırılacağını gördüm ve o para bana yattı. merak ettiğim konu şu acaba fazla yatan para benden mi kesilecek yoksa işveren mi...
  8. AlpacinoTR

Bilgisayarda bluetooth nasıl açarım ?

merhabalar benim win 10 pro masaüstü bilgisayarım var, telefonum ile bluetooth eşleşmesi yapamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz ?
  9. AlpacinoTR

İnstagram İP Silinir mi ?

Merhaba arkadaşlar silinen bir instagram hesabının ip adresi ne zaman sonra silinir ? Veya silinir mi ?
  10. AlpacinoTR

Teknobiyotikten ürün alan bakabilir mi?

merhabalar acaba teknobiyotik hangi kargo şirketini kullanıyor ? bu virüs zamanından önce depodan elden de verdiklerini söylediler. onlara mail attım ama cevap alamadım.
Top Bottom