Arama sonuçları: *

1. eyupseker

600TL'ye Kadar Kaykay Önerisi

Herkese iyi günler dilerim, bu sıralar kaykay almayı düşünüyorum fakat bu konu ile ilgili bilgim sıfır diyebilirim. Fakat isteyebileceğim birkaç özellik boyum uzun olması sebebiyle rahat edebileceğim bir kaykay istiyorum ve aynı şekilde bu işi profesyonele dökmek istediğim için kaliteli bir şey...
  2. eyupseker

Telefonuma tanımadığım yerden gelen onay kodu

Arkadaşlar telefonuma "ihlas pazarlama" adlı yerden bir onay kodu geldi. Oradan hicbir alışverişim olmadı. Orada bir link vardı ve link "izin.ly" olarak başlıyordu. Yanlışlıkla tıkladım ve hemen çıktım. Bu mesaj neden gelmiş olabilir? Biri benim adıma alışveriş yapmaya mı çalışıyor?
  3. eyupseker

Bu kelime ne olabilir?

Arı ... Alanı Bu kelime 6 harfli Bu kelime ne olabilir?
  4. eyupseker

Dokunduğumuz yeri gösteren resim

Böyle bir şey vardi. Bir yere dokunuyordum ve dokunduğum yeri gösteren bir resim geliyordu karşıma. O şeyin ismi neydi
  5. eyupseker

Bu Laptop 2. El Kaç TL ye satılabilir?

Intel Celeron 2957U Intel HD Graphics 4000 4GB 1333mhz ram 500gb hdd ( sağlık 100 ) Şarj soketi hafif hasarlı, azıcık oynayınca düzeliyor. Şarj Makinesi orijinal Bataryası 1 saat gidiyor, yani bitik. Kaç TL ye satılabilir?
  6. eyupseker

Papara kart para yükleme süreci

Arkadaşlar, papara karta para yükleyince hemen 5-10 dakika da geliyor mu yoksa paranın hesaba geçmesi daha uzun mu suruyor ?
  7. eyupseker

Sistemlerinizin resmi

Böyle açılan bir çok konu vardı. Onlardan birinin linkini atabilir misiniz? Kendim bulurdum da telefonum biraz zor çalışıyor
  8. eyupseker

Öğretmen olmak ne kadar zor?

Burası teknoloji forumu fakat belki bilen vardır. Ben anadolu lisesine gideceğim büyük ihtimalle. Öğretmen olmak ne kadar zor?
  9. eyupseker

Katiliyorum - Katilmiyorum butonu

Hani mesajı beğenme vs. varya oraya Katılıyorum - Katılmıyorum gelse nasıl olur? 👍 Katılıyorum 👎 Katılmıyorum
  10. eyupseker

Ben bu kediyi bir yerden hatırlıyorum

Siz de bir yerlerden hatırlıyor musunuz bu kediyi?
  11. eyupseker

Üniversite ve Liselerin açılış tarihi farklı mı?

Ya şimdi korona virüs olmasa üniversite ile liselerin açılış tarihi aynı mı olur farklı mı?
  12. eyupseker

Herkes yasadigi yeri yazsın

Arkadaşlar sizin için sorun olmayacaksa herkes yaşadığı ili yazabilirmi? Belki birileri aynı yerde çıkarda birinin birine yardımı dokunur. Ben başlıyorum. Samsun/Bafra
  13. eyupseker

LGS 45 dakikalık arada dışarı çıkılır mı?

Arkadaşlar lgs de 45dk ara oluyor ya sözel bölüm bitince. O 45dk da çıkıp eve gidebiliyormuyuz?
  14. eyupseker

Sınırsız youtube internetini başka telefonda kullanmak

Babamın telefonuna 25 günlük sınırsız youtube paketi geldi. Ben babamın telefonunun internet paylaşımını açıp kendi telefonum ile bağlansam, sonra youtube a girip video izlesem geçerli olur mu o?
  15. eyupseker

Markaların Türkçeye Çevrilmiş Hali!

Rampage--->Gösterişli Gamepower--->Oyun gücü Sapphire--->Safir (Değerli bir taş sanırsam) Acer--->Akçaağaç MSI---> Uluslararası mikro yıldız Steelseries---> Çelik serisi Cooler master---> Soğutucu ustası James Donkey---> Eşek James Var mı eklemek isteyen 🙂
  16. eyupseker

Forumu mobilden kullananlar baksın

Telefonu yan çevirin forum daha farklı oluyor. (Az önce keşfettim 😀)
  17. eyupseker

Cekilis ne oldu?

Büyük çekilişe ne oldu haftalardır haber yok?
  18. eyupseker

Render nedir

Ne bu render tam olarak?
  19. eyupseker

Telefondan link atamayanlar?

Bazılarını gördüm de telefondayım link atamıyorum demişlerdi 1- Donanım arşivi forum a google dan girin. 2- Diğer gireceginiz siteye chrome dan girin. 3- Chrome dan linkini atmak istediğiniz sayfaya girin, sağ üstte bulunan, alt alta üç noktaya tıklayıp "bağlantıyı kopyala"ya tıklayın. 4-...
  20. eyupseker

Dolar ne kadar düşer

Arkadaşlar dolar düşüşe başladığında sizce ne kadar düşer 1 ayda?
Geri