Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

522ST neden 19.79TL basıyor ???

Bugün öğrenci akbilim bitti işe giymem için 522st ye bindim ama tam 19.79 yl bastı şaka gibi , neden normalin 2 katı basıyor ?
  2. Birol Azak

Zorunlu Askerlik Hakkında

Selamlar geçtiğimiz sene yani 2021 yılında üniversiteye başladım ve askerliğim 2032 yılına kadar tecil edildi. Ben 2 ay önce üniversitedeki kaydımı sildirdim ve okulu bıraktım ama tecilim hala 2032 ye kadar gözüküyor bu ileride bir sorun olur mu ?
  3. Birol Azak

Bir kutu oyunu yapsanız ne yapardınız ?

Monopoly tabu veya dungeons & dragons gibi kutu oyunu , kart oyunu yapsanız ne yapardınız ?
  4. Birol Azak

Satranca yeni bir taş ekleme şansınız olsa nasıl bir taş eklersiniz ?

Merhaba satranç oyunundan bir taşı eksiltip (örneğin kale) yerine yeni bir taş ekleyeceksiniz ve özelliklerini siz belirleyeceksiniz , nasıl bir taş eklerdiniz ?
  5. Birol Azak

Casy study aşaması nedir ?

Merhabalar bugün bir iş teklifi aldım ve işveren perşembe günü case study aşamasına geçeceğimi söyledi , bu case study tam olarak nedir bilen var mı ? İnternette aradım ama tam olarak anlamadım.
  6. Birol Azak

KYK kredisi geri ödeme hakkında yardım

Merhaba kyk kredisi almak istiyorum ama aklımda bir kaç soru var yardımcı olursanız sevinirim . 1-Örneğin 5 ay boyunca kredi aldım sonra krediyi iptal ettim mezun olduktan 2 yıl sonramı ödemeye başlarım yoksa iptal ettikten 2 yıl sonra mı ? 2-örneğin 30.000 tl lik bir krediyi aylık kaç tl taksit...
  7. Birol Azak

Ormanlara giriliyor mu ?

Merhaba bir ara ormanlara girmek yasaktı yarın arkadaşlarla mangala gitmek istiyoruz ormanlara giriş serbest mi yoksa hala yasak mı ?
  8. Birol Azak

Abdullah abinin videodaki tshirtü

Bu videodaki tshirtün linkini bulan atabilir mi ?
  9. Birol Azak

Wallpaper engine duvar kağıdı önerisi

Herkes kullandığı ve beğendiği güzel wallpaperları yazabilir mi ?
  10. Birol Azak

Ptt bedava maske

Ptt her hafta haftada birkez kisi başı 1 kutu(5 adet) maske bedava veriyo maskeyi almak için bu siteye girerek bilgileri doldurmanız lazım ama doldurmak için 20 yaş üstü ve 65 yaş altında olmanız gerekmekte.Kargo bedava. https://maske.epttavm.com/ bilgileri girdikten sonra sipariş butonuna...
Top Bottom