Arama sonuçları: *

1. S

Hangi Din doğrudur acaba ?

Merhabalar 2021 Ateist olmuştum .Şuan kafam çok karışık hangi din doğrudur? bi dine inanmak istiyorum kafamda sürekli boşluk var. Doğru yolu bulmak istiyorum Hangi dine inanmalıyım acaba kafam çok karışık.Hergün Kalbime ağrılar giriyor neden böyle şeyler yaptım diye kendimi sorguluyorum. 4...
  2. S

Nasıl Almanca Öğrenebilirim?

Merhabalar .Almanca öğrenmek istiyorum nereden öğrenebilirim kursa gitmek istemiyorum sıkıcı o yerler ben kendim evde öğrenmek istiyorum almanya taşınmayı düşünüyorum askere gidip gelince para biriktirip gitmek istiyorum o yüzden, almanca öğrenmek istiyorum ondan sonra ,almanya yaşamak için...
  3. S

Hristiyan Olmaya karar verdim Araştırma yapıyorum

Alevi bir aileden dünyaya geldim doğdumdan. Beri hiç cami ve ibadet etmedim çünkü hiç kuran kursuna filan gitmedim 18 yaşında ateist olmuştum .Şuan 20 yaşındayım din arayışına girmeye karar verdim .Hristiyanlığı araştırmaya karar verdim araştırmak için site filan varmı acaba İncil nerden alabilirim.
  4. S

Askerlik ile ilgili birkaç sorum var?

İyi akşamlar bugün tecil bozdurdum da asal yoklama yaptım aile hekimi muayene olmaya gidicem ama ne göttürmem gerekli kimliği zaten göttürcem başka bir şey göttürmem lazım mı.
  5. S

Çanakkale nasıl bir şehir?

2 yıl sonra ayrı eve taşınmayı düşünüyorum.İstanbul gibi kalabalık yerleri sevmiyorum istanbul da doğdum ama burdan gidesim geliyor 2018 Çanakkale gezisine gidim çanakkale çok sevdim izmir e gitmedim sizce hangi şehir güzeldir rahat o kalabalık olmucak rahat rahat dışarı çıkıp dolaşılmak...
  6. S

Oyun arkadaşı arıyorum?

Ben Buğra, 19 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. Hiç oyun arkadaşım olmadı. Hiç... Beraber her oyunu oynamak ister... Korku oyunları, bağımsız yapımlar, hayatta kalma oyunları...ne tür oyun varsa oynamak isterim. Kavga etmeden her oyunu alıp oynarız. Sadece küfürler olmasın, şakanın fazlası çok...
  7. S

CPU ve RAM çok az kullanan Tarayıcı Önerisi?

Brave kullanıyorum CPU ve RAM Çok kullanıyor Önerdiğiniz Tarayıcılar var mı iyi. Öncedem Kullandıklarım Yandex Google Chrome Opera GX Mozilla Firefox Edge
  8. S

Askerlik İçin Neler Gerekiyor?

31 Aralık 2022 Sonra tecilim bitiyor yeni mezun oldum 31 aralık olmadan Askerlik işlemlerini yaptırıcağım askerliğe ne Götürüyim Telefon yasak zaten Sakalım Gür filan Değik Seyrek askerlikte traş olmam kolay olucak ne götüryim askerlik için don atlet çorap dedorant traş kolanyası alayımı
Geri