Arama sonuçları: *

1. S

Hediyelik tesbih bakıyorum

merhaba arkadaşlar hediyelij tesbih bakıyorum 1000 til civarı bütçem var plastik oladun istemiyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz Erzurum oltu taşı varmış mesal 10k flan çakması gürcü taşı varmış akik taş veya kuka önerdiler
  2. S

Yapaz zeka ile nereden video olusturabiliein

arkadaşlar arkadaşıma şaka amaxli yapacağında nereden yapabilirim
  3. S

Balkonda mangal yapmak istiyorum öneri yaparmisiniz

arkadaşlar evimin balkonunda mangal yapmak istiyorum önerdiğiniz kullandığınız varmı barbekü link atar mısınız
  4. S

Özel numaradan arayan birini nasıl bulabilirim

Arkadaşlar biri arayıp arayıp duruyor arkadaş grubumuzu bir türlü bulamadı bulmanın bir yöntemi varmıdır acaba
  5. S

Şınav sayımı nasıl arttırabilirim

Merhaba arkadaşlar 20 ye kadar yarım yamalak sınav çekiyordum önceden şimdi sürekli spor vs. Devam ediyorum artık 15 sınav gerçekten nizami çekiyorum askeri nizamda ama arttıramiyorum bir Türlü yavaş yavaş 15 tane nizamda yapmıyorum zorluyorum yine artmıyor ne yapmam lazım
  6. S

Direksiyon dersi tavsiyeleri

Arkadaşlar şuan direksiyon eğitimi götürüyorum bugün ilk defa derse girdim bu yeni nesil arabaların freni çok yumuşak nasıl Alisa bilirim bizim araba da yarıya basınca duruo bunda daha dokunurdokunmaz ne olduğunu anlamıyorum ani fren yapmış gibi oluyor kemer takmasam fırlarim yani o derece nasıl...
  7. S

300K prefabrik ya da konteyner öneri

Arkadaşlar köye konteyner yada prefabrik yapmak istiyoruz 2+1 güvenilir bir yer olması lazım hani yardımınızı istiyorum kısaca 250-300 bütçe var şimdiden teşekkür ederim
  8. S

12+1 Minibüs B ehliyeti sürebilir mi

Arkadaşlar b ehliyeti bu aracı sürebilir mi arkadaşlar eski b ehliyeti gerekli dedi ticareti ruhsatlı demiştim ondan ama husisi ruhsatlismis sürebilir miyim
  9. S

Toki başvuru nasıl yaparım

Merhaba arkadaşlar 250 bin konut projesi var 81 ilde giresun için başvuru yapacağım ama tarihî belli değil bir gelir belgesi istiyorlar bende 18 yaşındayım okuyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi o tarihten önce kendime sigortami yapmam gerek mesala Mayıs ayında başvuru dizelim gelir...
  10. S

Toki ihale şartları nedir?

Merhaba arkadaşlar toki 81 ilde konut satışı düzenliyor 10k ziraate yatırılıyor temin için vs. Biliyorsunuzdur 18 ime yeni girdim bende katılmak istiyorum ama merak ettiklerim var peder üstünde ev olduğu için başvuramiyor ve anne de ama annenin üstünde ev yok ben 18 e girdiğim için onlardan...
  11. S

Öğrenci vergisiz telefon iadesi yapılmadı

Arkadaşlar subatda başvurdum telefon vergi iadesi için biz uygulamasından nisana gireceğiz nerdeyse ama hala para gelemedi öğrencilik durumu onaylandi diğer şartlara bakılıyor diyor
  12. S

Ehliyet sınavına nasıl çalışmalıyım

Arkadaşlar bayramdan sonra ehliyet sınavım var nasıl çalışmak gerek arkadaş girdi çok basit flan dedi ama bazıları da çok zor flan zor bela geçtim diyor instada vs. Çok görüyorum kurs derslerine okuldam dolayı da katılmayacağım ama pek bı esprisi yokmuş zaten geyik uygulamask ve instadan arada...
  13. S

Bir miktar parayı dolara mi euro mu yapmalıyım

Arkadaşlar elime geçikce para biriktiriyorum 840 tl param var tl olarak olduğu yerde durmasından sa dolar ve ya Euro ya dönüştürmek istiyorum hangisine dönüştürme iyim sizce İkisi arasında kaldım
  14. S

Steam hareketli arka plan önerisi

https://store.steampowered.com/points/shop/c/backgrounds/cluster/1/reward/336404 https://store.steampowered.com/points/shop/c/backgrounds/cluster/1/reward/336407 https://store.steampowered.com/points/shop/c/backgrounds/cluster/1/reward/216074...
  15. S

Discord yerine ne kullanıyorsunuz

Arkadaşlar dc kapandı bildiğiniz gibi Goodbydpi flan var ama hen onu yükledim sonra çoğu arkadaşım kullanmadığı için silmek istedim sonra silinmedi flan güvenli modda sildim pek güvenilir gelemdi başka bir şey kullanmak istiyorum ts3 var ama yeni güncelleme gelmis eyw güzel abi nie Türkçe yok siz...
  16. S

Foruma fotoğraf ss yükleyemiyorum

Arkadaşlar konu açıyorum mesala ss yüklemem lazım olmuyor the upluaded file is too large for the server to process yazıyor ne yapmam lazım
  17. S

Opera Gx Böyle gözüküyor nasıl düzelir

Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama fotofaki gibi nasıl düzelteceğim her şey çok minik ayarlar vs. 1737021196 yaptım arkdaşlar
  18. S

Ehliyet sınavı için öneri

Merhaba arkadaşlar ehliyete yapılacağım2 ay sonra ne zaman çalışmam gerekiyor tam olarak bilmiyorum genelde çalışılanla sinavds çıkan çok alakasız oluyormus çoğu kişi ınstagramda şu şu kisinin hesabını takip ederek sınavı geçtim gibi yorumlar görüyorum sizinde öyle önerdiğiniz hesaplar varsa...
  19. S

Ehliyete 18 yaşından önce başvurulur mu?

Arkadaşlar ocakta zam gelicek bildiğiniz gibi her sene olduğu gibi acaba 1 ay önce başvuru vs. Yapma şansımız varmıdır
  20. S

Siyah Solmuş kıyafetler nasıl düzelir?

Arkadaşlar siyah eşofman ve üstler çok yıkanınca soluyor bilirsiniz turucu gibi bir renk alıyor bunları nasıl düzelir arkadaşım kot siyah boyası flan var dedi ama kotlar için eşofman ve üst için ne yapılması lazım
Geri