Arama sonuçları: *

1. S

Ehliyete 18 yaşından önce başvurulur mu?

Arkadaşlar ocakta zam gelicek bildiğiniz gibi her sene olduğu gibi acaba 1 ay önce başvuru vs. Yapma şansımız varmıdır
  2. S

Siyah Solmuş kıyafetler nasıl düzelir?

Arkadaşlar siyah eşofman ve üstler çok yıkanınca soluyor bilirsiniz turucu gibi bir renk alıyor bunları nasıl düzelir arkadaşım kot siyah boyası flan var dedi ama kotlar için eşofman ve üst için ne yapılması lazım
  3. S

Şınav sayım artmıyor ne yapmam lazım

Arkadaşlar normalde 5 sınav çekemiyordum 1 haftadır çekiyorum 15 e kadsr yükselttim ama 2 hafta oldu nerdeyse dahada artmıyor şınav sayım
  4. S

İnternet ten nasıl harçlık kazanabilirim

Arkadaşlar üniye gidiyorum günlük yol param 130tl internetten nasıl kazanabilirim YouTube vs. Çok fazla var illaki yapanda vardır ama biraz hasır nedir olmak lazım calismaya zamanım yok kimse almaz yol çok uzun okul gec saate bitiyor zaten geldiğimde akşam olmus oluyor siz ne önerirsiniz ne...
  5. S

Sinpaş, Fuzul, eminevim gibi yerlerden araba alan varmı

Arkadaşlar bu yerlerden araba vs. Alan varmı sorun çıkartıyorlarmı nasıl güvenilir mi?
  6. S

Discorddan anlayan arkadaşlar gelebilirmi

Arkadaşlar ben Clip alip nitrosu olan bir DC ge atıp oradan bağlantıyı kendi DC ne atıyorum benim DC de nitro yok o attığım DC yi adam kapatırsa benim DC den bağlantılar gidermi
  7. S

Google Hesabımı alamıyorum yardım edermisiniz

Arkdaşlar google hesabımın şifresini unuttum hesaba giriş yapmaya çalışıyorum ama omuyor telefonuma kod göndertiyorum yazıyorum sonra kaybettiğim hesab için gmailden kod geleek yazıyor zaten hesaba erişemiyorum kafayı yiyeceğim +olarak şifremi unuttum seçeneğide yok ne yapacağım
  8. S

Google hasaplarında kurtarma e postası

Arkadaşlar şimdi hesabıma kurtarma epostası ekledim ama kurtarma epostamda kurtarma epostası istiyor ne yapmam lazım iksinede birbirininkinimi yapmam lazım acaba
  9. S

Vergisiz telefon nasıl alabilirim

Arkadaşlar üni ye yerleştim bu sene devletin verdiği haktan yararlanmak istiyorum telefon almak istiyorum nereden nasıl alacağım vatandan vs. Alınıyor mu internetten
  10. S

Çekilişten telefon kazandım ama güvenilir mi

Arkadaşlar karşıma çıktı biyanda katıldım işte mesajlara katıl yazaraktan ama böyle çıkacağını bilmiyorum öylesine dank etti acaba gercekmi
  11. S

Fındık için ilaç motoru öneri

Arkadaşlar 200Litrelik ilaç motoru bakıyoruz fındık bahçesi için kullanacağız marka bişey ne almalıyız ne önerirsiniz acaba sağlam olsun istiyoruz
  12. S

SİNPAŞ ile ev alınır mı alan varmı?

Arkadaşlar bir akrabamız arabaya girmiş SİMPAŞ ile bu nedir bizde ev için girmek istiyoruz güvenilir mi? şartları nedir girmek mantıklımi galiba faiz sistemi yokmuş paranın %45 ini ödeyince sıra çıkıyor mus sonras evi altikdan sonra odeme bitene kadar faizsiz devam ediyor+ her sene ödeme artıyor...
  13. S

Arkadaşlar bu site ne işe yarıyor ve güvenilir mi?

https://www.r10.net/ arkadaşlar bu siteyi biri önerdi ne işe yarar ne yapılır bilmiyorum güvenilir mi? yardımcı olurmusunuz galiba fatura flan ödeniyor indirimli vs. Diye duydum
  14. S

İphone mi hissemi almalıyım

Arkadaşlar 30 k ya iphoneki hissemi almalıyım Ama hisse lerle alakalı hiçbir fikrimi yok yatırım amaçlı başlangıç yaparım ama bilmiyorum
  15. S

Dyson elektrikli süpürge alınır mı

Arkadaşlar 10 k fiyatımız var annemin dyson alası var şarjlı ama bazıları pek çekmiyor diyor ben bir yazayım dedim ne alınabilir şarjlı ne önerisiniz
  16. S

İsmimi değiştimek istiyorum nasıl oluyor

Arkadaşlar 2 ismim var birde soyismim 2 ismimden biri çok kötü yanlış anlaşılıyor dalga konusu oluyor 2. İsmimi sildirmek istiyorum 17 yaşındayım nasıl yapabilirim nasıl oluyo zormu sonrasında ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz
  17. S

Bina için su pompası öneri

Arkadaşlar köyde 3 katlı binamız var ama üs katlara su basmıyor oyüzden su pompası arıyoruz nasıl bişey bilmiyoruz depodan çıkan boruya takicaz bir hidrofor otomatik mi nededi bilmiyorum işte bilen arkadaşlar lütfen yazabilirmi bina 3 katlı ama 4 katlı gücünde popma olsun Garanti olsun bilen...
  18. S

Makinada ayakkabı hangi ayarlarda yıkanır?

Arkadaşlar ayakkabımı çamaşır makinasına atmam lazım iç dış bağcıklarınin yıkanmasını istiyorum hangi ayarlarda atmam gerek yardımcı olurmusunuz ayakkabıda bu siyah eklentisi de var bulaşma olurmu diye tedirgin oluyorum denemis arkadaşlar yazsın lütfen ben böyle yıkadım oldu diyen şimdiden...
  19. S

Masaüstü simgelerin ismini yok etme

Arkadaşlar bir türlü yapamadım bir tanesinin ismini yok edince diğerleri olmuyor aynı ad diyor nasıl yapabilirim
  20. S

Giresun'da ne yetişebilir

Arkadaşlar Giresun da yaşıyoruz fındığı bırakıp başka seyler ekenler var artık sizin öneriniz varmı ben şunu şunu denedim güzel şuanlik deneyin dediğiniz varmı salep ekliyormus herhalde para si güzel hemde yenilik sizce ne olabilir badem deneyeceğiz
Top Bottom