Arama sonuçları: *

1. İ

Fas'a giden varmı? Gidilir mi?

Fas'a giden varmı? Varsa rabat tarafında sahilden okyanusa yüzmeye giriliyor mu ve önerir miydiniz fas/rabat'a gitmeyi? 15 gün böyle biryeri gezmeye gider miydiniz?
  2. İ

Yurtdışında 1 ülkeye gitmek mi? Harcamalardan kısıp farklı 2-3 ülkeye gitmek mi?

Haziranda üniversiteden eve dönünce temmuzda yurtdışında vizesiz bir yere gidip 10-15 gün harcamalar yapa yapa tatil yapmak mı? Harcamadan kısarak 1 ülke değilde 2-3 ülke mi gezmek diye düşünüyorumda. Siz böyle bir düşünceniz olsa napardınız? (Harcamalardan kısmak konusuna "yeme-içme" dahil...
  3. İ

Kapıda vize nasıl alınıyor?

Kapıda vize ücreti 25 dolar olan bir yere giderken önce uçak bileti alıp havaalanına gelince pasaport kontrol yerinden mi kapıda vize alınıyor? Kapıda vize alma yeri neresi? Ve 25 dolar ücreti verdikten sonra başka ücretlerde çıkıyor mu? Ücreti verince bekliyor muyuz direkt vize alınmış mı...
  4. İ

Maraş'ta 24 saat açık kafe var mı?

Bir tanıdıkla Maraş'a gelmeyi düşünüyoruz. Kalacak yer tutmayıp kafede otursak sabaha kadar, böyle 24 saat açık kafeler var mı? Bilginiz var mı?
  5. İ

21 yaşındayım ve milli olmadım

Lisede 1 haftalık bir ilişkim oldu sadece. Onun dışında kız işlerinden uzak durdum hep. Yaş 21 ve milli değilim. Evliliğe saklıyordum ama artık bu duruma dikkat eden kızlarda kalmadığını düşünüyorum, milli mi olsam diye düşünüyorum. ESC'ye gitmeyi düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Öneriniz...
  6. İ

Termosta alkol taşınır mı?

https://ty.gl/tsc1ovnyu0ti7 Stevig marka bu termostan almayı düşünüyorum. Yolluk yapmak istiyorumda kendime, Red label + enerji karıştırıp koysam termosa zarar verir mi? Bi sorun çıkarır mı? Öneriniz nedir?
  7. İ

Retro konsol mu telefona retro emülatör indirmek mi?

AliExpress'te 2000-2500 TL'ye 4000 oyunlu + retro oyunlar dışında GTA vc, re serisi, GoW serisi olan el konsolu mu, telefona retro emülatör indirip, Xbox kablosuz gamepad alıp oynamak mı? (belki GeForce NOW alıp Steam oyunları oynayabilirim.) Üniversite'ye gideceğimden masaüstü PC evde kalacak...
  8. İ

Hikayeli oyunları tamamen anlayarak mı oynuyorsunuz?

Hikayeli oyunlar sarıyor, ama bazen ilk kısmı unuttuğum oluyor. Çoğu hikayeli oyunun başını unuttum, RDR 2 ve GTA 5 mesela. Sonunu hatırlıyorum aklımda orası kalıyor sadece. Sizde de bu durum var mı? Sizde oyun baştan sona mı aklınızda kalıyor yoksa sadece sonu mu? Bu durumu yaşayan tek ben...
  9. İ

Windows 10 uygulamaları nasıl kapatılır?

Gereksiz arka planda çalışan Windows uygulamalarını nasıl kapatabilirim? Gaming services, CTF yükleyici örneğin. Oyunda arka planda çalışsın istemiyorum, ram/işlemci kullanıyor.
  10. İ

TR'de 300K maaşla çalışmak mı, Amerika/Almanya'da 10K dolarla çalışmak mı?

Yurt dışı hayali kuranlara özellikle soruyorum. TR'de 300K kazancınız olan işte çalışsanız yinede Amerika/Almanya'ya taşınma, yaşama, çalışmayı düşünür müydünüz? Yorum atarak belirtirseniz sevinirim.
  11. İ

Share Mods virüslü mü?

Content Manager indirdim. VirusTotal'de dosyayı tarattığımda 1 virüs buldu. Windows Defender kapalı. Content Manager mi virüslü Share mods mu anlayamadım. Öneriniz nedir? Dosya linki: https://sharemods.com/hvxqnls9m70m/Content.Manager.zip.html
  12. İ

Yeni evlenenler mutlu musunuz?

Instagram Reels çift videoları oldu. Özendiğim çiftler var. Yeni evlenip çocuksuz gezme dolaşma, şehir-şehir gezmek eğlenceli geliyor. Hayatımda 1 sevgilim olmuş 1 haftalık ve yaş 20. Sevgili-flört işlerine girmeden evlenip ilk birkaç sene çocuk istemediğimi belirtip, 2-3 sene eşle gezme dolaşma...
  13. İ

Oyuncular sevgili yapıyor musunuz?

Oyunculara soruyorum, sevgili yapıyor musunuz yoksa insanlardan uzaklaşıp vakit buldukta oyun mu oynuyorsunuz? Oyun + tolgshow izliyorum, vakit buldukça oyundayım. Böyle ne kadar gider bilemiyorum, oğuz sasi yaşantısında dönmekten korkuyorum. Yaş 20, ilişkisiz yaşantımda maskülen sayfalardan ve...
  14. İ

İnsanoğlu neden doyumsuz?

Şirket sahiplerini, büyük iş adamlarını ve zengin insanları üzerinden yorum yapıyorum. En lüks araba, en lüks makam, mevki, şöhret ve marka takıntısı yüzünden, lüks giysiler ile tatmin olmadığı gibi, yüzü asık ve dünyevi dertleri ile boğuşuyorlar. Neden insanlar, "bu günde sağlıklı bir suretle...
  15. İ

Mastürbasyon tamamen bırakılabilir mi?

Öncelikle Selam arkadaşlar, 19 yaşında bir bireyim ve mastürbasyon hayatımın her alanını işgal etmişçesine, 2-3 güne 1 yapma isteği geliyor ve nefsime hakim olamayıp gerçekleştiriyorum. Din, felsefe ve kişisel gelişim adına araştırmalar yaptığım oluyor ve kendimi bu aktiviteler ile meşgul...
  16. İ

Sevgilimin annesi aile bilgilerimize erişmiş

Sanaldan 1.5 seneye yakındır olan bir ilişkim vardı. Bu ilişki sürecinde çok kez, kız arkadaşımın annesi tarafından fake hesaplardan denemeye çalıştı beni. Bugün kız arkadaşım bana, annesinin beni anneannesine anlattığını söyleyip, benim hakkımda soy ağacımıza kadar bulduğuna kanaat getirdim...
  17. İ

Komünizm ile yönetilmek ister miydiniz?

Bildiğim kadarıyla komünizm, "benim değil bizim" anlayışı ile yani herkesin eşit olduğu bir yönetim şekli. Örneğin bir çiftçi iseniz, ineklerinizden çıkan sütü devlet herkese eşit paylaştırıyor gibi bir şey. Sizce böyle bir yönetim olsa, herkesin eşit olduğu ve kimsenin kimseden üstün olmadığı...
  18. İ

Şeytan Allah'a karşı gelmeseydi ne olurdu?

Arkadaşlar bildiğiniz üzere şeytan, Âdem'e (as) secde emrine muhalefet edip Allah'a isyan ettikten sonra cennetten kovuldu ve şeytan karşı çıktığı için cehennem diye bir yer var diye biliyorum. Sizce şeytan Allah'ın emirlerine karşı gelmeseydi ve tüm insanlar cennete gitseydi, Kuran-ı kerim ve...
  19. İ

Evlenmeden tek başına yaşanabilir mi?

Arkadaşlar Müge Anlı'nın programındaki olayları (kadının başka erkeğe kaçması, erkeğin karısını aldatması vs.) Şeyleri gördükçe evlilikten soğuyorum. Ve TikTok ülkeye geldiğinden beridir ülkedeki bazılarının zeka seviyesini, karakter seviyesinide düşürdüğünü düşünüyorum. Hani derler ya "ne varsa...
  20. İ

Puro içerken ağızımda tükürük yapma sebebi nedir?

Arkadaşlar ilk zamanlar bir şey yoktu. Puroya 2 ay kadar önce başladım ve az önce içerken ağızıma tükürük geliyor sürekli. Sebebi sizce nedir?
Geri