Arama sonuçları: *

1. Mhg3436

Savcılık eski kullanıcı adını görebilir mi?

Arkadaşlar size öncelikle olayı anlatayım; Lise 1'e geçtim ve okulun itiraf sayfasını gördüm ve istek attım ama kabul etmedi. Sonra bende Reels'lerde (örneğin: Ysmtalshitpost) gibi hesaplar görüyordum ve okullarıyla alakalı mizahlar yapıyorlardı. Bende bir an heveslendim açtım. Ve bugün, okulun...
  2. Mhg3436

Sizce şimdiden çalışmaya başlamalı mıyım?

Arkadaşlar 9. sınıfa gidiyorum. Hedefim okulun 1.si olmak (okulum meslek). Ve elektrik-elektronik bölümündeyim. Sizce 4 yıllık mı okumalıyım 2 yıllık mı? Etrafıma sordum 4 yıllık okuyan mühendisler işsiz kalıyor, bir yere giremiyor diyor. Her yer mühendis dolu diyorlar. peki sizce 4 yıllık mı 2...
  3. Mhg3436

Çevremden aşırı etkileniyorum

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Direk konuya başlamak gerekirse çevremden aşırı etkileniyorum. Mesela sınıf arkadaşımla tartışınca, ya da bir birimizi engelleyince filan hep kendimi kötü hissediyorum. O gün ve ileri zamanlarda hep onu/ o olayı düşünüyorum. Yatarken, okuldayken, duştayken vb...
  4. Mhg3436

Orijinal FM 24 hile yapılınca donuyor

Arkadaşlar Cheat Engine ile orijinal FM 24'e maaş bütçesinde hile yapmaya çalışıyorum lakin yaptıktan sonra oyun çöküyor. Bu sorun nasıl çözülebilir?
  5. Mhg3436

Bir insan için aşk şart mı?

Arkadaşlar yaşım 16. tabii siz diyeceksiniz bu yaşta sevgili ne yapacaksın ergen misin falan diye ama olay o değil. Etrafımdaki herkes ya işte "sevip terk edildi" ya da "sevdiğine açılamadı". Ama sonuçta etrafımda ki herkes az da olsa aşk yaşıyor. Ben bu yaşıma kadar hiç aşka ihtiyaç duymadım...
  6. Mhg3436

Hangi durumlarda belge alınamaz?

Arkadaşlar, çevrem diyor ki 1 dersten zayıfın varsa teşekkür ya da takdir alamazsın. Bu doğru mu? Hangi durumlarda belge alamam? Teşekkürler...
  7. Mhg3436

Eightbornv sunucusuna nasıl girebilirim?

Arkadaşlar limon tayfanın açtığı eightbornv sunucusuna nasıl erişim sağlayabilirim? GTA 5 üzerinden mi? Üzerinden SE nasıl o sunucuya bağlanacağım?
  8. Mhg3436

Poligon'da 14 yaşında ki bir çocuk atış yapabilir mi?

Arkadaşlar, kardeşimle poligona gitmek istiyoruz. Sorum şu: Atış yapmak için yaş sınırı var mı? Atış yapmak için belgeler vs. lazım mı? Kardeşim 14 yaşında. Atış yapabilir mi? Yanımda yani.
  9. Mhg3436

PC'de en iyi hareketli duvar kâğıtları

Arkadaşlar PC'imdeki duvar kâğıdından sıkıldım. Yeni hareketli duvar kâğıtları aratıyorum ama iyilerini bulamadım. iyi olduğunu düşündüğünüz, kullandığınız Wallpaper'leri MP4 olarak/ link olarak ya da wallpaper adını yazar mısınız? Çok ihtiyacım var, biraz şekilli şeküllü olsun. :D
  10. Mhg3436

Araç içi kamera önerisi

Arkadaşlar. Ani olarak yapılan hatalar ya da işte adam geldi aniden arabayı çizdi. Hemen de telefonu nu çıkaramıyorsun. Bu tür durumlar da mağdur olmamak için araç içi kamera almayı düşünüyorum. F/P olan bir öneriniz var mıdır? Bir de sorum olacak. Bu kamera her zaman çalışıyor mu? Buna SD kart...
  11. Mhg3436

9. sınıf için en iyi ders anlatan kanallar

Arkadaşlar tüm temel dersler için (fizik, edebiyat, mat vb.) Sınav provası ya da konu anlatımı soru çözümü yapan en iyi kanallar nelerdir? En azından faydalı olan kanallar nelerdir? Yazarken hangi ders olduğunu yazarken hangi ders olduğunu yazarsanız mükemmel olur. tonguç yazmayın. Rica ederim.
  12. Mhg3436

Müslüman aile baskısı

Müslüman aile ile yaşamak cidden çok zor. Benim aşırı derecede sağcı ve Müslüman olmamı istiyorlar. Yaşım 17 halen bu yaz kuran kursuna gönderecekler. (kuranı bilmeme rağmen sadeve tecvit için) hiç beni anlamıyorlar. TV de bir siyasi konu açılınca, "Müslüman bu X partisine oy vermeli, vermezse...
  13. Mhg3436

Trafikte olan olay için MOBESE kayıtları izlenebilir mi?

Arkadaşlar, Silivri kavaklı kavşağından itibaren buyukcekmece yönünde bir kamyonet aracı sürekli bizi taciz etti. Sağ şeritte 60'la gitmemize rağmen (yol bomboş). Inadina arkamıza geçip selektör yakmaya başladı. Sol şeritteyken sağdan gelip önümüze kırmaya çalıştı. Aracıyla üzerimize gelip...
  14. Mhg3436

Sistemimin güncel satış fiyatı kaç k olur?

Sistemin bilgilerini aşağıya bıraktım, biliyorum kötü sistem bende bunu satıp yeni güzel bir sistem almak istiyorum tabi bunun yanında ekstra bütçem var ama bu sistemi elden çıkarmam lazım. Sizce kaça gider bu pc?
  15. Mhg3436

Bir avukat bir davada kendisini savunabilir mi?

Sorum: Mesleği avukatlık olan bir A kişisi, çıktığı bir davada avukar olarak kendisini gösterebilir mi? Teşekkürler...
Top Bottom