Arama sonuçları: *

1. D

YKS konusunda yardımcı olabilecek var mı?

Bi tık basit koçluk şeklinde sınav için yardımcı olabilecek olan var mı acaba kaynak önerisidir motive etmedir vb.
  2. D

Askerlik tecili için yardım

Konunun yanlış seçili olduğunu biliyorum ama valla bunaldım 2 haftadır gereksiz uğraştırılıyorum lise mezunuyum diplomamı aldım askerlik şubesine gittim kadın başından savdı gönderdi e devletten yapıcaksın bu diplomada qr kod olması lazım şeklinde falan e devlete girdim askerliğim kısmında...
  3. D

Askerlik tecili için yardımcı olabilecek var mı ?

Askerlik tecil etmeye çalışıyorumda yardımcı olacak var mı askerlik şubeye gittim kadın başından savıp gönderdi beni e devlette uzun bi form doldurdum son olarak sağlık muayenesi ve askeralma genel müdürlüğünden onay gerekiyor ama tecil içinde orası mı bakıyor yani emin değilim 1702831379 İlk...
  4. D

Tüy almada en etkili yöntemleriniz neler

Hocam bu konuda bildiğiniz en etkili yöntemler nelerdir tüy dökücü alırım doğru düzgün tüy dökmez ağda alırım tüm hepsini alamaz ya da yetmez ısıtılan ağdadan alırım yaka yaka sürerim tüy haric deri gelir nerdeyse yani böyle tam bunu dene böyle kesin olur diyeceğiniz bi yöntem bir ürün var mıdır
  5. D

Altında gram yarım veya çeyrek almak fark eder mi?

İnternetten baktım mesela gram altının alış ve satış fiyatı arasında 1 TL fark yok ama yarım altında 40 TL fark var ve mesela birisi çıkıyo gösterirken diğeri düşüyo gösteriyo fazla bi değilim olmasada o yüzden kafama takıldı sizce ne yapmalıyım 3 tane gram mı almalıyım yoksa yarım mı ya da 1...
Top Bottom