Arama sonuçları: *

1. F

Avukat, ev sahibi veya kiracı olanlar akıl verebilir mi

Merhaba, İstanbul’da bir emlakçıdan 6 aylık, eşyalı bir konut kiraladım. Kira sözleşmem mevcut ve süresi dolmak üzere. Evden çıkacağım. Evden çıktıktan sonra İstanbul’dan tamamen ayrılacağım. Ancak ev sahibi, depozitoyu evden çıktığım anda veremeyeceğini, “para olursa hemen, olmazsa 2–3 hafta...
  2. F

İSTANBUL KONAKLAMA İHTİYACI

Herkese merhabalar. Şişli/Osmanbeyde Stajım var. 4.5 ay orada olacağım. Konaklayacak yer için öneriye ihtiyacım var. Bütçemi 22-23k ye kadar çıkardım ama bir yer bulamadım. Ev için arasam yıllık kiralıyoruz deniyor, günlük kiralık için arıyorum minimum günlük 1.5k deniyor, 3yıldızlı bir otelle...
  3. F

STAJIM İÇİN İSTANBULDA KONAKLAMA

Merhabalar. Ağustos-Aralık arasında Şişli Osmanbeyde staj göreceğim. Konaklama için apart bakıyorum başka seçeneklerim var mıdır ? Bir de ilanlara bakarken hangi ilçelere semtlere bakmalıyım. Ulaşım en kolay nasıl olur hiç bir fikir sahibi değilim.
  4. F

isim değişikliği için avukat ücreti?

Arkadaşlar aranızda avukat var mı. isim değiştirmek için bir avukatla görüştüm 20K tutar dedi . Normal bir fiyat mı demiş yoksa bana mı çok geldi . Teşekkürler şimdiden
Geri