Arama sonuçları: *

1. Faruk1986

Recep Baltaş Technopat'tan ayrıldı

Kin kötü birşeydir hayatı alt üst eder.
  2. Faruk1986

Ukraynalılar ve Ruslar seçimden sonra gönderilir mi?

Ben Suriyeliler hükümet değişince gider diye düşünüyorum ama bu Ruslar Ukraynalılar ne olacak onun için önlem alan bir parti var mı? Araplardan önce bunların gönderilmesi lazım. Ne olacak memleket bu gidişle anlamadım ki.
  3. Faruk1986

2023'e 20 gün kaldı (Hedef 2023)

Bazı arkadaşların iddialarına göre 31.12.2022 Türkiye-1 Ocak 2023 Türkiye Durmak yooook yola devam ccc
  4. Faruk1986

Steam hakkında açtığım konu ironiydi

Herkes ciddiye aldı da aktroll değilim arkadaşlar üstümde kalmasın şimdi herkes ciddiye aldı yaw Başlık 'Steam kapatılmalıdır.' https://forum.donanimarsivi.com/konu/steam-kapatilmalidir.654149/
  5. Faruk1986

2023 seçim anketi (erken değil)

Erken seçim anketi değildir öylesine meraktan Malum kişiyi soranlar olmuş anayasaya göre aday olamaz. Anayasadaki Cumhurbaşkanı iki kere seçilebilir ifadesini de kendisi getirmiştir. Ancak aday olacaksa ve anayasayı delmeyeceğini varsayarsak erken seçim ihtimali kesindir. Onun dışında yukarıda...
  6. Faruk1986

Bu ülke iflah olmaz...

2015 dönemleri aynı şeyler yaşandı. Güvenlikler polisler işini sallıyor. AVM'lerde metrolarda bir şey tespit edilse geç geç bir şey olmaz deyip işi geçiştiriyorlar. Sınır güvenliği desen Avrupa sınırı en üst önlemlerle korunuyor ama gürcistan suriye tarafı cayır cayır maşallah. Adamlar yol geçen...
  7. Faruk1986

Malum forumun moderatörleri beni hasım belledi

Forumun adını tahmin edersiniz. 1 aylık ban yemiştim ama bugün açılmıştı. Ama bir konuya mesaj yazdım ve kendi düşüncemi belirtmeme rağmen yanlış bilgi kapsamına alındı. Konu şuydu muhabbet kuşu tuzlu çekirdek yerse zarar görür mü vs. Ben de benim kuş da yiyor yemden başkasını sindiremiyorlar...
  8. Faruk1986

TUA ve doğalgazdan haber var mı?

En son doğalgaz çıkıyordu aya çıkacaktık ne oldu bu işler aklıma takıldı durduk yere
  9. Faruk1986

ABD seçim sonuçları ne olur?

Trump bu sefer kazanacak gibi. Biden'a olan güven dibe indi. Adaylar şu şekilde⬆️
  10. Faruk1986

Doğalgaz faturalarınız ne kadar geliyor

Bu sene doğalgaz zammına yapılan aşırı zam sonucu az yakılsa bile çok fazla fatura gelmeye başladı. Sizin fatura ne kadar geliyor?
  11. Faruk1986

"Mâlum kişi" cümlesi hakaret kapsamına girer mi?

Bazı yerlerde bazı kişiler için mâlum kişi diye bahsederim ama kim olduğu hakkında açık vermem. Bu kelime için hakaret davası açılabilir mi?
  12. Faruk1986

ÖTV indirimi neden yürürlüğe girmedi?

28 ekimde teknolojik ürünlerde vergi indirimi bekleniyordu. Hatta açıklamayı bizzat mâlum kişi yapacaktı ama yapmadı. Bu konunun son durumu nedir? Unutuldu mu?
  13. Faruk1986

Bilgisayar servis dükkanı açmak mantıklı mı

Babamın iki katlı küçük bir dükkanı var. Dükkan bildiğim kadarıyla 40 yıllık var. Ayakkabı üretim işleri yapıyordu ama bilgisayar işlerine de uygun. ADSL internet altyapısı var. Kiralık değil. Oraya bilgisayar servisi açsam mı diye düşünüyorum. Buranın halkı teknoloji ile iç içe olmadığından...
  14. Faruk1986

Burçlara inanan var mı?

Bunlar bana dünyanın en saçma şeyi gibi geliyor. İnsanın davranışlarının doğduğu ay ile ne ilgisi olur çözemedim. Bilimsel bir açıklaması da yok bunun. Özellikle Twitter'da muhabbeti çok dönüyor. Bir bayanın burcu uyuşmuyor diye eşiyle boşandığını da duydum. Saçmalık ötesi bir şey.
  15. Faruk1986

18 yaşında Hafif ticari araçla kuryede çalışılır mı?

18 yaşındayım yakında ehliyete başvuracağım. KPSS'ye de başvurdum tutmazsa hafif ticari araçlı kuryeye girmek istiyorum. 18 yaşında bu işe girmekte bir sıkıntı olur mu? Ticari araç ehliyeti olması yeterli mi? Firma daha düşünmedim hepsinde çalışırım.
  16. Faruk1986

Link kısaltma sitesi önerisi

Bu içeriğe yakın konu kategorisi bulamadım ondan dolayı buraya açtım. WEB geliştirme ile uğraşıyorum para kazanmak için link kısaltma sitesi lazım reklamsız olması gerekiyor öneriniz var mı?
  17. Faruk1986

Ülkede medeniyet tamamen bitmek üzere

Artık ülkede sokaklar tamamen güvensiz hale geldi. Millet aşırı gergin. Kimse artık işi medeniyet çerçevesinde çözmüyor. Adam illa ki "errrkek"liğini gösterecek. Bu ülke neden bu hale geldi hala aklım almıyor. Siz siz olun ne olursa olsun kavgaya girmeyin kimseyle.
Top Bottom