Arama sonuçları: *

1. Method

Forumda reklam yapmak yasak mı ?

Özel mesajlardan birisi yüksek ihtimal kendi sitesini atıyor. Bu yasak mı ?
  2. Method

İdefix güvenilir mi ?

Hocam telefon için idefixten kılıf almak istiyorum ama güvenilir mi bilmiyorum. Sizce güvenilir mi ? https://www.idefix.com/samsung-galaxy-m34-5g-kilif-darbe-emici-parmak-izi-yapmaz-karbon-tasarim-negro-kilif-p-3772054?vendorId=2844&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.44.3
  3. Method

Kaygılarım var. Yardım eder misiniz ?

9. Sınıfa gidiyorum ve malum eğitim sistemi berbat. Bende normal olarak derslerden, sınavlardan korkuyorum. Kendime olan, biten her şeyin farkındayım fakat elimde değil. Sınavların hayatımın sonu olmadığını da biliyorum. Ama elimde değil. Yardım edin lütfen.. 1703623502 Ailemde diyor bişe olmaz...
  4. Method

Kartal'da gökyüzünden gelen değişik sesler

Arkadaşımla konuşuyorduk sonra gök gürültüsü gibi sesler gelmeye başladı. İlk başta yağmur yağacak diye mutlu oldum ama sonra Teyzem falan Annemi arayınca anladım bir şeyler olduğunu. Cama çıktım sağdan farklı soldan farklı sesler geliyordu (gökyüzünden) zaten hemen ardından insanların falanda...
  5. Method

NASIL SOLAK OLABİLİRİM (AYAK)

Yani solak olmaktan kastım örnek veriyorum futbol oynarken sol ayağımı nasıl sağ ayağım gibi kullanabilirim hiçbir fikrim yok sadece birkaç taktiğe ihtiyacım var.
  6. Method

Google açtiğimda görselleri̇m görünmüyor

Googleye girdiğimde beyaz temalı ekran çıkıyor ama normalde ben bunu böyle kendim ayarlamıştım. 1675727327 Ama böyle görünüyor
Top Bottom