Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Sistemim Ne Kadar Eder?

Merhabalar sevgili dostlarım. İmzamdaki sistemimi satmak istiyorum. Birkaç ekipmanım tamamen yeni sayılır onlarda şöyle: Kasa: Bitfenix Mesh - 1 Yıllık SSD: Apacer m.2 - 1 Yıllık Mouse: GPX Superlight - 1 Yıllık Stand: Dailylink Vesa Stand - 4 Aylık Mousepad: Wraith Litepad - 4 Aylık Klavye...
  2. enisberberr

FPS - GPU - CPU - LAT Göstergesi?

Merhabalar sevgili dostlarım. Bir tuşa mı bastım bilmiyorum ama böyle bir gösterge açıldı :D Aslında çok işime yaradı ama nasıl açıldığını bilemediğim için kapatamıyorum da :D Nasıl açılıp kapatılıyor acaba? 1742164571 1742165395 Pc yi kapat aç zaten gider diyecek arkadaşlar için...
  3. enisberberr

Mutfak Robotu Seti Önerisi

Merhabalar sevgili dostlarım, Eve bir mutfak robotu seti almak istiyorum. ''Hangi marka daha iyidir, hangi modeli almalıyım'' konusunda sorularıma cevap arıyorum. Bütçem 3500₺ ve Blender Seti değil bu üründeki gibi Mutfak Robotu seti istiyorum. Şimdiden teşekkürler, Hayırlı Ramazanlar...
  4. enisberberr

Yeni Telefonumda Çok Kullandığım Emoji Yok

Merhabalar sevgili dostlarım, Yeni telefon aldım ve bu telefonda en çok kullandığım emojiyi bulamadım. Acaba ne yapabilirim? Farkındayım garip bir soru ama çok kullandığım bir emoji :D
  5. enisberberr

Sistemimi ve Ekipmanlarımı Satıyorum

Merhabalar sevgili dostlarım, Kayseri'de ikamet ediyorum ve 5 Kasım'da yurtdışına iş dolayısıyla temelli olarak gidiyorum. Elimdeki kasayı (mümkünse monitörle birlikte), monitörü ve tüm ekipmanları satmak istiyorum. Evde olmadığım için ve sayılı günlerim kaldığı için şimdiden alıcı bulmak adına...
  6. enisberberr

Bilgisayarım Ne Kadar Eder?

Merhabalar sevgili dostlarım, 3 yıllık sistemimi satmak istiyorum ve ne kadar eder diye sizlere sormak istedim. Elimde 2 seçenek var ya pc kasasını ayrı ekipmanları ayrı satmak yada nasip olursa direkt olarak sistemimi toplu satmak (koltuğundan mousepadine kadar...) Sistemim imzamda görünüyor...
  7. enisberberr

Sitelerdeki Fontlar Neden Böyle?

Merhabalar sevgli dostlar, Bu aralar bazı sitelere girdiğimde fontların böyle olduğunun farkına vardım. Bunun sebebi ve çözümü nedir acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  8. enisberberr

Seçim Sonrası Tatilde Kargolar Çalışıyor mu?

Merhabalar sevgili dostlarım, Seçimden sonraki gün yani pazartesi günü kargolar çalışıyor mu?
  9. enisberberr

Telefonuma Gelen Yabancı Aramalar

Merhabalar sevgili dostlar, 1 hafta önce Facebook hesabıma bot saldırısı yapılmıştı. O günden itibaren birkaç kere Facebook üzerinden görüntülü aranmaya başlandım. Facebook hesabımdaki bot hesapları sildikten sonra bu seferde Whatsapp üzerinden görüntülü birisi Angola Ülke Kodu ve Diğeri...
  10. enisberberr

Ryzen Sistem Upgrade!

Merhabalar sevgili dostlarım, Dün birkaç konu açtım ve sistemimi daha güzel bir şekilde ve modifiye edebileceğim ürünlere upgrade'lemek istiyorum. Sebebi ise havaların ısınması ile birlikle sistem sıcaklıkları doğal olarak yükseldi. Kullanmakta olduğum kasa Corsair Sped Delta RGB. Kasanın ön...
  11. enisberberr

DA-Forum İmza Ekleme?

Merhaba sevgili dostlarım, Mouse'umu değiştirdim ve imzamı düzenleyeyim dedim. Önceden İmza kısmımda Mouse'ta HP Omen Reactor yazıyordu ve Razer Viper olarak değiştirmek istedim. Fakat bana altta da atmış olduğum hatayı veriyor... Nasıl halledebilirim?
  12. enisberberr

Pantolon ile Yıkanan USB Bellek!

Merhaba sevgili dostlarım, Bugün pc ye format atacaktım ve USB belleğimi kaybettim. Ararken yıkanan pantolonumun içinden çıktı. Dün yıkandı ve yaklaşık 20 saat kuru kaldı... İçinde windows 10 yüklü... Takarken korktum pc ye bir şey yapar diye ama dosyalara baktığımda dosyalar duruyor ve bellek...
  13. enisberberr

Yardım İncehesap İade Kargosu

Merhaba sevgili dostlarım, 8 Mayıs Gaming gecesinden aldığım Arctis 5 i iade ettim 29 Mayıs'ta. Bana verilen iade kargo kodunu verdim kargocuya fakat bana herhangi bir takip numarası verilmedi yada telefonuma/mail'ime mesaj gelmedi. O anda kargocu acele ettiği için benim de aklıma gelmeid...
  14. enisberberr

Öneri Uygun Fiyatlı Oyun Kolu Önerisi

Merhaba sevgili DA forum üyeleri, 1 aydır almak oyun kolu alma isteğim vardı ve Xbox one oyun kolu almaya karar kılmıştım ama şuanki fiyatları tavan yapmış . 3-4 hafta önce baktığımda fiyatları ortalama 380-470 arasında iken şuan en düşük 600₺ ye bulunuyor ve haliyle fiyat olarak fazla olduğu...
  15. enisberberr

Güzel Sözler

Merhaba sevgili dostlarım, Aklıma geldi ve güzel sözleri okumak çok hoşuma gidiyor. Gerek Dini gerekse Yaşam Tavsiyesi sözleri yazabilir misiniz? Biliyorum internette bir sürü söz var ama belki daha iyisini buralarda bulurum :D Ben bir tane bırakayım bir yerde gözüme çarpmıştı ''Merhamet...
  16. enisberberr

DA Forum Üyeleri İle Sohbet Muhabbet...

Selamın aleyküm abilerim dostlarım, İnşallah sağlığınız sıhhatiniz iyidir. Hep öneri yardım yapıyoruz biraz da sohbet edelim dedim... Devletin almış olduğu 1 Haziran kararı için inşallah pişman olunmaz
  17. enisberberr

Yardım Tarayıcı Bilgileri Aktarma

Merhaba sevgili dostlarım, Opera'dan Opera GX'e geçmeyi düşünüyorum ama Opera'da ki kaydettiğim şifreler vs. onları Opera GX'e nasıl aktarabilirim bilginiz var mı?
  18. enisberberr

Son Sahur ve Son İftar...

Merhaba sevgili dostlarım, Dünyamız gözle bile görülmeyen bir virüsün altında iken Elhamdulillah bizden öncekilere Farz olduğu gibi bizede Farz olduğu için oruçlarımızı tuttuk. Allah kabul etsin inşallah... Rabbim bizi diğer Ramazanlarada kavuşturur inşallah...
Geri