Arama sonuçları: *

1. S

Monitör ekranına bakarak namaz kılmak günah mı?

Arkadaşlar selam bugün ilk defa namaz kılacağım ilk hangi abdesti almalıyım duşta akşam namazı, evet biraz geç ama ilk defa yapacağım, hevesliydim 1-2 aydır zaten ama hiçbir dua bilmediğimden ezberim olmadığından monitör ekranına bakarak kılsam, seccadeye öyle çöksem, günah mıdır yoksa yüce...
  2. S

Annem ve babam boşandı ortada kalacağım

Arkadaşlar selam 18 yaşındayım, daha yeni girdim. Babamın son senedir kumarbazlığı yüzünden dün babam evden gitme kararı aldı, artık evi annem yönetiyordu para pul mevzularını babamın kumarbazlığı yüzünden, zaten geçmişten gelen okutmama durumları vardır bir de bana bu durumu vurdular, annem...
  3. S

Uzun zamandır konuşmadığım en yakın arkadaşımı rüyalarımda görüyorum

Arkadaşlar selam yakın kardeşim gibi gördüğüm erkek dostum vardı kardeş gibiydik, yediğimizi bilirdik içtiğimizi bilirdik. Çok uzun süre önce kavgadan dolayısıyla konuşmayı kestik, 1 sene olmuştur. Bana ulaşabileceği çok yer var ama ne yazdı, ne aradı ne de sordu. Benim de şu son 1 ayda onu çok...
  4. S

Telltale Games Game of Thrones oyunu dizinin hangi sezonunu kaplıyor?

Arkadaşlar selam diziyi yeni izlemeye başlayacağım. Ama Rraene Mert'ten oyunu bitirdi. Orada spoiler yedim. Hangi bölümden başlamalıyım?
  5. S

SSK'lı olduğum işten ayrıldım sorun olur mu?

Arkadaşlar selam 15'in de iş başvurusu yaptım, yüz yüze AVM'de ve 3 gün 12 saat diğer günler 8 saat yapacakların söylediler, ve ben de ilk gün kota yaptım doldurdum iyi çalıştım ve iş tecrübem yok kendime güvenimle yaptım sonrasın da 2 gün iyi gidiyordu, bir şey oldu yarın öğlen geleceksin...
  6. S

Sigorta şirketinden çıkan itiraz kararı nedir sizce?

Sonuç halloldu buldum 1 haftaya çıkıcakmış.
  7. S

Almanya'ya turist vizesi ile gidildiğin de iş bulununca oturum veriliyor mu?

Arkadaşlar selam Almanya'ya turist vizesi ile gittiğim de bir iş bulduğum da oturum izni veriliyor mu? Bu konu hakkın da yardımcı olursanız sevinirim. Yaşım 18
  8. S

Platonik aşkımı kaybettiğimde gelen duygusuzlaşma

Evet arkadaşlar belki tanıyanınız vardır tanımayanlarınız varsa eski konularımdan bakabilir, bir kıza 5 sene platoniktim. Bu konuyu bugün onunla 1 yıl aradan tekrar yazışımın, ve tekrardan red yiyişimin şerefine yazıyorum. Arkadaşlar eskiden olsa ağlardım acı çekerdim gene evet ağlıyorum ama...
  9. S

Herkesten uzaklaşma konuşmama isteği.

Arkadaşlar geçmişte çok kötü olaylar yaşadığım için ve bunalıma da girdiğim için bunalımdan olduğunu düşünmemekle birlikte, herkesten uzaklaşma isteği geldi kimseyle konuşmak istemiyorum zaten çevrem yok ortamım yok kız arkadaşım yok yalnızdım bir iki kişi vardı konuşmayı kestiler sonrasın da...
  10. S

Eski sevdiğim kızı rüyalarım da görüyorum

Arkadaşlar selam zaten çok eskiden konu açmıştım 5 senelik takıntılı platoniktim sevdiğim kız vardı ümit verdi falan 5 sene tek o kızla konuştum işte 2.5 aydır konuşmuyoruz gitti çıktı hayatımdan 1.5 ay çok zordu sonrasın da atlattım yavaş yavaş kendimce şimdi son zamanlar da hep rüyalarıma...
  11. S

Çözüldü.

Çözüldü.
  12. S

Takıntılı aşık olduğum kızı nasıl unutabilirim?

Arkadaşlar selam. Bu artık hayatımın en önemli meselesi oldu çünkü artık dayanabilecek gücüm kalmadı çok özlüyorum özlem var. Şimdi arkadaşlar 5 senelik bir arkadaşlık serüveni düşünün ama ben onu 5 sene içerisin de hiç arkadaş gözüyle bakmadım konuya direk böyle gireyim 5 sene önce tanıştık...
  13. S

Akvaryumumdaki Balık Beni Görünce Kafasını Cama Vuruyor

Arkadaşlar selam Akvaryumumda astronot balığı var ailemden herhangi birini görünce bir şey yapmıyorlar beni görünce şizofreni hastası gibi cama kafasını vuruyo her defasın da saldırgan oluyor neden? Ben yattığım da uyurken beni izliyor
  14. S

İtopya kulaklığım kargoya verilmiş ama bilgilendirme yapılmadı bana

Arkadaşlar bugün kargoya verilmiş ama göremiyorum bilgilendirme de gelmemiş neden? 1688246121 Kriterlere uygun gönderi bulunamadı! diyor
  15. S

İtopya Mağaza Gönderim Hakkında Bilgi Istiyorum

Arkadaşlar Razer BlackShark V2 X Kablolu kulaklığı sipariş edeceğim de bu outlet mağazasından göndermezler değil mi? bir kaç yorum okudum da outlet mağazası teşhir yada iade olan ürünlermiş yardımcı olursanız sevinirim.
  16. S

Zabıt kâtipliği testi için değerler nasıl?

1673402515 Arkadaşlar yalnız Q klavye ile testimi yaptım F klavye hiç kullanmadım F klavye zorunluluğu var mı yok mu bilmiyorum ama Q klavye olarak değerlendirirseniz sevinirim, Sizce iyi mi kötü mü? F klavye zorunluluğu varsa ezberlediğim zaman tuşları gene böyle yazarım.
  17. S

Sportinn nike'ın mı?

Arkadaşlar Sporttin nike'a mı bağlı nike'ın mı nike mağazasından ayakkabı aldım da sportinn yazıyor faturada biri aydınlatabilir mi? 1669616885 Ayakkabım Ankara'dan geliyor ankara nike mağazasından
  18. S

Uncharted 4 kasma sorunu

Arkadaşlar selam RX 6500XT İ3 10100F 16 GB Ramim var, Uncharted 4 de kasıyor oyun orjinal değil orta ayarlarda 1920x1080p Gta Definite Editionda da aynısı oluyor orta ayarlarda sistemim gerçekten yetersiz mi yoksa kaçak indirdiğim için mi bu sorun var anlamış değilim metro exodus yüksek ayarlar...
Top Bottom