Arama sonuçları: *

1. Y

Ambiyans led düzgün çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba ali expresten ambiyans led aldım düzgün çalışmıyor ürünün yazılımı da var görüntüleri ekledim. Linkte ki görüntü yayılımı gibi olmuyor yardımcı olur musunuz ? link...
  2. Y

Askeriye acemilik sonrası usta birliği

Selamün aleyküm BirliğiBKM. MÜHT. OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH. Balıkesir Altıeylül piyade olarak acemi birliğim çıktı. Usta birliğinde nereye gönderirler bilgisi olan var mıdır ?
  3. Y

MP3 formatında bazı müzikler açılıyor bazıları açılmıyor

Arkadaşlar merhaba, flaştaki tüm şarkılar MP3 formatında 1 saat önceye kadar yeni müzikler attım. Flaştaki mevcut şarkılarda MP3 yeni indirdiklerimde MP3 fakat flaşı teybe taktım yeni attığım şarkılara tıkladığım zaman daha önceden mevcut şarkılara otomatik olarak atıyor. Harici flaşı tekrar...
  4. Y

Hawk fab 4 eğik sorunu

Arkadaşlar merhaba hawk fab4 aldım fakat oturduğum yer eğimli aşağı doğru. Gözle görülebilecek şekilde eğimli. Normal koltuklara baktım böyle bir sorun yok. Ayarlama kolçağından en geriye alıp sabitliyorum fakat bıraktığım zaman yine aşağı eğimli oluyor bunun için napabilirim yardımcı olur musunuz ?
  5. Y

Fenix oyun güvenilir mi ?

Arkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere fenixoyun oyunları çok uygun fiyatlarla hesap üzerinden veriyor. Bu sayfa güvenilir mi veya asıl Steam hesabimizin pcye girişi olduğu için sorun olur mu yardımcı olur musunuz
  6. Y

Rainbow kasaya kontrolcü önerisi

Arkadaşlar merhaba kasam rainbow fan bunu değiştirilebilir LED'li yapmak istiyorum kontrolcü almam gerektigi söylendi anakart ASUS PRIME B450M-K II kasa VENTO VG10F kontrolcü alsam destekler mi destekler mi desteklerse kontrolcü önerisinde bulunabilir misiniz ?
  7. Y

Gmail isim değişikliği

Merhaba Aktif kullanılan gmaili değişmek mümkün mü ? Örnek [email protected] olarak kullanım yapıyoruz bunu [email protected] olarak değiştirmek mümkün mü. Geçmiş dönemde saçma bir idle açtım kimseye veremiyorum herşeyi de bu hesabın üzerine yaptım bunu nasıl değiştirebiliriz
Top Bottom