Arama sonuçları: *

1. Wh897Xm

Kalemi düzeltmek için tavsiye istiyorum

Rotring 600 kullanıyorum. Bu seriden kalem kullandıysanız bilirsinizki bir gün ucu yamulur ve hayatınız kararır. Kalem 4 yıllık (2 yıldır 800 kullanıyorum). Bugün ucunu düzeltip kullanmanın iyi bir fikir olacağını düşündüm. Sorun şu; kalem yamulduğunda bir gümüşçüye yaptırmıştım, kalem...
  2. Wh897Xm

TR'de formula 1 yarışları nereden izlenebiliyor

En son olaylı ve güzel geçen GP lereden sonra kesinlikle almam gerektiğini düşündüm. Soru açık
  3. Wh897Xm

Ses Kayıt Programı Önerisi

Ücretsiz Profosyenel bir şey olmayan bir program gerek. Benim sesim dışında bir şey almaması çin kullanacağım. basit bir program olsun.
  4. Wh897Xm

fps göstermek için program

bunun için hangi programı kullanabilirim ayrıcaekran kartım ve işlemci sıcaklığını görmek istiyorum
  5. Wh897Xm

hangi driverleri güncelemeliyim

Ryzen 7 2700/Asus Dual GTX 1660ti/Asus Tuf Gaming X470-Plus Gaming/Hyperx Fury 8*2 3200mhz/Segate Barracuda 7200rpm 1tb/corsair mp310 120 gb/frisby fc-9280g 650w+80... sistem hangi driverleri indirmeliyim (2. kez atıyorum cevap gelmeden aşağı 3 kere düştüğü için)
  6. Wh897Xm

gamepad önerisi

arkadaşlar gamepad almak istiyorum maks 600 civarı ben bunu düşündüm https://tr.steelseries.com/gaming-controllers/stratus-duo daha iyi önerilerinizi bekliyorum
Top Bottom