Arama sonuçları: *

1. furkangorur

Trendyol kargom başkasına teslim edilmiş

Trendyol express sabah 2 kargomu getirdi. Sonra sisteme baktığımda 2 kargoda başkasına teslim edildiğini gördüm. Trendyol canlı destek 1 gün beklememi istedi, trendyol express müşteri hizmetleri kayıt oluşturdu. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu bu firma da? Şuan trendyolda 15 ürünüm...
  2. furkangorur

Halkbank kullanan var mı?

Kart limitim 150k ben bu kartın 150k limitini kullanıp ek olarak 400-500k daha yatırıp onları da kullandım. Ekstre bugün kesildi ve normal limitimden fazla bir ekstre çıktı yani max 150k olması lazımdı. Diğer bankalarda böyle bir sorun yoktu. Müşteri hizmetlerini arayamıyorum o bankanın hattı...
  3. furkangorur

27 günde KPSS Lisans kazanmak?

Yeşil renkler fullenmiş ise o konu tamamen bitmiş demek. Kırmızı renkler ise elenmiş/çıkmayan konular demek. Sizce 27 günde kalan konuları bitirir miyim? ( günde 10-14 saat arası çalışıyorum. Ama son 27 gün 14 saati zorluyacağım) Benim hesabıma göre sadece sayısal mantık ve problemlerde...
  4. furkangorur

Az önce 40.000TL dolandırılıyordum.

Arkadaşlar yöntem iyiymiş sizinde başınıza gelmesin diye yazıyorum. iphone telefonumu 4-5 tane satış platformuna 40bin tl fiyatıyla yükledim. Caner diye birisi aradı ve telefonu almak istediğini ama farklı şehirden olduğu için arkadaşım gelip sizden alacak diye bilgi verdi ve beklemeye...
  5. furkangorur

Netflix için 1 kişi arıyoruz

2019dan beri aktif kullanıyoruz. Aylık 70₺ İletişim pm den wp no bırakın yazarım. (Netflix kısıtlanmadı mı? Diyorsanız sorun yok. 14 günde bir ben onaylama yapacağım.) Ayrıca gelmeyi düşünen kişiler varsa aboneliği alınca eşe dosta vermesin yoksa sürekli onay ister.aynı konumdan 2-3...
  6. furkangorur

Mi box s 4K 2. Nesil disney hakkında

1 aydır kullanıyorum. Amazom, Netflix, Apple TV dahil 4K içerik izleyebilirken disney de 1080p açıyor. Sebebi nedir?
  7. furkangorur

Çok mu şanslıyım? İade ettim

Amazon’dan Acer monitör aldım 7.5k₺ Mediamarktan gigabyte nvidia 4070 aldım 24k₺ Daha sonra sistemimi satmak zorunda kaldım bu yüzden acer ve 4070 i iade etmek istedim. 20 gün kullandığım monitörü Amazon iade aldı 4 saat kullandığım nvidia 4070 ekran kartını Mediamark iade aldı. Ekran...
  8. furkangorur

Redmi Pad alınır mı?

Önümüzdeki 6 ay her gün YouTube ders falan için kullanılacak. Yine film/dizi de izlenecek. 7k fiyatı var 300₺ ye 128gb Samsung sd card 400₺ ye stand aldım Mantıklı mı?
  9. furkangorur

sistemim kaç papel eder?

İşlemci: i5 12400F Ekran Kartı: Asus Radeon RX 6700 XT Dual 12 GB GDDR6 192 Bit Anakart: Asus TUF Gaming B660M-E Ram: 32 Gb SSD: Kingston 1 TB m2 Kasa: Asus Prime AP201 Beyaz Psu: Asus TUF Gaming 550B 550w 80+Bronz ne kadar eder? ya da parçaları tek tek mi satayım anakartı 3-4k ya satabilirim...
  10. furkangorur

kargo çağırma ücreti?

aras,mng,yurtiçi ve sürat kargo da adrese kurye çağırma ücreti ne kadar? gönderi kodu olan bir ürün göndermek istiyorum da merak ettim
  11. furkangorur

AMD-ASUS Cashback 15 gün sonra tarafıma yatırıldı.

Sanırım forumda 2-3 aydır cashback bekleyen vardı. Bana yaklaşık 15 gün sonra cashback yattı. Size yattı mı? @Mr.Cerrah 45 gündür bekliyordunuz @Eren Güven Yatmadan önce mailime Almanca bir mail gelmişti. 2-3 aydır cashback bekleyen varsa SWIFT kodunu yanlış girmiş olabilirler.
  12. furkangorur

Foruma bu özellik kesinlikle gelmesi lazım.

Forumun anasayfasında sadece 15 içerik gösteriliyor. "Daha fazla içerik göster" butonu gelmeli böylece son açılan konulara göz atabiliriz. Hem forumda durma süremiz ve ilgimiz artar. Çünkü anasayfaya giriyorum en son açılan 15 konuya baktıktan sonra başka içerik kalmıyor forumda. İlla...
  13. furkangorur

Kargo göndermişler kimden bilmiyorum

Herhangi bir sipariş falan vermedim. Gönderici adı EK*** EG*** olarak geçiyor. bilgisi olan var mı? daha önce sipariş çıkıp ismi tanıdık gelebilir diye konu açayım dedim.
Top Bottom