Arama sonuçları: *

1. Scorp!on

ibb yurtları kimlere çıkar

arkadaşlar ibb yurtu özel okula gitsem çıkar mı bana ve aile geliri falan önemli mi
  2. Scorp!on

obs cs go ses almama problemi

arkadaşlar cs go oynarken oyun içi sesi 1 sn çok dipten alıyor sonra almıyor aldıkları da çok çok dipten az sesler yardımcı olurmusunuz diğer masaüstü seslerini alıyor ama
  3. Scorp!on

kapandı

çıplak elle bacak için hamam otu kullandım elime şampuan da sürmüştüm yıkarken elimi 5 6 defa yıkadım iyice ama hala sabun gibi şeyler olabiliyor sıkıntı olur mu
  4. Scorp!on

youtube kanalımı nasıl yükseltebilirim

arkadaşlar kasa açma sitelerinin videolarını çekiyorum eskiden 150 200 falan izlenirdi ama şimdi 50 izleniyor oyun videoları çekiyorum izlenmiyor doğru dürüst bunların haricinde inceleme v.b videolar iyi izleniyor edit videosu yaptım izlendi abonem 123 kasa açma sitelerinin sponsor olması için...
  5. Scorp!on

2000-4000 tl gibi bir parayla ne iş yapılır

arkadaşlar 2000 tl var bu 3000 de olabilir 4000 de siz nasıl bir iş yapmamı önerirsiniz onun hakkında araştırma yapayım aklımda dropshipping var
  6. Scorp!on

inca şans çarkından ne kazandınız

evet arkadaşlar ne kazandınız ben ikg 451 aldım galiba herkes kazanmış özel hediye kazandıysanız yazmayı unutmayın
  7. Scorp!on

(kapandı) hoşlandığım kıza nasıl hediye vermeliyim

Evet hoşlandığım kız tarafından arkadaşım olduğu gerekçesiyle reddedildim ama onunla bahse girmiştik kitap hediye etmek zorundaydım ama kapı kapalı değil gibi kitabı okul açılınca vereceğim ama ne demeliyim belki gönlünü kazanacak bir şey de önerebilir misiniz? acaba
  8. Scorp!on

googleda her şeye ayıraç geliyor

arkadaşlar görseldeki sunucusunu yazan yerin yanındaki gibi sizde de böylemi
  9. Scorp!on

site scripti yazmayı bilen bakabilir mi

arkadaşlar varsa yazın ben size yazarım site detaylarını
  10. Scorp!on

hangi yayın platformu daha iyi

arkadaşlar hangi platformda daha çok izleyici alırım cs veya valorant oynarım pubg lite de olabilir
  11. Scorp!on

ıslanmış dolar geçer mi

arkadaşlar dolar ıslanmış ama geçermi emin değiliz sizce geçermi
  12. Scorp!on

neden alevilik (20 karakter)

arkadaşlar kafamda bir soru var çok merak ediyorum soru şu şimdi islam peygamberi varken islam halifesini öncü bulmak saçma geliyor neden hz ali öncü olarak görülüyor ki veya neden başka bir halife değil kafam karıştı lütfen saygı çerçevesinde ciddi bir şekilde konuşun
  13. Scorp!on

sizce reenkarnasyon gerçekten varmıdır ?

bu videoda anlatılanlar gerçek ise bence var ama nadir görülen bir olay sizce varmıdır
  14. Scorp!on

Pep guvenilirmi (20karakter)

Evet arkadaşlar pep güvenilir mi
  15. Scorp!on

oyun haber sitesinden para kazanbilirmiyim

bir oyun haber sitesi yapmak istiyorum google da aylık 8000 tl ort kazanç gösteriyor adsense de bu olur mu bu kadar
  16. Scorp!on

cs go polygon tarzı site açmak istiyorum izin gereklimi

merhaba biz bu siteyi açarsak yasalmı yani izin falan gereklimi bir cezası varmı
  17. Scorp!on

script yazmayı bilen bakabilirmi

arkadaşlar script yazmayı bilen varsa özelden yazabilirmisiniz bana 1602194372 koskoca forumda bilen yokmu be
  18. Scorp!on

oyun haber sitesi kurmak için yazar lazım

evet haber sitesi kuracağız bana her yeni haberi yazabilecek 2 adam daha lazım site kurulumunda da yardımcı olacak pay adsense üzerinden olacak
  19. Scorp!on

devlet diş hastanesinde diş kırığı düzeltiliyormu

evet arkadaşlar sorum bu 7-8 yıl önce düşme sonucu dişim kırıldı o zaman fazla umursamadım ama şimdi ön diş olduğu için yemek yerken ağrımaya başladı gülemiyorum fazla devletden randevu aldım ama yaparlar mı
  20. Scorp!on

bir site kurmayı planlıyorum benimle çalışmak isteyen varmı

arkadaşlar site oyun haberleri üzerine olacak anlayan çalışacak arkadaş varmı
Top Bottom