Arama sonuçları: *

1. Ben Tümay

Hawk İle Yaşadığım Olumsuz Deneyim!

Hawk Future Dream koltuğa sahibim. Koltuğu 15.10.2023 günü, arkadaşlarım ve kullanıcıların yoğun tavsiyesi üzerine aldım. Aldığım ilk aylar çok memnundum. Sandalyem geldiğinde sırt kısmının altında bir açıklık vardı, önemsemedim. Sırt kısmında ve bel yastığında bulunan ”Hawk” yazısı da yamuktu...
  2. Ben Tümay

Bu oyuncağın adı neydi?

Küçükken bu şekilde bir oyuncağa sahiptim. Üstünde suratı vardı ve yuvarlanıyordu. Aklıma takıldı adı neydi bu oyuncağın?
  3. Ben Tümay

Ant-Man ve Wasp'ın Devamı Hangi Film?

Spoiler içerir! Ant-Man ve Wasp izledim. En son sahnede arabanın içine quantum tüneli yapıyorlar ve Ant-Man orada sıkışıyor. O sahnenin devamı hangi filmde?
  4. Ben Tümay

Fotoğraf'a PS2 Efekti Yapma!

Bu aralar popüler olan bu fotoğraflar nasıl yapılıyor? Alta bir örneğini bıraktım.
  5. Ben Tümay

Sevgililer Gününde Sevgiliniz Var Mı? 💔💔 [OYLAMA]

Benim var ve çok mutluyuz.
  6. Ben Tümay

Bu Şarkının Adı Nedir?

Bu reelsteki şarkının adı ne bilen var mı?
  7. Ben Tümay

Yurtiçi Kargo Tazmin İçin Fatura Kesilmesi

Yurtiçi kargo, kargomu kırmıştı baya olaylar oldu fakat sonunda ödeyeceklerini söylediler. “Tanzim talebiniz olumlu sonuçlanmıştır, Ekte bilgisi bulunan ibranameyi kaşe imza yaparak faturayı koşullara uygun şekilde düzenlenerek tarafımıza iletmenizi rica ederiz.” dediler. İbranameyi doldurdum...
  8. Ben Tümay

Eşcinselliği Destekliyor Musunuz?

Ben etik bulmuyorum ama kim neymiş umurumda da değil. Bir yandan da şöyle düşünüyorum üremek için kız ve erkek gerekiyor, doğru olsaydı kız kıza veya erkek erkeğe de ürenebilirdi. O yüzden doğru değil diye düşünüyorum şahsen. Kimseye nefret yada sevgi beslemiyorum umurumda değil kimin gay yada...
  9. Ben Tümay

Doğum Gününüzü Kaç Kişi Kutluyor?

Meraktan soruyorum. Benim doğum günüm bugün ve 10 kişi falan kutladı herhalde. Yakın arkadaşlarımdan bile kutlamayanlar var. Konu saçmaysa kusura bakmayın. 1704567398 NOT: Sesli veya mesaj olarak kaç kişi kutluyor anlamında sordum. Pasta alıp kutlamak vs. değil.
  10. Ben Tümay

👑FENERBAHÇE VS GALATASARAY👑 KİM KAZANIR?🏆

Sizce kim kazanır?
  11. Ben Tümay

Türk Telekom Yüksek Fatura

Hattımı faturasız olarak kullanıyordum. Türk Telekom bir kampanya sundu ve faturalıya geçme kararı aldım. Kampanya ekte vardır. Aldıktan sonra fatura ödeme sayfasına gittim ama fatura kesilme tarihinde ödeniyormuş yani ayın 27'sinde, dolay olarak bir şey ödememdim. 1702202758 Fakat faturam ilk...
  12. Ben Tümay

İtopya.com'a nasıl ulaşabilirim?

İtopya.com'a bir konu hakkında ulaşmam lazım. İnstagram'a bakmıyorlar, Mail'e yanıt vermiyorlar ve telefonda 40DK bekletiyorlar. Nasıl ulaşacağım?
  13. Ben Tümay

Bu Oyunun Adı Nedir?

Steam'da bir oyun vardı. Oyun basit grafiklere sahipti ve amacımız bir araba yapıp kule veya ev gibi yerleri yıkmaktı. Sanırsam beyazdı yaptığımız arabalar. Bu oyunun adı nedir? Bilen yazarsa sevinirim, güzel gelmişti bana.
  14. Ben Tümay

Yarın İlk Kez Çalışacağım!

Merhaba, yarın eniştem yanına çalışmam için çağırdı. Pilavcı işletiyor, ne yapmam gerek? Maskotluk, Garsonluk, Düğün Organizasyonu, Düğün Arabası Süsleme ve Broşür dağıtma gibi tonlarca işte çalıştım fakat hiç böyle bir işte çalışmadım. O yüzden nasıl davranmalıyım, biri laf ederse ne yapacağım...
  15. Ben Tümay

Windows 11'e geçilir mi?

Windows 10'a gelen son güncellemeden sonra günde 2-3 kez mavi ekran yemeye başladım. Geri almayı da yapamadım. Sizce Windows 11'e mi geçmeliyim yoksa tekrardan Windows 10 mu kurmalıyım? Sistem; RTX 2060 6GB OC Ryzen 5 5600 XPG Dual Channel 16GB Ram 8+8 250GB Sata SSD + 500GB M2 SSD
  16. Ben Tümay

Herşeyi Kafama Takıyorum!

Merhaba, öncelikle konu aslında başlıkta yazıyor. Bilgisayarım vs. var o konuda bir takıntı değil bu ama çoğu şeyi kafama takıyorum. Mesela sevgilim ders çalışmaya gidiyor benden ayrılacak mı diye düşünüyorum, annem işe gidiyor başına bir şey gelir mi diye düşünüyorum, dışarı çıkıyorum evde...
  17. Ben Tümay

AK Parti Oy Mu Çalıyor?

Aşırı moralim bozuldu, bunlar müslüman değil miydi? Çalmak günah değil mi? Video: (45. saniye)
  18. Ben Tümay

Eski HDD'deki Verileri Kurtarma.

Eski bir HDD'm var. İçinde çok eskiden anılarım var ve onlara erişmek istiyorum. Bilgisayarı sök tak zor oluyor, onun için HDD'yi sanki bir USB bellekmiş gibi USB ile takabileceğim bir aparat mevcut mu?
  19. Ben Tümay

Sahibinden.com Ücret İadesi Ne Zaman Oluyor?

Sahibinden.com üzerimden 550TL tutarında bir alışveriş yaptım. Adresi yanlış yazdığımı fark ettim ve satıcıdan iptal etmesini istedim ve siparişimi iptal etti. Kartımdan 550TL ürünü aldığım an çekilmişti, param ne zaman iade gelir? Bu durumu yaşayan var mı? 1681296108 Paranız iade edilecektir...
  20. Ben Tümay

Banggood ilk sipariş hakkında

Banggood'dan MK61 isimli klavyeyi almak istiyorum. Aklımda bir kaç soru var, ilk kez yurt dışından ürün alacağım. Sipariş kaç günde gelir? Vergiyi alırken mi veriyorum yoksa nereye vermem gerekiyor?
Top Bottom