Arama sonuçları: *

1. FloxY | Arda

Discord sesleri nasıl kapatırım?

Arkadaşlar cidden pcden 1 hafta oldu sürekli ses geliyor viyung diye :D onu nasıl kapatabilirim manu gs maçında full öttü çünkü :D
  2. FloxY | Arda

NASIL ETKİLİ SOL BEK OLUNUR?

Sağ ayaklıyım falso verebilirim (topun ağırlığına göre değişir) patlayan hızım var ama fizik 0 41-42 kiloyum savunma yapma yeteneğim karşının fiziğine göre değişiryor ayı gibi gelirse tutamam 1.70im neredeyse koşu atarım bitiricilik biraz var sol ayak çöp yürümeye yarıyor sadece top keserim baya...
  3. FloxY | Arda

Youtube Kanalim Nasil Daha Çok İzleni̇r

Arkadaşlar nasıl daha çok izlenme alabilirim nasıl daha çok abone kazanabilirim konu:futbol https://www.youtube.com/channel/UCIazABDOT4fVXpT4VrQelog
  4. FloxY | Arda

DOLAR İLE PC TOPLAMAK?

Evet o kadar zamandan beri sadece TL ile sistem topladık peki yurtdışında f/p sistemlerin 1000 dolardan başladığını düşünürsek 1000 dolara nasıl sistem toplardınız? ciddiye almayın konunun olduğu yer konu dışı
  5. FloxY | Arda

En fazla ne kadar sıkılabilirsiniz??

O kadar çok sıkıldım ki pc oyun açmıyor bende çalışmayan ama pcye bağlı olan mouse ile valo rainbow sixage gibi oyunların videolarnı açıyorum oynuyormuş gibi yapıyorum :( siz ne kadar sıkıldınız?
  6. FloxY | Arda

Shorts videoma sürekli telif geliyor???

Arkadaşlar müzik olarak Hamsi Style var video Galatasaray Molde EXXEN'den aldım videoyu bu videolardan birinden yemiş olabilir miyim? VİDEO: ŞARKI: 1692969538 @Kürşat Kütükçü
  7. FloxY | Arda

Fifa Mobile Nasıl Daha Güçlü Atak Yaparım?

Ön Forvet Hattım Şöyle ( 4 3 4 Defansif ) 50M Bütçe UTOTS Rasford TOTS Benzema TOTS Raphinha Savunma Hattı UTOTS Theo TOTS Ruben Dias TOTS Medina TOTS Traure Orta Saha UTOTS Pedri TOTS Tonali TOTS Valverde
  8. FloxY | Arda

Acilen add blocker lazım

add blocker düzgün çalışmıyor ne yapmalıyım canımı sıkmaya başladı
Top Bottom