Arama sonuçları: *

1. A

cümlenin virgül kesme işareti nereye koyulur bakar mısınız? acil

arkadaşlar video üzerine yazıcağım cümle : kalbinizi camdan yaparsanız kıran çok olur demirden yaparsanız pas olur en iyisi denizden yapın giren kaybolsun yüzmeyi bilen kurtulsun bilmeyen boğulsun nereye nokta virgül bilmem ne koyucam bilmiyorum bu cümlenin doğrusunu yazarmısınız aşağı?
  2. A

British Shorthair aşı şartmı? bakabilir misiniz arkadaşlarım

arkadaşlar 7 aylık arkadasım kedi aldım yurtdısını tasınıyor vericek kımsesi yok benımde maddi durum sıkıntı mecbur aldım en azından mamasını kumunu alıcak maddi durumum iyi aşısı yapılmış bir sonraki aşı 2-3 ay sonraymıs fakat benım yaptırabileceğim belli değil maddi durum kredi durumumdan...
  3. A

orucluyken yanlısıkla su içtim nolur yardım

bi an oruçlu olduğumu unuttum su ictim ne olcak şimdi devam edeyim mi moralim çok bozuk günah mı işledim şimdi nasıl düzeltirim bu sorunu 60 gün tutamam oruç sağlık sorunum var buna rağmen tutmaya çalışıyorum:(
  4. A

İftar SONRASI mast yapmak?

merhaba iftardan sonra yemek yedikten sonra yani mast yapabilirmiyim orucuma zararı varmı daha sonra hemen abdest alıp banyo yapılabilir mi ? 1680650999 ve açtıktan sonra orucu hap kullanabilirmiyim ağrı kesici
  5. A

Köpek bakanlar bakabilir mi

petshopta bir sürü var cins karar veremedim. kedi gibi 2-3 ayda bir aşısı oluyor mu normal malzemeleri hazır zaten kum mama vs sadece aşı kısmını merak ediyorum
  6. A

nude atan kızdan olur mu

kız attı o actı konuyu ama ciddi iliski istediğini söyledi ama yapmam dedi sadece temas ne diyosunuz duygularını oynayıp bırakimmi
  7. A

LAZER TERLEME ÖNLENİR Mİ

merhaba bir türk genci olarak (24) çok kıllıydım kemer üstü lazere gidiyorum o kadar azaldı ki 2 seans gitmeme rağmen koltuk altım fazla terliyordu sanki kıllar azaldıkça terleme sorunu azaldı bu etki eder mi ?
  8. A

İPHONE OMEGLE BAN KALDIRMA YARDIM LÜTFEN

merhaba 1 cocuk geldi telefonu göster dedi işte konu ordan açıldı gösterdim kameraya webcam kamerasından pcden şikayet edip banlattı beni sadece telefonu gösterdim diye şimdi bunu nasıl açıcam 250 tl diyor açmak için facebook ile giriş yapmıştım sildim yükledim yasağı kaldır yazısı cıkıyor...
  9. A

OMEGLE AÇILMAMA SORUNU

merhaba dün omegle girdim problem yok internetimi kontrol ettim sıkıntı yok fakat bugün gireyim dedim böyle çıkıyor konuşamıyorum kamerada mikrofondada sorun yok başka sw denedim aynı problem tarayıcı çerez sildim farklı googleden de girdim aynı problem 1674491995 karşı taraf bulanık gzukuo
  10. A

Hiç Sevilmemek değersiz çöp hissetmek

24 yaşındayım kız arkadaşım yok konuştuklarım var sadece. 15 yaşında oldu en son herneyse konuya gelicek olursak 5 kardeşiz annemin ilk eşinden 2 çocuk babamın ilk eşinden iki cocuk var onlar tarafından özel günler olsun doğum günleri nasılsın vs hiç sorulmam bi sevgi bile görmedim anne baba...
  11. A

Rus kıza aşık oldum (GÖREV BAŞARILI)

Gürcistan otobüs yolculuğndayım ilk wifi şifresiyle başladık konuşmaya bidaha ara ara konuştuk uyudu en son koltukta hafif omuzum ona doğru çevirdim uyudum uyandığımda başı omuzumdaydı gelde sevme şimdi hiç manita olmadı ki napalım ilk duygular istesem numara whatsapp alırım ama yapmıyorum o...
  12. A

YURT dışı HARÇ PROBLEMİ ACİL

merhaba bu hafta Gürcistana gidiyorum kimlik ile banka uygulamasından harç bedelini yatırcam (150) sadece kredi kartı ile ödeniyor bende neden öyle bilmiyorum banka kartım var seçeneklerde çıkmıyor problem olmaz sanırım fakat problemim diyelim ödeme yaptık çıkarken ülkeden sistemlerde harç...
  13. A

Bulgaristan gitmek için ne gerekli

sadece kimlik ile gidiliyor mu ne lazım sadece passport olur mu veya sadece vize 1670790739 ben otobüs ile gitçem benim yurtdışına çıktığımı sistem de nasıl görcekler
  14. A

imza yazısı nasıl yaparım

sistemim özelliklerini renkli olarak nasıl yazabilirim
  15. A

İstanbul'da oturanlar cok acil önemli bakabilir mi

herkese merhaba yarın dizi'de oynamaya başlıcam tv8 de fakat İstanbul'da oturmuyorum bu gece 1.30 da bilet aldım Kırklareli'nden İstanbul'a esenler otogarda incem set arabası 7.45 mecidiyeköy meydanın ordaki madomdan kalkıcak otogardan nasıl gidebilirim gece o saatte? metrolar çalışıyo mu o...
Top Bottom