Arama sonuçları: *

1. A

Sss

Jdjdjjdjfjd
  2. A

İnternet hakkında yardım

Öncelikle merhaba. Tarifemde 30gb internet var türk Telekom, evde internet kullanmiyoruz ve bana bu internet yetmiyor. Ek paket aldığımda da faturaya yansıyor. Sorum size şu olacak, türk telekom faturalı hat kullanıyorum bu arada. Ek paket alıp kredi kartimla ödemem mümkün mü veya bir yerden...
  3. A

Allah neden eşit davranmıyor?

Öncelikle merhaba. Ortaokulda imam hatip mezunuyum. 6 7 sene kuran kursuna gittim hatta bazen müezzinlik bile yaptım. Yaşım arttikca dinden uzaklasmaya başladım. Kafamda bazı sorularin cevaplarını bulamiyorum. Örnek olarak Herkes bir sinava tabi ve en sonunda hesaba çekileceğiz. Fakat kimisi...
  4. A

Ghikbb

saç da y
  5. A

Eskişehir'de yaşanan olay hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Evimin hemen yanında gerçekleşti. Bugün de o parkta arkadaslarimla oturmustum, Allah'tan o saatte orada değildim. Videoyu bırakıyorum+18
  6. A

Renk Seçemiyorum Yardım

Merhabalar. Bu sene stajyer doktor oldum ve scrubs alacağım fakat renk olarak çok kararsız kaldım. Sizce bir erkeğe hangi renk daha çok yakışır, siyah aldım yanına bir tane de farklı bir renk alacağım. Haki yeşili, cam yesili, lacivert ve gece mavisi arasında kaldım. Açık tenliyim. Siz olsanız...
  7. A

Hangi renk steteskop almalıyım

Merhabalar. Tıp fakültesi 4.sinifa geçtim bu sene. Steteskop alacağım fakat renk olarak kararsız kaldım. Yardımcı olabilir misiniz. Scrubs olarak da haki yeşili, siyah ve lacivert alacağım. Renk olarak onlara da uyması gerekiyor. Siyah ve kahverengi arasında kaldım. 3 u siyah biri kahverengi...
  8. A

Bu iş iyi mi sizce nasıl

Merhabalar. 22 yaşında tıp fakültesi 3.sinif öğrencisiyim. 3 ay yaz tatilinde boş durmamak için iş arıyorum ama çok yorucu olmaması lazım derslerime de vakit ayırabilmek için. Hemen evimizin karşısında bir bakkal şarküteri karışımı bir şey var. Sahipleri de mahallenin sevilen iyi insanlarından...
  9. A

Hayatımı nasıl düzene sokarım

Merhaba. 22 yaşında tıp fakultesi 3.sinif öğrencisiyim. 2.sinifta kaldım ve tekrar 2.sinifi okudum. Kalmamin tek sebebi bilgisayar oyunları. Maalesef bağımlıyim. Valorant oynuyorum sadece. Oyunu defalarca sildim bırakmaya çalıştım fakat silince videolarini izliyorum. Tekrar indiriyorum. Para...
Geri