Arama sonuçları: *

1. MonteCapz

Gidilebilecek Araba Müzesi

Öncelikle merhaba, 2 haftadır Cevahir AVM'nin arka bahçesinde otururken (otoparkın çıkışı var tam o noktada) arabalar geçiyordu. Geçen hafta Urus, bu hafta RS6 geçti önümüzden. Hani dışarıda ikisinde de 15dk-30dk arasında durmuşuzdur. Her neyse gidilebilecek güzel müze veya otopark var mı...
  2. MonteCapz

Steam Süleyman Çakır Profil Tasarımı

Konu başlıktaki gibi steam profilimi Çakır temalı bir şey yapmak gibi bir fikrim var. Artwork kısmından Çakır'ın biat et dediği fotoğrafını kullanmayı düşünüyorum. Buna uygun olarak avatar çerçevesi ve arka plan lazım. Arka plan steam puanı ile belki olabilir ama ucuza topluluk pazarından...
  3. MonteCapz

Herkes Soundpad deki Ses Dosyalarını Paylaşsın

Konu başlıkta yazıyor maksat eğlence.
  4. MonteCapz

Steam Ucuza Level Kasma

Merhaba, konu başlıktaki gibi aslında sizden istediğim aslında bildiğiniz ucuz koleksiyon kartı olan oyunları söylemeniz veya steamde daha hızlı level kasmak için bir taktik varsa bunu söylemeniz. Herkesin direk aklına gelen cs'dir, cs ninkisini yaptım. BF 1 BF 5 ve Titanfall 2 nin kisini de...
  5. MonteCapz

Vodafone A101 indirim kodu kullanma

Merhaba, dün çarktan bana 100tl üstüne 25tl A101 indirim kodu çıktı. Ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Sms olarak vs. herhangi bir kod gelmedi. Yanımdanın marketi üzerinden mi almam gerekiyor detaylı olarak anlatır mısınız tam anlamadım. 1695802235 @Fluxto knk sen dün konu acmıstın indirimle...
  6. MonteCapz

Maslak Çevresinde İnternet Cafe Önerisi

Merhaba arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz üzere Maslak yakınlarında kaliteli güzel internet kafe arıyorum. Merkez noktasını Maslak Acıbadem gibi düşündüğünüzde ona max 15km uzakta bir internet kafe arıyorum. Direksiyon seti önemli. Saatlik ücreti 40-50tl lere kadar çıkmadığı sürece soeun değil...
  7. MonteCapz

Bildiğiniz Sürekli İndirim Paylaşan Kişiler Var Mı Forumda?

Merhaba arkadaşlar, konu başlıktadır.
  8. MonteCapz

Torpil/Kız Kaçıran nereden bulabilirim?

Merhaba, eskiden bakkallardan rahatlıkla aldığımız torpil, kız kaçıran, çatapat vs. şıan nasıl alabilirim. Trendyolda vs. torpil hala var ancak kız kaçıran bulamadım. Bilgisi olan söyleyebilir mi?
Geri