Arama sonuçları: *

1. E

Kardeşime staj yeri arıyorum

Selamlar, kardeşim düzce üniversitesi Makine Mühendisliği okuyor. istanbul içinde En az 1 makine mühendisinin çalıştığı yerde staj yapması gerekiyor. Etrafında yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim.
  2. E

El feneri ve Powerbank önerisi

Merhabalar, küçük lümen gücü yüksek kullanım süresi yüksek el feneri arayışındayım. Deprem çantası için gerekiyor. Powerbank ise voltaj dan dolayı kapasitesinin hepsini veremeyen dandik powerbanklerle dolu onun içinde öneri istiyorum varsa kullanan arkadaşlar
  3. E

10.000 ₺ - 15.000 ₺ Tv Önerisi ?

Merhabalar, 50-55" Televizyon önerisine ihtiyacım var hocalarım. İstediğim özellikler 4K Android HDR
  4. E

Vatan bilgisayar iş başvurusu mülakat HK.

Merhaba, Vatan bilgisayara başvurdum mülakata çağırdılar. ındeed gibi sitelerde çalışan yorumlarının aşırı kötü olduğunu gördüm var mı çalışan veya çalışmış arkadaşlar ?
  5. E

KİNGSTON DATATRAVELER 3.0 PAYLAŞILAN ÜRÜN HK.

Merhabalar, donanımarşivinde paylaşılan kingston datatraveler 3.0 usb device cihazı yazma hızı 10mb olarak veri yazıyor sebebi nedir ? https://www.hepsiburada.com/kingston-64gb-usb3-2-datatrav-ex-usb-bellek-dtx-64gb-p-HBV00001AVVDK?magaza=Hepsiburada
  6. E

Ofis için Wifi Yazıcı Önerisi HK.

Merhabalar, Pazaryerlerinde satış yapmaktayız. Hali kişisel yazıcılarımız bulunmakta. Ancak ofis için ortak kullanmak için Wifi yazıcıya ihtiyacımız var. Yazıcının hızı siparişleri yazdıracağımız için HP LaserJet P1102 Modeli gibi olabilir. Wifi ve Bluettoth bağlatınısına sahip olursa güzel olur.
Top Bottom