Arama sonuçları: *

1. E

Duvarda Garip Bir Böcek Gördüm

duvarda kurt gibi aynı değişik sülüğümsü bir şey vardı diliyle hareket ediyordu bildiğiniz dilini çıkarıp ilerleyip geri sokup geri çıkarıyordu videosunu da çektim atarım az sonra bir fikriniz var mı ne olduğu hakkında tedirgin oldum
  2. E

ciğer filmi çektiricem sigara içtiğim belli olur mu

arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce sigarayı bıraktım bi anlık şeyle başladım ve bıraktım pis illetten ama az sonra ciğer filmi çektiricez baya ayrıntılı hastanede gözükürmü belli olurmu bırakalı 2 ay oldu
  3. E

MAD Bruno gold kullanan varmı?

Arkadaşlar mad bruno gold parfümünü alıcam biraz araştırdım beğenilmiş bi çok kişi tarafından sizden kullanan varsa yorumlarınızı alabilir miyim alınır mı sizce
  4. E

Kapıma yemek siparişi geldi aldım ama benim değil ne yapmalıyım

Az önce kapıma kurye geldi elinde poşet vardı annem falan sipariş vermiştir diye aldım sordum anneme onun da değilmiş elimde kaldı bu ne yapmalıyım
  5. E

Romantizm dram anime önerisi

Dün a silent voice izledim çok iyiydi bayıldım ona benzer romantizm dram animesi önerebilir misiniz
  6. E

Savaş filmi önerisi verir misiniz

geçenlerde batı cephesinde yeni bir şey yok izlemiştim çok beğendim baya iyiydi o tarz dünya savaşlarını anlatan veya eski tarz savaş filmi varsa önerir misiniz
  7. E

Parfüm önerir misiniz

Bütçe 650 tl ye kadar çıkar şöyle kokusu baya kalıcı olan güzel kokan parfüm önerebilir misiniz
  8. E

Saçlarım çok düz nasıl dalgalı yapabilirim

Saçlarım bildiğiniz dümdüz fön makinesi tutayım 5 dakika sonra eski haline gelir okulumda falan bir çok erkeğe dikkat ediyorum ama hepsinin saçı dalgalı çok güzel gözüküyor saç tellerim ince değil normal kalınlıkta ve sık saçlarım ama dümdüz hiç şekil almıyor bana önerebileceğiniz bi krem yada...
  9. E

Sistem Alırken Papara Kullanabiliyormuyuz?

gençer gaming satın alımlarında vs itopya falan olsun papara ile alım yapabiliyormuyuz
  10. E

GameGaraj güvenilirmidir?

Arkadaşlar Gamegaraja bugün bir bakayım dedim bal gibi sistemler 12 k 13k civarında satılıyor gayette güzel parçaları var açıkçası bi aklıma yatmadı değil bildiğiniz almış memnun kalmış tanıdığınız varmı
Top Bottom