Arama sonuçları: *

1. Hiphopjohnny

Gençler sizdede oldu mu 🤔

Tuhaf sizdede aynı durum var mı
  2. Hiphopjohnny

İnsan bağışıklığı ve pandemi

Arkadaşlar korona virüs aşısı bulunsa bile sakın rehavete kapılıp tedbiri elden bırakmayın çünkü bu virüsün form değiştirme ihtimali var grip aşısı her sene değişir mesela çünkü aşı temelinde virüsün zayıflatılıp etkisizleştirilip vücuda verilmesidir virüs evrim geçirirse aşının bir koruyuculuğu...
  3. Hiphopjohnny

Ben 10 omniverse serisi

Omniverse de tüm smoothiler için teşekkürler diye bölüm vardı o kaçıncı bölüm bilen var mı 🤔 şimdiden teşekkürler
  4. Hiphopjohnny

YouTube Türkiye gerçekten çöplük mü

Ben merak ediyorum bu konuda düşünceniz bana göre değil çünkü Donanım Arşivi Teknoseyir falan vb pek çok güzel kanal var ama televizyonda bi sosyal medyayı gömme çabası başladı yok doğru düzgün insan kalmamış yok efendim toplum kimyasını bozuyormuş komik bence bu tarz gömme çabaları
  5. Hiphopjohnny

Nasıl beslenmeliyiz

Arkadaşlar biraz nasıl beslenmemiz gerektiğini anlatayım istedim en büyük yalan kalori ve ekmeğin zararlı olduğu vücudun bu kaynaklara temel fonksiyonlarını yerine getirmek için ihtiyacı var tercihen tam buğday ekmeği tüketilmelidir piyasada sunulanın aksine kepek ekmeği tahıl açısından fakir...
  6. Hiphopjohnny

Afyon'da yaşayan var mı

Merak ettim acaba forumda Afyon'da yaşayan var mı 🤔🤔 merkezde
  7. Hiphopjohnny

İnsan sağlığı

Arkadaşlar lütfen bilinçsiz ilaç tüketmeyin bu sebepten dolayı bazı ilaçlara karşı vücudunuz direnç kazanır ve ilaç etki edecek iken daha ağır bir ilaç kullanıp böbrek karaciğer bağırsak harabiyetine neden olabilir lütfen size ilaç tavsiyesinde bulunan insanlardan bu konuda eğitim aldığına dair...
  8. Hiphopjohnny

Eğitim konusunda yardım

Arkadaşlar tekrar üniversite sınavına gireceğim bilgisayar (Hardware) ile alakalı bir bölüm önerebilir misiniz
  9. Hiphopjohnny

Kpss ortaöğretim matematik

Arkadaşlar ortaöğretim kpss matematik soru bankası önerilerinizi bekliyorum 😊
  10. Hiphopjohnny

Animasyon seslendirmesi Donald duck

Donald duck on sesinin Ahmet başçavuş olduğunu öğrendiğimden beri şoktayım
  11. Hiphopjohnny

DA Forum >LinkedIn

Foruma gerçekten teşekkür ederim bunu gördüğüm için çok mutluyum 😊
  12. Hiphopjohnny

İndirim varmış

Arkadaşlar yarın saat 11.00 n11 de mobil uygulamaya özel fırsatlar olacakmış alışveriş yapacak arkadaşların dikkatine 😊
  13. Hiphopjohnny

İnsan Sağlığı için uyarı

Selamün aleyküm arkadaşlar lütfen bilinçsiz ilaç tüketmeyelim Bilinçsiz ilaç tüketiminin yan etkileri ALLAH korusun -geri dönüşsüz organ yetmezlikleri ve kayıpları -vücut dengesi bozulması Ölüm gibi korkunç tablolarla karşılaşmak için lütfen hekimlere danışarak ilaç kullanalım Bir diğer mesele...
  14. Hiphopjohnny

İnsan Sağlığı

Selamün aleyküm arkadaşlar bugün sanılan aksine tatlı tüketmenin zararlı bir şey olmadığını anlatacak insan vücudu enerji elde etmek için yağ ve karbonhidrat kullanır tatlılar genellikle hamur ve şekerli olduğu için zararlı olarak lanse edilir ama olayın aslı glikojen(depo edilmiş basit şeker)...
  15. Hiphopjohnny

Film ve müzik önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar güzel komedi filmi ve Türkçe müzik önerilerinizi bekliyorum yardımcı olabilir misiniz 😊
  16. Hiphopjohnny

Şarkı önerilerinizi bekliyorum

En protest gördüğünüz Türkçe rap şarkılarını buraya atın da dinleyek be 😊
  17. Hiphopjohnny

İnsan Sağlığı ve sosyal mesafe

Arkadaşlar son günlerde sık kullanılan sosyal mesafe terimini açıklayalım sosyal mesafe bulaştırma zincirinde insandan insana geçen hastalık etkenlerinin yayılma hızını azaltmak amacıyla insanların birbiri arasına koyması gereken fiziksel mesafedir ve bu kurala sadece salgın dönemlerinde normal...
  18. Hiphopjohnny

Kendi youtube içeriğim 😊

Beğeniinize sunuyorum naçizane 😊
  19. Hiphopjohnny

Kendi içeriğimi burada paylaşabilir miyim

Kendi içeriğimi burada paylaşabilir miyim paylaşırsam ban yer miyim kuralları çiğnemiş olur muyum site yöneticileri bilgilendirme yapabilir mi rica etsem 😊
  20. Hiphopjohnny

Doların gidişatı ne alemde

Dolarda düşüş bekleniyor mu bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba
Top Bottom