Arama sonuçları: *

1. E

Elimdeki sermaye ile hangi işe girişebilirim

Selamlar 17 yaşındayım 7 gün sonra ise 18 oluyorum ve okumuyorum meseme gidiyorum baba mesleği su tesisatçısıyım 4 senedir bu okuldayım Haziran ayında ustalık belgemi alıyorum babam ben arkadan yetişiyorum diye dükkan almak istedi elimizde ki 1.5 milyon değerindeki altını arabayı ve 2.evimizi...
  2. E

Tcl marka TV alınır mı

Bütçem 25 bin lira civarında ekran kalitesi iyi olan bir televizyon araştırıyorum samsung'lar led olmasına rağmen 30.000 liradan başlıyor LG de öyle fiyatlar cidden yüksek bütçeme uygun televizyon olarak bunu buldum bu marka nasıl iyi midir ileriye dönük sıkıntı çıkartır mı çünkü çok fazla...
  3. E

Tr iPhone 13 mü yoksa yd 15 pro mu

Tr 13 35 bin TL Yd 16 sıfır kapalı kutu 35 bin TL Yd 2.el 15 pro Max pil 92 37.500 TL Bu 3 cihaz arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim 2026 Ağustosa kadar cihazlar açık kapanınca hattımı Turkcelle taşıyıp 2 sim istiycem biri kapalı olan cihazda takılı olcak diğeri ise ufak sigara paketi...
  4. E

Instagramda beni engelleyen kişiye nasıl ulaşabilirim

Beni engelleyen kişiye nasıl ulaşabilirim dükkan hesabı olsun 2.hesabım olsun ve kardeşimin hesabından olsun ismini attığım zaman çıkmıyor ama arkadaşımın telefondan baktığımızda çıkıyor benim bu kişiye ulaşmam lazım nasıl ulaşabilirim bir bilginiz varmı ıg hesabından başka elimde hiçbir hesabı...
  5. E

Güvenilir şekilde yurtdışı cihaz satan esnaf önerir misiniz?

Yurtdışı 13 pro almak istiyorum ama cihazın toplama çıkmasından korkuyorum sahibindende bütün ilanlar Antep ve Adana da bu kadar fazla cihaz satılması bana hiç iyi gelmedi sizin tanıdığınız bir esnaf varmı varsa özelden telefon numarası atabilir misiniz büyük ihtimalle aynı ilde olmayacağımız...
  6. E

Esnaf için en iyi kredi kartını veren banka

Selamlar... Biz su tesisatçısıyız malzemelerimizi hep nakit alırdık ama artık kartla vadeli şekilde almaya karar verdik Halkbankası'nda kredi kartınız var ama limiti çok düşük 40.000 lira şimdi farklı bir banka arıyoruz avantajları kampanyaları vesaire bol olan limit verebilecek olan herhangi...
  7. E

4k 60 FPS motovlog kamera önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni motorumu aldım ve artık YouTube videosu olsun ıg storysi post vs atmak olsun motor sürerken video çekmek istiyorum minimum 4k 60 FPS kurtarır diyorlar çünkü videoyu indirme ve yükleme işlemlerinde kalite düşer diyorlar bütçem çok değil biliyorum ama ekipmanlara fazla...
  8. E

20 bin TL Tv önerisi

merhaba arkadaşlar piyasa dahada yükselmeden bir televizyon almak istiyoruz bütçemiz 20 bin tl bu fiyata en iyi ekran kalitesi olan tv hangisi mümkünse eğer 65 inç olsa çok güzel olur
  9. E

1 milyon 100 bin TL ile ne yapılabilir

Yakında elimize 1 milyon 100 bin TL gibi bir para geçecek bu parayla yatırım olarak ne yapabiliriz niyetimiz 2+1 ev almak ama onların fiyatları 2 milyon 300 bin gibi baya bir eksiğimiz var bu parayı biriktirecinseyiye kadar elimizdeki bu parayı nasıl değerlendirebiliriz borsa kripto vs önermeyin...
  10. E

2.el gopro alınır mı?

Merhaba arkadaşlar ben yeni motorumu aldım ve çekim yapmak istiyorum kuzenimde aynı motovlog çekiyordu ama 360 kamera aldı goproyuda satıyor bende alsammi diye düşünüyorum modeli go pro hero 5 kendisi sıfırmı aldı 2.elmi aldı bilmiyirum ama 5k istiyor sizce alayimmi Eğer bende satacak olsam...
  11. E

Kaza yapıyorduk/Bu lastikler yaptığı km ye göre nasıl

Merhaba arkadaşlar arabaya yaklaşık 3 ay önce kumho marka kışlık lastik aldık ama aldık alalı daha ilk kez yar yüzü gördüler neyse 5 bin km gibi Bir şey yaptık bu 3 ay içerisinde lastiğin durumu nasıl aşşağıya lastiğin fotoğraflarını bırakıyorum.Öncelikle bizde hızlıydık döner kavşağa 70 le...
  12. E

Ig bir hesabı takip etmeden storylerine bakma

Selamlar... Fake hesal açmadan bir ıg hesabının storylerini ve öne çıkanlarını nasıl görebilirim uygulamaları var ama ne kadar güvenilir biliyorum ve fiyatları uçuk gibi 300 400 TL ne yaw sizin bildiğiniz ucuz ya da ücretsiz işe yarayan bir uygulama varmı
  13. E

Yılbaşı için üzüm yemek??

Bugün manava gittim sebze almaya mavacı abiyle selamlaşştık ve içeriye kızın biri daldı abi üzüm varmı dedi manavcıda kalmadı dedi kız gitti dedim manavcı abiye yılbaşı olduğu için bitirdilermi oda evet bitirdiler evde kalan bütün kızlar geldi aldı dedi şimdi size şunu soruyorum tamam zevk...
  14. E

Evde kol kası nasıl yapılır

Merhabalar Evde kol kası yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim kendim babamın yanında çalıştırıyorum su tesisatçısı olarak da evde nasıl kol kası yapabilirim hani hem görüntü hemde güç anlamında geliştirmek istiyorum kendimi çünkü kollarımda cidden hiç güç yok ve küçüklüğümden beri yumurtadan...
  15. E

Dalga geçmeyin ama bir kadınla nasl arkadaş olunur/nasıl konuşulur

Merhabalar hayırlı akşamlar Öncelikle gelipde bura kızlar soruyormu falan filan demeyin bende biliyorum bura öyle bir forum sayfası değil ama has erkeklerin olduğu bir yer o yüzden burayı tercih ettim Öncelikle yaşım 17 ve çok da yakışıklı biri değilim çok çirkin biride değilim orta yollu bir...
  16. E

Bu kasko poliçisinde orijinal parça Garantisi varmı

Hayırlı akşamlar bugün babam arabaya kasko yaptırmış kaskoya baktım ama çok bir şey anlayamadım aşağıdaki bıraktığım ekte orijinal parça ile değişim var mı yoksa gel sanayi mi takacaklar ve de anlaşmalı olduğumuz kurumlar diyor bu kurumlar yetkili servisler mi internette bulamadım Eğer bizim...
  17. E

Flört ettiğim kıza yılbaşı hediyesi

kızın hayatı malesef çok iyi değil maddi olarak iyiler ama aile baskısı var herşeye karışıyorlar dışarı çıkmasına bile kuzenleri ya da abisiyle izin veriyorlar tek çıkamıyor ve çok çabuk mutlu oluyor yani ne aldığımı önemsemeyiceğine eminim kafamdaki düşünce ismi yazan kupa bardak yada fincan...
  18. E

Kaskolu arabayla kaza yapıldığı zaman ne yapılmalı

merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar biz 2 senedir kasko yaptırıyoruz ama bugün kafama esti de mesela kaza yaptık ve suçlu taraf biziz diyelim hemen orda yani kazanın olduğu yerde ne yapmamız lazım trafik polisi çağırılır fotoğraflar çekilir vs sonra ne yapmamız lazım bence kaskonun çekicisi...
  19. E

Hangi siteden lastik almalıyız

Merhabalar ilk defa internetten lastik alacağızda hangi site daha güvenilir ve satış sonrası hizmetedi daha iyi açıkçası son attığım site de hem ücret düşük hemde ücretsiz montaj hizmeti var https://kolayoto.com/products/kumho-portran-cw51-205-65r16c-107-105t-m-s-8pr...
  20. E

Ngl uygulamasından Kart silme

Merhabalar bir haftalık ngl üyeliği aldım ama iptal etmek istiyorum daha başka haftalar çekmesin yardımcı olur musunuz
Geri