Arama sonuçları: *

1. chèvre

Kaspersky virüs tarama sonuçları

Virüs tarama sonuçları bunlar virüs var mı acaba?
  2. chèvre

1 Terabite SSD 500GB olarak gözküyor

Herkese merhaba, 1TB SSD'ye sahibim ama 500 GB olarak gözüküyor nasıl düzeltebilirim?
  3. chèvre

EA FC 24 tuş ayarları bozuldu düzeltemiyorum

Arkadaşlar geçenlerde FC 24 e girerken tuş ayarlarımın bozulduğunu fark ettim ve geri düzeltemiyorum klavyeden oynuyorum sağ fare düğmesi kayma sol fare düğmesi orta açmaya yarıyor top bendeyken ceza sahası dışında sağ fare düğmsi ile şut çekiyorum ama ceza sahası içi şut çekemiyorum ne yapabilirim
  4. chèvre

RTX 4060 + R5 5600 Minecraft, Roblox 100 FPS???

Merhaba elimde 4060+R5 5600'lü sistem var Valorant'ta 500-800 arası CS de 200-400 arası FPS alıyorum ama kafa dağıtmak için MC ve Roblox girdiğimde 100 FPS'i geçmiyor FPS'i sabitlemedim hiç ellemedim daha doğrusu öyle bir ayar hiç görmedim nedeni nedir? Ayrıca MC de shader açıkken de 100 fps...
  5. chèvre

FitGirl FIFA 23 nasıl indirilir?

FitGirl repack FIFA 23 indirmek için nereye tıklamam gerekiyor.
  6. chèvre

Bu Dosyayı neden silemiyorum

Masaüstümde setup diye bir dosya var pes13 indirirken geldi indiremedim sildim setup dosyası kaldı ama o dosya silinmiyor "bu dosyayı silmek için yönetici izni sağlamalısınız" diyor. Ne Yamalıyım
  7. chèvre

FIFA 23 crack nereden indirebilirim

Oyun artık satışta olmadığı için mecbur crack indireceğim FIFA 23 crack nereden indirebilirim?
  8. chèvre

Yeni bilgisayar aldım ama önce sinyal yok diyor sonra da biosa atıyor

Yeni bilgisayar aldım ama önce sinyal yok diyor sonra da biosa atıyor ne yapmalıyım
  9. chèvre

Dragon Ball'ın ilk sezonu izlenmelimi yoksa direk DBZ'mi başlanmalı

Soru başlıktaki gibi, Dragon Ball'ın ilk sezonu izlenmelimi yoksa direk Dragon Ball Z'yemi başlanmalı
  10. chèvre

Bu klavye mouse kulaklık seti alınır mı?

https://ty.gl/go48wgh4tt bu set alınır mı??
  11. chèvre

Bu fotoğraftaki troll face leri atarmısınız?

Bunlar ve bunlara benzeyen troll faceleri atarmısınız?
  12. chèvre

ACİL Donanım Arşivi'nin Son Videosu Hakkında Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Biliyorsunuz artık AMD ekran kartlarına bile dlss kullanabiliyoruz normalde 4060 ekran kartlı bir sistem alacaktım ama bu videodan sonra baya düşündüm sizce 4060 almalımıyım almamalıysam hangi ekran kartlı hazır sistemi önerirsiniz?
  13. chèvre

Ailemi Internetten Sistem Almak İçin Nasıl İkna Edebilirim?

Pazartesi günü babam maaşını alacak ve o hafta bilgisayar alacağım internetten güzel bir 4060lı sistem buldum ama ailem internetten almak istemiyor güvenilmez diyorlar kırık gelse tutanak tutup düzgün getirirler diyorum bana bağırıp yok öyle şey diyorlar ne yapmam gerek?
Geri