Arama sonuçları: *

1. K

Açık liseye hangi dönemden başlanır?

11. sınıf 2. dönemde sınıfta kalan birisi seneye açık liseye geçtiğinde 11. sınıfın 1. dönemini yani 5. dönemi tekrardan okur mu yoksa 6. dönemden mi başlar?
  2. K

Iyilisans güvenilir mi?

Yıllık Gamepassin 300 TL olduğunu gördüm Minecraft için alacağım. Güvenilir midir? https://www.iyilisans.net/urun/xbox-game-pass-pc-ultimate-12ay-1yil/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAlPu9BhAjEiwA5NDSAx2T-_A6GG8iyEhuuGxQXLgSGEIol1VjImAArT6jf6rwi9YjCJ0q2hoCMjEQAvD_BwE
  3. K

Masaüstündeki windows fotoğraf nasıl kaldırılır

pcyi yeni kurdum ve görseldeki gibi bir şey var silemiyorum.
  4. K

Itopya çalışanı benle dalga mı geçiyor?

10 şubatta itopya üzerinden hazır sistem siparişi verdim. 13 şubatta yanlış SSD seçimi yaptığımı farkettim ve zaten sistem daha toplanmadığını bilerekten itopyayla mail ile iletişime geçtim. Aramızda geçen diyalog: 13 Şubat Itopya çalışanı - Konuyla alakalı WhatsApp hattımızdan yazınız dönüş...
  5. K

valorant hesap satışında dolandırılırsak dava açılabilir mi? (itemsatış)

Selam, bildiğiniz üzere itemsatış bir alım/satım sitesi ve burada oyun hesapları alım satımı yapilabiliyor. Ben internetten açılan konulara baktığım kadarıyla oyun hesabı satın alırken dolandırılırsak dava açamıyormuşuz çünkü valorantta hesap alım satımı yasal bir şey değil. ama itemsatış dava...
Geri