Arama sonuçları: *

1. Mert_007

Sim Racing le Uğraşan Ya Da Oynayan Var Mı?

Assetto corsa, ac compezitione, F1, racing gibi oyunları amatör ya da profosyenel vs. Oynayan iyi tur süresi yapmaya çalışan var mı? Varsa sohbet etmek danışmak isterim. Varsa yaptığı iyi turlarda hangi oyun hangi pist hangi araç ve süresini yazabilir mi?
  2. Mert_007

Silver Oluyorum 🙃 Hedef Gold

Bu mesajla birlikte silver oluyorum. Gold olmak için sanırım 5000 mesaj gerekiyordu. Sıradaki hedef o. Silvera özel olarak süper inidirmli bir kasa versinler bana.🙃
  3. Mert_007

15k İle Konya Meram Tıp Fakültesi Yazılır Mı? (Arkdaşımı İkna Etmem Lazım)

Arkadaşaıma 15k sıralama geldi ama ben bir türlü ikna edemiyorum. Hedefi hacettepeydi ama kime sorsa orda memnun olmadığını çok zorladıklarını söyledi. Meram ise tam tersi daha kolaymış ve tek kişilik yurduda var. Kendisi bu durumları bizden daha iyi bilmesine rağmen hala Ankarada tıp gelmedi...
  4. Mert_007

Bu Saatte Neden Uyanıksınız?

Biz bu saatte neden uyanığız ne yapıyoruz ne ediyoruz? Bi sorgulama geldi bana böyle bu saatte neden nerede ne yapiyoruz
  5. Mert_007

DA Forum Kasıyor Donuyor Tek Bende Mi?

Forumda bazen yazı yazarken donuyor takılıyor kitleniyor bazense ana sayfadaymışım gibi gösteriyor. Önceden yoktu bu sorun. Bir yerden falan güncellemem mi gerekiyor? Tek bende mi oluyor yoksa sizde de oluyor mu? Telefondan giriyorum redmi note 8 pro.
  6. Mert_007

Bitki türünün adını öğrenme

Resimle tarattıktan sonra cinsini söyleyebilecek mesela zeytin ağacı değilde ayvalık zeytini vs. Gibisinden bir program var mı?
  7. Mert_007

Yarın YKS Var Durumlar Nasıl?

Heyecan stres endişe vs. Var mi durumlar nasıl sizde?
  8. Mert_007

Donanım Arşivi Ceza Puanı Nedir?

1 ceza puanı almışım bu zamanla siliniyor mu? ya da nerden bakarım kaçı geçerse sıkıntı olur bilen var mı?
  9. Mert_007

Kendime olan güvenimi ve inancımı kaybettim ne yapmalıyım

Tyt de 80-90 arasına kadar çıkmıştım aytde de 60 ları zorluyordum sayısalda ama şimdi o netlere yaklaşamıyorum bile tyt 70 zar zor ayt de 35-40 ancak geliyor ve bu beni çok zorluyor mental olarak vs. Artık standartlaşmaya başlamış gibi geliyor sanki düşmüşüm bir daha asla oralara cikamicakmisim...
  10. Mert_007

Bağımlılığımı nasıl yenerim

Burda açıklamak istemediğim bir bağımlılığım var ondan nasıl kurtulabilirim ne önerirsiniz
  11. Mert_007

Bu forumda 80+ bronze vs. Nasıl alınır

Bazılarınızın adının yanında 80+bronze silver plantinium gibi ibareler var onlar mesaj yazdıkça mı açılıyor yoksa üyelik gibi bir şey mi
  12. Mert_007

18k btu klima kapıları açsak evi soğutur mu?

Aksaray'da oturuyoruz nemli olmuyor ama öğleden sonra çok sıcak oluyor ve ev Güneş alıyor kapıları açsak ev soğur mu?
  13. Mert_007

18-24 bin btu klima önerisi

Sizce en iyisi hangisi bu fiyatla uzun ömürlü bir klima bütçe 30-40k
  14. Mert_007

Bu sıcaklara çözüm var mı?

Bildiğiniz gibi sürekli bir sıcak hava dalgası var bi sıcaklık var bundan kurtulmanın ya da en az etkiye indirmenin bir yolu var mı (konu seçimi yanlış olabilir kusura bakmayın ne seçiceğimi bilemedim)
  15. Mert_007

Disney+ indirimli üyelik

Kartta 280 tl var ön kayıt vs. Oldu kart bilgilerini giridikten sonrs yetersiz diyor ama 280tl lik kampanyadan yararlanıyoruz 350 bakiye yapmak mı lazım 350 yapıp bizden 280 mi alıcak
  16. Mert_007

2. El sarı sitede iade mümkün mü

Şimdi ben sarı siteden bişey aldım ağrızalı çıktı iade gibi şeyler mümkün mü yoksa elimde mi kalır?
  17. Mert_007

Telefonda anasayfadan kaç cevap kaç hit aldiginat nasıl bakarım

Bakmıyor mi bakliyorsa nasıl
  18. Mert_007

Reis 1m ye özel ne yapicak sizce

Bence mükemmel f/p sistem yapcak
Geri