Arama sonuçları: *

1. Hard Kapitalizim

COMNET REZALETİ (İNTERNET YOK)

1733651590 ARKADAŞLAR BU FİRMADAN NASIL PARAMIZI ALIP DA CIKABILIRIZ
  2. Hard Kapitalizim

Google takeout üzerinden fotolarımı toplu indirince gb fazla oluyor

sebebi nedir arkadaşlar 74 gb lık fotograf var google takeout üzerinden 138 gb oluyor 1732444140 niye 74 degil de 138 e çıkıyor ordan indirince
  3. Hard Kapitalizim

istirahat raporunu nasıl SGK ya bildirebilirim

Merhaba yarın iki ayağımının baş parmaklarından ameliyatı olacağım fakat işe gittiğim için istirahat raporu vericek bana bende onu ne yapacağım bu SGK dan nasıl para alıyorum gitmediğim günler için yardımcı olur musunuz 1727687094 10 gün arkadaşlar istirahat raporu
  4. Hard Kapitalizim

Silecek pazarı.com güvenilir mi

Arkadaşlar soru başlıktaki
  5. Hard Kapitalizim

PC modeme bağlı olduğu zaman internetim gidiyor

belli bir süre bağlı kalıyorum sonra gidiyor internet format atsam düzelir mi
  6. Hard Kapitalizim

Dolar 24.05 oldu DİKKAT

7. Hard Kapitalizim

E devleten İşe giriş heyet raporu nasıl çıkarabilirim.

İşe giriş için heyet raporu aldım e devleten çıkar dediler ne yazdığımda çıkar onu bilmiyorum yardımcı olur musunuz.
  8. Hard Kapitalizim

RDR 2 grafik ayarları Ultra olmasına rağmen bozuk 2 k oynayanlar bakabilir mi(AMD)

Arkadaşlar 1 ayrıdır nasıl düzeltirim diyip duruyorum ve sürekli farklı ayarları deniyorum ama olmuyor lütfen bana bi yardım edin 2 k da oynuyorum maous ile sağ sol yapınca bulanık oluyor ayarlardan hareket bulanıklığı da kapalı FSR de kapalı ayrıca AMD grafikleri açık sadece ayrıca oyunu siz...
  9. Hard Kapitalizim

Diş macununun tarihi geçmiş mi

10. Hard Kapitalizim

Facebook üzerinden canlı yayın kalitesi nasıl artırılır

Arkadaşlar canlı yayın sırasında nasıl daha yüksek çözünürlük elde edebilirim Facebook'da çekim yapılan telefon 14 pro max yani iyi de bir telefon ama canlı yayında bulanık gösteriyor Facebook üzerinden
  11. Hard Kapitalizim

Rdr grafik ayarlarım ultra olmasına rağmen rezalet

Arkadaşlar bi rdr 2 de oluyor yardım edin görüntü çamur gibi oluyor kulandigim ekran kartı MSI 6750 XT mesh 2 x monitör 2 k bende oyunu 2 k da oynuyorum ne yapsam düzelir
  12. Hard Kapitalizim

AMD FSR 3 ile birlikte RSR teknolojisi'nin altyapısını geliştirir mi?

Merhabalar FSR 3 ile birlikte RSR teknolojisin algoritması olan FSR 1 güncellenir mi FSR 3 algoritmasına bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi çünkü RSR teknolojisi bence fsr teknolojisinden daha önemli çünkü oyun yapımcısının entegre etmesine gerek kalmadan da çalışabiliyor bu bence devrim...
  13. Hard Kapitalizim

Fsr 3.0 ne zaman çıkacak

Arkadaşlar kartlara ne zaman gelir fsr 3
  14. Hard Kapitalizim

FSR 3.0 NE ZAMAN ÇIKMAYI PLANLIYOR ? GELİN ALT TARAFTA KONUŞALIM 👽👽

Arkadaşlar fsr 3.0 çıkana kadar Dlss 3.5 sürümü duyruldu link burda Türkçe altyazı ile izleyebilirsiniz Konumuza gelelim FSR 3.0 piyasaya bir an önce sürülmesi gerekiyor çünkü oyun yapımcıların'nın da oyunlara enteğre etmesi lazım ama çıkmadığı için malesef ki beklenip duruyor çıktığı zaman...
  15. Hard Kapitalizim

Pubg mobile da hangi grafik paketini indireceğim kafam karıştı

Güncel olanı mı indircdm
  16. Hard Kapitalizim

Arkadaşlar hangi epilasyon cihazı iyi

https://www.akakce.com/epilasyon-aleti/en-ucuz-braun-silk-epil-9-9720-islak-kuru-epilator-fiyati,711050639.html bu mu iyi arkadaşlar ayrıca bu cımbız gibi mi anlayamadım yoksa bunu mu alayım arkadaşlar https://www.epey.com/epilator/yasomi-buz-baslikli-tm003.html
  17. Hard Kapitalizim

Nays kart için yüzde hesaplamamda yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar bir arkadaşa RDR Alıcam 379.50 TL değerinde fiyatı var nays üzerinden %20 geri ödemem var şimdi ben ne kadar geri iade alıyorum söylerseniz sevinirim teşekürler
  18. Hard Kapitalizim

Trendyol teslim tarihini ileri tarihe alabiliyor muyum

Merhabalar Trendyol dan alışveriş yaptım ama şu an evde değilim ileri bir tarihe alabilir miyim kargo teslim gününü
  19. Hard Kapitalizim

YouTube geçmişi kayıt edilmiyor ne yapabilirim

Arkadaşlar YouTube geçmişim hiç bir şekilde kaydolmuyor bilgisayardan YouTube girince kaydoluyor telefondan olmuyor ne yapicam ayrıca böyle bir konu buldum ama anlamadım benimkiyle aynı sorun https://forum.miuiturkiye.net/konu/youtube-vanced-izlenme-gecmisini-kaydetmiyor.105609/#post-1181282
  20. Hard Kapitalizim

GTA5 de arkadaş ile nasıl para kazanabilirim

GTA 5 de arkadaş ile nasıl para kazanabilirim 2 kişi olarak oynuyoruz online olarak yardımcı olur musunuz
Top Bottom