Arama sonuçları: *

1. Vuudx

Bu elemanın adi neydi, hesabi sizde var mı?

Hacılar neslyenglish i̇le benzer zamanlarda ünlü olmuş bir eleman vardı. Ingilizce absürt küfürler öğretiyordu, hafif dağınık ve uzun sacliydi, cok iyi betimleyemedim ama aklimda kalanlar bunlar
  2. Vuudx

700TL civari simsiyah nevresim takimi

Hacilar ciddi nasil bulacagimi bilemedim o yuzden buraya yaziyorum, bana terletmeyecek simsiyah nevresim takimi lazim tek kisilik, biliyorsaniz link atabilir misiniz?
  3. Vuudx

Polonya'da yasiyorum, TR'den puf getirtebilir miyim?

Arkadaslar ben suan universite icin Polonyadayim, bir arkadasim Trye gitti ve 1 hafta sonra geri donecek, bir tane puf getirmesini istedim, tamam getireyim ama sinirda almayabilirler dedi, boyle bir sikinti yasar miyim yoksa sorunsuz sekilde getirebilir mi?
  4. Vuudx

Apartman boşluğunda kedi buldum, buna nasıl bakarım?

Apartman boşluğundan sürekli ses geliyodu, ben de gittim baktım kedi düşmüş. Süt koydum içmiyor, su koydum içmiyor, daha avucuma sığıyor o derece küçük. Sesi 3 gündür duyuyordum yani ac ve susuz, ben buna nasıl bakarım? Ne yapmalıyım?
  5. Vuudx

Başka dilde karşılığı olan isimler yazar mısınız?

Örnek olarak Yusuf x Joseph Davut x David Bünyamin x Benjamin Deniz x Denise Başka aklıma gelen yok
  6. Vuudx

Puf için aroma önerisi

Arkadaşlar merak ettim ve almak istiyorum, kullananlar varsa hangi aromalar güzel yazabilir mi?
  7. Vuudx

Nasıl oy kullanacağız?

Ben ilk defa oy kullanacağım ve bildiğime göre daha önceki seçimlerde eve adresin, oy kullananların nerede kullanacaklarına dair bi kağıt geliyormuş ama bu sefer gelmedi, nerede kullanacağımı vs. nereden öğrenebilirim?
  8. Vuudx

Şimdi Ben Müslüman Mıyım?

Allaha ve Hz. Muhammete inanıyorum ama islamın bazı kuralları ve Allahın adaletini çok mantıklı bulmuyorum, bana bulamazsın demeyin lütfen, şimdi ben Müslüman sayılıyor muyum, sayılmıyorsam ne oluyorum?
  9. Vuudx

Bir kişinin telefon numarasını nasıl bulabilirim?

Çok eski bir arkadaşımın telefon numarasını bulmak istiyorum ama ne sosyal medya hesabı ne de başka bir şeyi var, nasıl bulabilirim?
  10. Vuudx

Nerden para ile çeviri yapabilirim?

Para karşılığı çeviri yapmak istiyorum nerelere reklam verebilirim veya hangi sitelerde iş alabilirim? (Çeviri yapacak olan benim)
  11. Vuudx

Donanım Arşivi dc linkleri

Da fivem ve dc linkin atar mısınz
  12. Vuudx

Kesinlikle okunmasj gerektiğini düşündüğünüz kitaplar

Kitap almayı düşünüyorum ama alıcak kitap bulamıyorum, öneri yapar mısınız? Mümkünse aksiyon, fantastik bilim kurgu olsun ve yavaş tempolu olmasın
  13. Vuudx

Dövme yaptırmak neden günah?

Sorum yukarıdaki gibi, neden haram yada günah?
  14. Vuudx

Bayramda para toplama taktiği

Ben işlemci için para biriktiriyorum ve bayramda en az 300 tl toplamam lazım. Ben nasıl insanlardan fazla para alırım?
  15. Vuudx

Quick cpu da ayarlar gözükmüyor

YouTube da izlediğim videolarda sağ üstte advanced cpu settings tarzı bişi vardı, bu bende yok, nasıl getirebilirim?
  16. Vuudx

Bu programın adı ne

Oyun testlerinde felan fps, sıcaklık, yüzdelik kullanım gösteren bi program var,hemen hemen her test videosunda olan. O programın adı ne?
  17. Vuudx

80+ neye göre belli oluyor

Psudaki değil, forumdaki 80+, 80+ Bronze, 80+ Gold felan neye göre belli oluyor?
  18. Vuudx

Dizi önerisi

Klasik herkesin bildiği diziler olmasın lütfen
  19. Vuudx

Papara Black Kart

Anneme söylediğimde bissürü dolandırıcı var vs. dedi, buraya kötü bişey olmadığını, ne olduğunu felan yazar mısınız, ki ben de ona okutabileyim
  20. Vuudx

Papara black card

Ben şimdi buna kaydoldum hesabı onayladım, geldiği zaman bi para ödicek miyim
Top Bottom