Arama sonuçları: *

1. Hipermario

Ankara da yapılacak şeyler?

2 haftalığına Ankaradayım ve canım çok sıkılıyor yapılacak aktivite öneriniz var mı? Pavyon vb şeyler için param yok.
  2. Hipermario

Airsoft Mermi Düz Gitmiyor

Elimde Ekol P92B tabanca var normalde tabanca hakimiyetim iyidir tecrübem var ama attığım bilyeler arpacığın sağ üstüne doğru gidiyor rüzgar olmamasına rağmen.
  3. Hipermario

Bursa Dershane Önerisi

Selamlar Bursa Nilüfer de dershane arıyorum kadrosu iyi fiyatıda uygun tavsiye edebileceğiniz var mı?
  4. Hipermario

Tatil Planlarınız Ne?

Benim pek bir planım yok genelde evde yatmakla ve çalışmakla geçicek. Sizinkiler ne?
  5. Hipermario

Kurtlar Vadisi Olerasyonu Bitmiştir (Kıza Açıldım)

Evet gençler hepinize selamlar umarım iyisinizdir. Bu gün kıza açıldım herşeyi anlattım onu neden sevdiğimi, ne kadar süredir sevdiğimi kız bu durumu olumlu karşıladı ancak ilişki istemediğini çünkü derslerine odaklanmak istediğini söyledi. Ama arkadaş kalabiliriz dedi. Şimdi buraya kadar...
  6. Hipermario

Ps4 Gta Online Arkadaş Arıyorum

Gta Online a yeni başladım daha 2 seviyeyim. Beraber oynicak biri varsa dc bırakabilir.
  7. Hipermario

Pomem ve Pmyo farkı?

Bildiğim kadarıyla Pmyo 2 yıl sürüyor ve lise mezunlarını alıyor Pomem ise lisans ve önlisans mezunlarını alıyor 6 ay sürüyor. Pomem ve Pmyo mezunlarının teşkilatdaki farkı nedir? Hangisi daha avantajlıdır?
  8. Hipermario

Fiber Kablo Dış Cepheden Çekilir mi?

Evime Türknet fiber geldi ancak evin içinden kablo çekemiyoruz. Dış cepheden çeksek sorun olur mu?
  9. Hipermario

Bursa da Obp İle Alan Liseler

Bursa da yaşıyorum ve gittiğim liseden memnun değilim. Osmangazi veya Nilüfer de önerdiğiniz okul var mı?
  10. Hipermario

İyi Bir İnsan Olduğum İçin Pişmanım

Hyataın içinde insanlar kırılmasın diye özellikle dikkat eden insanların işlerini menfaat gözetmeksizin yapan biriy(d)im. Ancak insanlar cidden bunu hak etmiyor toplum içinde ******** diye tabir ettiğimiz insanlsr toplumda daha iyi bir konumda. Sizin bu konuda düşümceleriniz ne? @_Zaur_ @Kürşat...
  11. Hipermario

Gececi Tayfa İle Gece Çayı Ve Sohbeti

Gececi tayfa ile sohbet muhabbet
  12. Hipermario

Bu Olayda Benim Suçum Var mı?

Bursa da yaşayanlar bilir B-16 otobüs hattını küçük ve kalabalık otobüs iş çıkış saatlerinde yorgun ve gergin insanlarla dolar. Gine böyle bir gün okul çıkışı son 2 ders matematikdi bide otobüsde kadının biri başladı bağıra bağıra konuşmaya (orta yaşlı) bende 3-4 kez uyardım sessiz olun diye hiç...
  13. Hipermario

Hadi Herkes Okuldan Foto Atsın

Hadi Herkes Okuldan Foto Atsın. Düşüncesini yazsın. İyi haftalar. Düştük gine delilerin arasına 😊
  14. Hipermario

İngiltere den Bilgisayar Getirtmek

İngiltere den bir tanıdığim teklif etti sizce mantıklı mı?
  15. Hipermario

Beni Ezen Kıza Ne yapcam

Okullar açıldı neyse agalar ortamında azcık alıngan bi tip olduğum için benle fazla dalga geçerler bu bir sorun değil ancak bi tane kız da ufak ufak beni ezmeye başlayınca benim tahammül seviyem dolmaya başladı en son yaptığı "Mal mısın?" gibi tavırlar beni iyicene delirtti ben şimdi buna ne...
  16. Hipermario

Babamın bana dedikleri.(E-ticaret)

Babam geçen gün beni yanına çağırdı ve E-Ticareti iyice araştır dedi.Ben babamı tanıyosam ve bir şeyi araştır dediyse (Kendide derin araştırmalar içinde) bir olucak vardır. Ben ilk gün çok takmadım ama sonra bunu 2 kere daha demesi üstüne bende araştırmaya başladım şimdi bana E-Ticaret hakkında...
  17. Hipermario

Suriyeliler Arabamı Çizdi

Suriyeli bir şahsın cocuğu bu gün oyun oynarken taş atmış kaç kez uyarmama rağmen laf dinlemiyorlar. Bunların çaresinden nasıl gelicem?
  18. Hipermario

Gencolar Okullar Açılıyor!!!

Evet gencolar okullara açılıyor düşünceleriniz ne? Herkes Şehir/Okul/Yaş yazsın bakalom kimler aynı?
  19. Hipermario

Sizce Bu Kız Sever mi?

Bayadır konuştuğum bir kız vardı uzak mesafe ama ben kızı sevmiştim hem kendi hemde sohbeti güzeldi.Bunun bir ilişkisi vardı geçen gün çocuk bunu engellemiş kızla geldik bunun hakkında uzun uzun konuştuk ben tabi o zaman açılmadım ama kız tekrar gelse affederim falan dedi.Bu gün ben kıza açıldım...
  20. Hipermario

Olmak istediğim kişi olamıyorum

Konu çok garip gelebilir ancak anlattıkca basitleşicektir. Benim herkes gibi bir kişiliğim var olaylara verdiğim, tepkiler konuşmam ,hassas olduğum noktalar vb. ama insanlar (Özellikle ailem) bu noktalara saygı duymuyor ve kendilerinin istedikleri gibi bir kişi olmamı istiyorlar (Yani olaylar...
Top Bottom