Arama sonuçları: *

1. DarkKinght67

SEDAŞ KACAK ELEKTİRİK KULLANIM CEZASI HAKKINDA YARDIM DOSTLAR

Selamın aleyküm canlar benim bir sorunum var yardımcı olabilecekler yoruma çökebilirmi? Ben 3-4 Ay önce sıfır yeni binaya kiraci olarak taşındım, 15 gün önce hukuk bürosundan arandım ve hacizlik olduğumu söylediler. Sebebi ise Elektirik kaçak kullanım için bana tebliğ kağıdı göndermişler ama...
  2. DarkKinght67

Kedimin ateşi çok düşük

Kedim 3 gündür çok hasta ilk gün ateşi vardı veterinere götürdüm kovid hastası olabileceğini söylediler ya da üst solunum yolu hastası 3 gündür tedavi oluyor bugün ateşi çok düştü veterinerler kapalı kedim çok halsiz burun akıntısı var en azından ateşini nasıl yükseltebilirim sıcak su torbasına...
  3. DarkKinght67

Yavru kediyi yanlışlıkla ezdim

2 hafta once yolda 2 gozu kor yavru kedı buldum cok guzeldı 2 tane veterıne goturdum ıkısıde gozunun duzelmesı ımkansız gozunun alınması gerektıgını soyledı buyuyunce bugun goz damlalarını surdum yas mama verdım motorsıkletımle gerı gerı garajdan cıkarken lastıgın arkasına gırmış en son...
  4. DarkKinght67

Sıkıntılarım var....

25 yaşına geldik ama hiç bir şekilde yaşamak istemiyorum eski günleri özlüyorum herşeyden bıkmışım gibi halim var pc topladım çocukluk hayalim iyide bir pc ama oturasım bile gelmiyor sizinde öyle olduğu oluyor mu ? geçiyormu?
  5. DarkKinght67

Honda Motor yedek parça tedarik etmiyor.

Honda motorum var 10 yıl yedek parça temin etme zorunluluğu olduğu halde aracımın parçaları bayii de ve fabrikada yok deniyor. Ne gibi hukuki yollara başvurabilirim?
  6. DarkKinght67

Honda Motor yedek parça tedarik etmiyor

2013 Model honda motorsikletim yedek parçası internette ve honda yetkili servislerinde bulmak çok zor. ilk önce parça lazım olunca interneten bakıyorum bulamazsam honda servislerine soruyorum onlardada çoğu zaman olmuyor. yine bir parça lazım oldu servisle görüştüm bizde yok fabrikasısındada...
  7. DarkKinght67

SMOK NORD 5 LİKİT VE COİL ÖNERİSİ

SMOK NORD 5 LİKİT VE COİL SAHİBİYİM Yeterince aroma tadı gelmiyor ve coil bulamadım bilen varsa link paylaşabilirmi?
  8. DarkKinght67

smok nord 5 black likit önerisi

smok nord 5 black aldım ama dumanında peek böyle tok hissi ve tat hissi yok likit önerir misiniz?
  9. DarkKinght67

ELEKTRONİK SİGARA ÖNERİSİ

Uzun süre kullanacağım uygun fiyatli likit doldurup devam edeceğim FP ürünü bilen varmı
Geri