Arama sonuçları: *

1. Raclod

Oyunlarda karşıma çıkan veri

Fotoğraf da görüldüğü üzere bu tür bilgiler çoğu oyunda karşıma çıkıyor steamin kendi fps sayacı da değil belirtilen tuşlara basınca da değişen bir şey yok. Bunu nasıl kapatırım ?
  2. Raclod

Askerlik hizmet tercihleri

Benim 2 adet sorum 1. sorum yukarıdaki soruya evet dersek 2. 6 aya gönüllü mü oluyoruz? 2. sorum komanda ile er in farkı nedir?
  3. Raclod

R6 oyununa giremiyorum hata veriyor.

Fotoğrafda görülen hatayı yaşıyorum.
  4. Raclod

Askerlik hakkında ne yapmam lazım

e devlet de böyle yazıyor benim ne yapmam lazım askerlik şubeye mi gitmem gerekiyor?
  5. Raclod

OBS programımla aldığım kayıtlar kasıyor

Oynadığım oyunda en ufak kasma donma yok 120 fps gibi bir değer alıyorum ama kayıt alırken obs sanki 30 fps gibi kasıyor video çıkış ayarımda 60 fps ayrıca hani sistemim düşük oyunda düşük fps aldığım için kasıyor desem öyle bişey de yok programla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum.
  6. Raclod

Xiaomi akıllı saatimin şarjı hızlı bitiyor.

Ara sıra spor modları kullanıyorum kendi uygulamasından indirdiğim wallpaper kullanıyorum. Birkaç alarmım var bunların dışında ekstra bir şey yok parlaklık falan geldiği gibi aynı. Ama aynı model arkadaşımda 15 güne kadar sürüyor. Bende 1 hafta sürüyor ama arkadaşımda bu söylediğim özellikleri...
  7. Raclod

İşkur iş ilanı başvuru yapamıyorum

Bir iş yerine başvurmak istediğim zaman böyle bir hata alıyorum bilgilerim kısmına da baktım ama böyle bir şey bulamadım yardımcı olur musunuz ?
  8. Raclod

Kamp,Av ve günlük kullanım için çakı,bıçak

2.el sitelerinden olabilir 0 olabilir günlük kullanımda ve doğada kullanmak için bir bıçak,çakı bakıyorum bütçem 500 bandında.otomatik olmasın çabuk bozulur.
  9. Raclod

Doktor hemşire olmayan insanlar lütfen buraya

Arkadaşlar sizden istediğim ne kadar ilk yardım biliyorsanız anlatın kalp masajından,turnikeye hem insanlar neler biliyor merak ediyorum hem kaç kişi ciddi anlamda hayat kurtarır görmek istiyorum. Doktor,Hemşireler yazmazsa sevinirim.
  10. Raclod

İş yerinde erzak yardımı alma

Bildiğiniz üzere bazı fabrikalar ramazan yada yılbaşında erzak yardımı yaparlar bu zamanlara yakın işe girersek bunlardan faydalanabilir miyiz acaba ?
  11. Raclod

Videolar için ücretsiz edit programı

CapCut kullanıyordum ancak yeni sürüm ile ücret ödemeden edit yaparsanız videoda programın adını gösteriyor ve bu beni rahatsız ediyor ücretsiz mümkünse Türkçe bildiğiniz program var mı shotcut denedim ama çok karmaşık geldi.
  12. Raclod

Bilindik sitelerin ucuz saatleri

Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerde 500,1000 arası çok satılan saatler var bu saatler orijinal midir?
  13. Raclod

OBS ses ayarları nasıl yapılır

OBS kullanıyorum oyun videoları çekiyorum ama arkada dinlediğim müziğin sesi veya YouTube sesi kayıta giriyor ben sadece oyun sesini kayıt etmek istiyorum bunun nasıl ayarlarım?
  14. Raclod

Nasıl oyun oynayabilirim

Evimde Wi-Fi yok pederin dükkanda var ama uzak USB'li bir depolama alsam yine dükkanda oyun indirmem için bir laptopa ihtiyacım var ki o yok PlayStation'ya da Xbox alıp CD ile oyun oynayabilirim ama cihazlara güncelleme gelirse yine sıkıntı Ne yapabilirim Mobil veri iyi bir seçenek değil denedim...
  15. Raclod

GTA 5 online giremiyorum

Hikayali modda herhangi bir sıkıntım yok ama online giremiyorum yüklenme ekranı bile yok ekran takılıyor bir süre sonra siyah ekran veriyor.
  16. Raclod

İnstagram nicki satma

Satmak istediğim bir kullanıcı adı var editçilerin işine yarayabiliceğini düşünüyorum ve benim işime yaramıyorum bunu satabiliceğim bir plartform var mı acaba ?
  17. Raclod

İnstagram nicki satma

Satmak istediğim bir kullanıcı adı var editçilerin işine yarayabiliceğini düşünüyorum ve benim işime yaramıyorum bunu satabiliceğim bir plartform var mı acaba ?
  18. Raclod

bisiklet kaskı için kamera yada GoPro

Bisiklet sürerken güzel anlar yaşıyorum ve bunu kayıt altına almak isterim bunun için bir kamera ve benzeri bişey varmı kaskıma takabiliceğim ?
  19. Raclod

Azgınlık veya mastrabasyon enerjisini aktarma

Mesela azgınsınız veya mastrabasyon yapamıyorsunuz o enerjiyi nasıl atıyorsunuz yada atarsınız bisiklet sürmek spor yapmak buna çözüm müdür.
  20. Raclod

Eski arkadaşlarımı nereye şikayet edebilirim?

Eskiden kavga ettiğim arkadaşlarım kapımın önünde beni rahatsız ediyorlar camlara vuruyorlar polise şikayet etsem bir şey yapar mı ?
Geri