Arama sonuçları: *

1. ca.s

TOGG Neden Çok Geri Satılıyor?

Az önce sarı siteye baktım da 30 sayfa TOGG satışı var. Açıklamalarda da araçlarda bir hasar kaydı olmadığı belirtiliyor genel olarak. Peki neden geri satılıyor bu araçlar? Neyi beğenilmedi?
  2. ca.s

İzlemelik Youtube Kanalı Önerisi

Diksiyonu güzel daha çok bilimsel içerikli olan (başka kanal da olabilir ama) youtube kanal öneriniz neler?
  3. ca.s

Bir Kız Vardı Bulamıyorum

Fenomen sayılabilecek hafif kaslı bir kız vardı. Biraz aradım bulamadım. Bilen var mı?
  4. ca.s

Youtube Video Ses Düzeyi Sorunu

Youtube'a video yüklüyorum ama yüklediğim videodaki ses düzeyi düzenlediğim halinde daha az çıkıyor. Youtube Studia'da videoya girince ses yine yüksek seviyesinde oluyor ama normal video olarak izlerken ses bir miktar kısılmış oluyor. Mobilden de bilgisayardan da durum aynı. Bunun sebebi nedir...
  5. ca.s

Neden Bazı Cezalar Uygulanmıyor?

Neden uygulanması gereken bazı cezalar uygulanmıyor? Mesala yerlere çöp atmanın cezası var. Ama neden kimse ceza yazmıyor yere atılan çöplere. Kimse "Çöpçülerin işi ne, toplasınlar." demesin. Temizlik görevlilerinin işi çöp kutusundaki çöpleri almak olmalı bence. Neden bile isteye ses...
  6. ca.s

Bu Müziğin Adı Neydi?

Eskiden Ramazan ayında iftar programlarının jeneriğinde kanun enstrümanı ile çalan bir parça vardı. Adını bilmiyorum, hatırlayan var mı? Önerilerinizi atarsanız buydu veya değildi diye cevaplarım.
  7. ca.s

Soluk Aldım Geri Nasıl Vereceğim?

Bu kez gerçekten solun aldım geri nasıl vereceğim? Herkes istediği konuyu açabiliyor sonuçta. Evet arkadaşlar soluk aldım kaldım böyle nasıl vereceğim bir yardım edin.
  8. ca.s

Nefes Aldım Geri Nasıl Veririm?

Nefes aldım geri nasıl veriliyor nefes? Şaka bir yana, son zamanlarda forumda gereksiz o kadar konu açılıyor ki gerçekten gerekli olan konuların arada kaynadığı oluyor. Tamam kimseye konu açma demiyorum da en basit, en kolay, en mantıklı akla yakın şeyler için bile - bence - gereksiz yere konu...
  9. ca.s

Sizin de Canınız Sıkılıyor mu?

Yapacak doğru dürüst bir şeyler bulamıyorum. Hayallerimiz var ama ya henüz imkan yok ya da olması çok zor şeyler. Ya da içimizdeki isteksizlik yapmamızı engelliyor. Ne yapsak ne etsek? Sizin de canınız sıkılıyor mu sebepsiz? Sosyal medya mı açsam? Açsam da neyimize yarayacak? Ne atacağım...
  10. ca.s

Donanım Arşivi Forumu Tema Tercihiniz

Evet, forumu hangi temada kullanıyorsunuz? Ya da duruma, zaman göre değiştiriyor musunuz?
  11. ca.s

2024'te Birlikte Zinciri Kırma Yapalım

2024 için zinciri kırma aktivitesi yapmayı planlıyorum. Bayağıdır kilo almaya çalışıyorum. Artık bunu 2024 yılına yayarak yıl sonuna istediğim kiloya ulaşmak istiyorum. Benimle birlikte bu etkinliğe katılmak isteyen var mıdır? Sürecimizi takip ederiz. Farklı bir konu da olabilir. Mesela...
  12. ca.s

Neler Aldınız Kasımda? 🙂

Kasım ayının ortalarındayız. Şimdiden neler aldınız hadi bakalım kim söylemek/paylaşmak ister? Görsele aldığım ürünlerden Braun lazer epilasyon aleti, Ugreen kablosuz mouse, 3.5 mm çeviriciyi attım. Bunlar dışında boya, oyuncak, gözlük, tel ve daha ıvır zıvır birçok küçük şey aldım. Ya siz? 🙂...
  13. ca.s

Lazer Epilasyon Aleti Almak mı Lazer Epilasyona Gitmek mi?

Lazer epilasyon aleti alıp kendi epilasyonunu kendin yapmak mı mantıklı yoksa lazer epilasyona gidip başkalarına yaptırmak mı? Arasında fark var mı? İkisini de deneyen veya herhangi birini deneyen arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
  14. ca.s

Moralim Çok Bozuk :(

Moralim çok bozuk ne yapabilirim? Ne düşünebilirim?
  15. ca.s

100-200 TL Arası Ürün Tavsiyesi

100-200 TL arası işe yarar bir ürün tavsiyeniz var mıdır?
Geri