Arama sonuçları: *

1. T

1000tl bütçe arttırma

Selamlar,elimde bayramdan topladıgım 1000tl gibi bir bütçe var 1900tl ile de gram altın aldım telefonumu yenilemem gerekiyor aileme bütçe konusunda destek çıkmak istiyorum bu 1000tlyi nasıl katlayabilirim az riskli var mı bildiğiniz bi şeyler her yol mubah yardımcı olursanız sevınırım
  2. T

Meslek Seçimi yardımı

Beyler selam 11.sınıfım geleceği yavaştan şekillendirmek için ders çalışmaya başladım ama bir hedefim olmadığı için tam motive olamıyorum bilgisayarla aram çok iyi sizce nasil bir meslek seçimi yapmalıyım yaparken nelere dikkat etmeliyim
  3. T

Bilgisayarla Yapılabilecek İşler

Selamlar,11.sinifi bitiriyorum bu sene yavas yavas derslere odaklanmaya da basladım aynı zamanda paraya da cok ihtiyacım oluyor yabanci dilim iyi seviyede bilgisayardan yapabilecegim işler hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim bilgisayarı kullanmaya hakimim iş için gerekirse...
  4. T

Alman vatandaşı üvey dedem ve 40yıldır Almanya'da yaşayan babaannem

Babaannem 40 yıldır Almanya'da yaşıyor çifte vatandaş,üvey dedem türk asıllı olmasına rağmen şuan sadece Alman vatandaşı babam zamanında Almanya'ya gitmiş fakat vatandaşlığı yok nasıl vatandaşlık alabiliriz bilen varsa yardımcı olabilir mi
  5. T

9 yıllık Toshiba tabletim

merhabalar 9 yil once bana alinan Toshiba bir tabletim var 4 yildir falan cok isime yaramaz diye kullanmiyordum simdi isim cok dusuyor fakat play storea girince uygulamalar gozukmeden sunucu hatasi diyor fabrika ayarlarına da dondurdum napabilirim yardimci olursaniz sevinirim
  6. T

cok riske girmeden para katlama

cs katlama sitesi falan olur ama cok riskli olmasin bildikleriniz varsa yazarsanız sevinirim
  7. T

herhangi bir şekilde para katlama

selamlar kartımda 1500e yakın param var keydrop gibi sitelerde katlamayı denedim fakat hep bi süreden sonra tüm para gitti hangi sitelerde katlayabilirim bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim
  8. T

18 yaş altı para kazanma

beyler selam lise öğrencisiyim bilgisayar kullanmaya hakimim Allah izin verirse bilgisayarımı yenilemeyi düşünüyorum ailem bu paranın cogunu karsılasa da benim de katkım olsun istiyorum ne yapmamı onerirsiniz iş olarak çalışma anlamında değil evden ek gelir vs. olabilir
Geri