Arama sonuçları: *

1. UnderGoin

Kelebek Nasıl Sallanır

arkadaşlar kelebek bıçak aldık 1 günden elin içine ettim yara bere dz herektleri biliyoeum ama biraz daha egzotik görünen havalı hereketleri yapmak istiyorum evde boş bıoş sallamak için aldım herket onerilerinizi bekliyorum
  2. UnderGoin

Hayata bakış açısınizi değiştirecek fotoraflar

Umarım resimlerde anlatılmak şeyleri anlamışsınızdır
  3. UnderGoin

Türklere döve döve öğretilmesi gereken şeyler

Başkasının hayatına karışmamak Devamı sizde
  4. UnderGoin

Cips Dövmesi Nerden Bulabilllirim ?

Cips Dövmesi Nerden Bulabilllim arkadaşlare uğur takı tattoo dakiler gibi
  5. UnderGoin

Sinpaş Caiz Midir ?

arkadaşlar şu aralar sinpaşa sardım merakta ettim caiz mi ve sinpaşa başvuran arkadaşlar araba için süreci kısaca anlatırmısınız
  6. UnderGoin

Kedim Çatıya Kaçtı Yardım

arkadaşalr kedim kapının onüne gecip baya miyavladı bende kapıcı actım ilk başta aşşağı indi geri gelmedi onu almak için aşağıya indimde çatıya çıktı çatıta kuş pislikleri ile dolu bi yer iğrenç leş biyer gidermiyorum oraya apartmanda olduğunu bilyiroumda eve gelmiyor kedi cağırma sesi felan...
  7. UnderGoin

Çok fazla karabasan görüyorum

arkadaşlar haftada en az 3 kere uğruyo bana artık kormuyorumda alıştım nerdese ama tabi durum cok köt oluyor nasıl kurtulabilirim bu illetten yaklaşık 3 4 aydır boyle oncedende uğruyodu ama az
  8. UnderGoin

İndirim Kaplanı hakkında ne düşünüyorsunuz ?

https://www.instagram.com/indirimkaplani/ forumda gördüğü konuları kısa vido paylaşıp atıyo ve baya etkileşim kasıyor
  9. UnderGoin

Spotify Listeleri Atalım

arkadaşlar her müzik zevkine uygun elinizde ne varsa playlistleri atın dinleyelim şuan mesela asettodayım yanlicak drft liste lazım varsa acill
  10. UnderGoin

İzin Alınmadan Şarkı Klibinde oynatıldım Veri ihlali (KVKK)

selamlar arkadaşlar olay anasınıfında yaşandı o zamanlar kücüktüm pek hatırlamıyorum ana sınıfı bi gün bizi bi yere gotürmüştü klip öekşmleri iöin veli izni olmadan kendi istekleri ile goturdüler sonra bizim vidomuzu fotorafımızı çektiler benimde canım aşure çekti youtubeda aşure nasıl...
  11. UnderGoin

İsrailliler, TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısına seviniyor

Türkiye'deki İsrail savunucuları bunlara iyi baksın...
  12. UnderGoin

Arkadaşlar Bunun Adı Ney ?

Bunun Adı Ney
  13. UnderGoin

Amazon Değişim Süreci

arkadaşlar kulaklığmı garantiye gonderdim değişim kararı cıktı ama kulaklığın siyah rengi stokta beyaz rengi stokta yok ve ürünü beyaz aldım diye illa beyaz rengiyle değişim yapcaklarmış ve ürünün stoğa gelmesi için istek olması lazımmış insanların ürünü listeye eklemesi lazım mış sizden...
  14. UnderGoin

Okul Herkese Papara Kart Dağıttı

arkadaşalr okul turnikelerinden geömek için okul papara kart daıttı üstünde kendimize ait bir fotoraf felan var bunu bizden habaersiz yapmaları ne kadar doğru
  15. UnderGoin

Cinsiyetini Seçme Şansınız Olsa Hangi Cinsiyeti Seçerdiniz

şahsen ben erkek
  16. UnderGoin

Tüy Dökücü Krem Önerisi

arkadaşlar koltu altı ve vucut için alıcam jiletle alıp tahriş etmek istemiyorum yaşım 16 jiletla daha once aldım g4y demeyin
  17. UnderGoin

Parfüm önerileri Erkek

erkek parfüm önerileri istiyorum sizden kalıcılıkta iyi olan kokusu sizi tatmin eden
  18. UnderGoin

Boykot Ürün Almadan Yaşamak Mümkünmü ?

ailem boykot ediyor ama i,llaki yanlışlıkla alıyoruz ama mesela amd veya intel israil e destek veriyolar bunlar boykot edilmiyo genllikle ünlü markaları ediyolar sizce yaşabilirmi bi insan
  19. UnderGoin

Her Şeyi ss alan arkadalım var ne yapmalıyım

heer şeyi ss aliyo işin e yarayabilecek ve en ufak şeyde o ss leri atıyo 3 senelik arkadaşım ama sadece işine yarayacak şeyleri alıyo ss
  20. UnderGoin

Karadeniz Diyince Aklınıza İlk Ne Geliyor?

Benim ordu ve fındık. Peki ya sizlerin
Top Bottom