Arama sonuçları: *

1. E

Steam nereye şikayet edilir

Dava vs edilebilir mi Steam. Nereye şikayet edilir?
  2. E

tv dar yere koymak sıkıntı yaparmı

priz ile raf arasında tv koyunca 6 cm boşluk kalıyor sizce sıkıntı olurmu ? tv 58 inç 72 cm boyu takılıcak yer 78 cm
  3. E

googleda arama yaparken başka şeyler çıkıyor

mesela amazon yazıyoruım bunlar çıkıyor direk amazon.com çıksın diye ne yapmam lazım
  4. E

Bir kız tanımadığı birini yakın arkadaşlara niye alır

Merhaaba arkadaşlar bir kız var instadan bi ara istek atmış neyse kız bazen st lerinde yakın arkadaşlara almış beni bazen kendini falan atıyıo arkada şarkı koyuyo kendi sesini kapatıyo şarkı aöyliyo gibi öyle videolar atıyor neyse ben kızı daha tanımıyok böyle yakın arkadaşlara beni eklemiş at...
  5. E

Pkk elebaşlarının açıklamaları

Merhaba arkadaşlar böyle arada bir haberlerde görüyorum malum babam malesef akpli olduğu için a haber ve kanal 7 izliyoruz haberlerinde bazen görüyorum pkk başlarının konuşmaları şöyle türk devleti şöyle saldırıyo böyle güçlü silahlar kullanıyorlar diyorlar sihalar vs bişeyler diyo yani açıkçası...
  6. E

technopat forumunun saçma ban sistemi

techonpat kadar saçma sapan ota bo*a ban atan bir forum olamaz artık hep bu forumda takılacağım ban derdi yok bişey yok onaylama derdi yok ulan 1 hafta ban ne bi yere kadar güzelde bi yerden sonra çok uzun ban atmaları çıldırtıyor
  7. E

Hayalhanem başka bir fetö vakası olabilirmi ?

Merhaba arkadaşlar geçen hayalhanemin yerine gittim aşırı lüks baya büyük bir yerdi ve ordaki hocalar lacos kıyafetler 14 pro lar vs herşeyi son model yani bu suyun kaynağı nerden çözemedim bu kadar bağış aldıklarını sanmıyorum ayrıca youtbe dan para kazanmıyolar diye biliyorum
  8. E

odamdaki sinek sorununu naısl çözebilirim

arkadaşlar mersinde yaşıyorum yazın sıcakdan dayanılmıyor malesef bende camı açıyorum çok sinek oluyor koluma monitörüme ağzıma girdimi diye bile tedirgin oluyorum nasıl çözerim bu sorunu sineklik takamam malesef
Top Bottom