Arama sonuçları: *

1. LokmanBey

EHLİYET HARCINI YATIRAMIYORUM ?

Ehliyet harcını yatırmak istiyorum atm'den şu anki fiyat ile 7438 TL 7440 TL yatırmama rağmen para iadesi yapıyor ziraat,halkbank ve finansbank ile nasıl yatırabilirim bu miktarı başkasının ziraat hesabından yapılabiliyor mu?
  2. LokmanBey

yazılı ehliyet sınavını geçmem için video ve site önerisi

Önceki sınavda 2 puan ile kaçırdım şimdi işimi garanti almak istiyorum video ve linkleri atabilirsiniz
  3. LokmanBey

Anneler günü için airfryer önerisi

Arkadaşlar kalabalık bir aile değiliz f/p bir ürün arıyorum 2 bin TL verebilirim beğenirsem biraz daha bütçemi arttırabilirim başka bir öneriniz varsa alabilirim
  4. LokmanBey

Hollanda'dan Türkiye'ye kargo göndermek

Hollanda'da yaşan bir tanıdığım bulunmakta bana bir şey göndermek istiyor bunu nasıl yapabiliriz acaba?
  5. LokmanBey

Eve ikinci kedi alınır mı?

Annem bugün yolda gördüğü kediyi eve getirmiş yavru bir kedi ama bir tane evcil kedimiz daha var bizim sizce yavru kediyi eve almalı mıyız önceki kedi bize aşısı,tuvalet eğitim vesaire olarak geldi ama sokak kedileri hakkında pek fikrim yok görüşlerinizi alabilirim
  6. LokmanBey

Bilgisayarımda şu olsa daha iyi olur dediğiniz bir şey var mı?

B450M H anakart EVGA 1060 6 gb (çift fanlı model) RYZEN 5 5500 (stok fan) TEAM T-FORCE VULKAN 2X8 3600 Mhz ram EVEREST 450 watt psu RAMPAGE GLORY G01 kasa Sistem bu şekilde kullandığım psu herhangi bir sıkıntı yaratmadı o yüzden onu kullanmaya devam ettim bütün önerilerinize açığım
  7. LokmanBey

Yeni CS:GO Türk Takımızımız 'Eternal Fire'

Az önce eş zamanlı olarak Xantares ve Eternal Fire Türk CS:GO takımımız an itibaren belli olmuştur yeni bir yol yeni bir macera her zaman olduğu gibi desteğimiz sonuna kadar güzel işler başaracağız 🇹🇷 🇹🇷
  8. LokmanBey

Alırım bir hayırlı olsun

9. LokmanBey

Herkes masaüstünü paylaşsın

Selamualeyküm herkes masaüstünü paylaşsın bakalım en güzel kimin ki çıkacak :) Benim makine bu sadelik iyidir :)
  10. LokmanBey

Steam bozuldu mu?

Selamualeyküm arkadaşlar kaç gündür steam'da hata ile karşılaşıyorum bu sorun sadece bende mi var mağzaya girdiğimde yazılar bir tuhaf oluyor resimler vesayire değişiyor
  11. LokmanBey

Kitap önerisi ?

Selamualeyküm arkadaşlar her türlü kitap önerisine açığım bilimsel,uzay,tarihi vs kitaplar önerebilirsiniz :)
  12. LokmanBey

Geleneksel wallpaper paylaşma günü

Selamualeyküm herkes sevdiği bir wallpaperı paylaşabilir ben en sevdiğim futbolcu olan karpatların maradonası HAGİ Paylaşmak güzeldir. 1595289864 Arkadaşlar tam boyutlu görsel olarak paylaşmasak iyi olur hemde görüntü kirliliği olmaz :)
  13. LokmanBey

Donanım arşivi yaş ortalaması ?

Herkes kendi yaşını yazsında forum yaş ortalaması belli olsun arkadaşlar boş boş 'böyle konumu açılır falan demeyin' herkes burda birbirine saygılı olarak kendi yaşını belirtmek istiyorsa belirtebilir. edit : ben 17
  14. LokmanBey

Ne olucak bu ülkenin hali

Selamualeyküm uzun zamandır karşılaştırma videolarını izlemiyordum ama güzel bir videoya denk geldim izledim ve bu ülkede nasıl mülteci konumunda olduğumuzu gördüm ailelerimiz marketlere giderken cep yakan fiyatlarla karşılaşıyor vallahi billahi çok bereketli topraklarımız var ama sen tarımcıya...
  15. LokmanBey

Muhhabet kuşu nasıl evcilleştirilir

Selamualeyküm arkadaşlar dün akşam balkonumuza bir muhabbet kuşu geldi sahibini bulamadım bende beslemeye karar verdim ama biraz hırçın bir kız neler yapmamı önerirsiniz ?
  16. LokmanBey

Şarkı Önerisi

Selamualeyküm güzel bir şarkı önerebilecek varmı barış akarsu,selda bağcan,neşet ertaş,cem karaca,barış manço gibi sevdiğim birsürü sanatçılar var yeni şarkılar arıyorum rep,trap tarzı şarkıları pek sevmem ama önerilere her zaman açığım ön yargıyla yaklaşmamak lazım :)
  17. LokmanBey

Birisininin Küfür Etmek

Beyler Bayanlar Öncelikle Selamualeyküm Cs:go Oynarken Hep Anneme Ve Akrabalarıma Küfür Ediliyor Artık Bunlara Dayanamıyorum Günaha Girmemek İçinde bir şey Demiyorum Ama Birisinini Yakaladığımda Çok Pis Yapıcam
Geri