Arama sonuçları: *

1. MctCan

Duvardaki ledler aynısı lazım

Merhabalar. Duvardaki ledleri nerden bulabilirim aynısı lazım bilenler yardımcı olursa sevinirim.
  2. MctCan

Çekiliş sitesi lazım bilenler gelebilir mi ?

Merhaba arkadaşlar. Yılbasında yaklasık 24 kişi hediye için çekişi yapcaz fakat çekiliş ypmak için site aradım doğru düzgün siteler bulamadım. Aranızda bilen var mı acaba ?
  3. MctCan

Media Player öneriniz lazım.

Selam arkadaşlar tvmiz çok geride olduğu için mi stick tv almıştım 1080p olanı artık yetersiz kalıyor ve kasıyor . Satıp google chromecast 4k almayı düşünüyorum. Veya öneriniz var mı ?
  4. MctCan

Normalde Fiyatı bilen var mı ?

Merhaba arkadaşlar reklamlarda bunu görmüştüm iyi bi yüzde indirimi cıktı fakat normql fiyatı bilmiyorum. Bindiririm üstünde indirim mi yoksa baya uygun mu oldu ? Ürün ve fiyatı ektedir.
  5. MctCan

Almanya için vize gerekiyor mu ?

Merhabalar, Yakın zamanda almanyadan kuzen gelcek daha sonra onla beraber almanyaya gitcem ucakla. Fakat bi sorunum var. İlk defa cıkacağım için sizlerle bilen cıkar diye düşünüyorum. Almanya için vize gerekli mi ? Gerekli ise nerden alacağım nerde işlem yapacağım. İnternetten arastırdığıma...
  6. MctCan

Led adaptör önerisi lazım

Merhaba arkdaşlar, Geçen çinden aldığım 5 metre rgb led almıştım yanına gelen 12v 4a adaptör . Ledleri gardolabın arkasına 5 metre yaptım fakat ışık verdiğimde ledin başında güzel ışık veriyorken sonlarında biraz sönük yanıyor. Sanırım güç yetersiz kalıyor bunu nasıl çözümleyebiliriz ?
  7. MctCan

Film indirebilceğim film sitesi önerisi lazım

Merhaba Arkadaşlar, Güncel film yükleyen siteler var mı acaba var ise hangi sitelerdir. Davet kodu vs varsa özelden atabilir misiniz . Teşekkürler.
  8. MctCan

Chatgpt ile chatgpt plus ne farkı var ?

Merhaba arkadaşlar, Önümdeki hafta online uni sınavlarım olcak. Aklıma chatgpt geldi bi deniyim dedim bazı dersleri tam cevap veriyor bazıları ise veremiyor. Chatgpt plus alsam daha gelişmiş versiyon mu oluyor veya yardımcı olur mu ? Deneyen varmı aranızda ?
Top Bottom