Arama sonuçları: *

1. Demacia'lı Master Yi

Aşırı Korku Başladı 20.12.2024 Kara Cuma Mı Olacak?

Merhabalar! 20.12.2024 tarihi kara cuma mı olacak sizce ağustos yıkımından sonra en büyük sallantı dönemine girdik. Şangay kompozit endeksi başta olmak üzere s&p 500 / xu100 / xu30 vb. tüm borsalarda extreme fear durumu mu oluyor? İşin en garip tarafı ise papa'nın son papa olup olamayacağı...
  2. Demacia'lı Master Yi

Windows 11 Ağ Bağlanınca Virüs Bulaşıyor

Merhabalar direkt olarak internete çıkınca virüs bulaşıyor nedenini bir türlü bulamıyorum. MRT ve Gridin ile tarayınca da kayıt defterinde virüs buluyorlar kaldırıyorlar geri geliyor. MRT de ise backdoor var kaldırılamadı diyor güvenli modda açıp kaldırmayı başardım fakat internete çıkınca...
  3. Demacia'lı Master Yi

İran Prenslik Devrimi 2024-2025

Merhabalar Freljord'un derinliklerinde dövülen demirden kitapta İran da bir bahar olacak mızraklar ise kurt olana girecek gibi durum olacak ve Demacia'nın adaleti misali bir soylu orada tahta oturacak bu da kafaları karıştıracak. Ancak aynı zamanda ise de Nexus'un dallı budaklı orduları çölün...
  4. Demacia'lı Master Yi

2025-2030 Büyük Buhranı ve Türkiye

Hepinize merhaba tek merak ettiğim bu konu altında içinizden geçenleri yazmanız. Örneğin 2025'de ekonomik olarak batma olacağını herkes biliyor fakat bu yıkımın önceki büyük buhranı geçmesi %98 falan. Demacia'nın ıssız çöllerinde gezerken bunlar aklıma geldi bende yazayım dedim. Cidden elimizde...
  5. Demacia'lı Master Yi

Asker Olunca Suriye'ye Gidebilir Miyim?

Beyler hayata çok değişik bakan biriyim. Eğitimim falanda var işin açıkçası şikayet edeceğim bir şeyim yok Allah'ıma sürükler olsun (maşallah) Rabbim her daim güzel hayat nasip etsin. Fakat savaşmak istiyorum ne bileyim böyle asker olunca cepheye falan gitme isteğim var. Ciddi bir şekilde de...
  6. Demacia'lı Master Yi

Ruhsat Nasıl Alınır?

Öncelikle merhabalar bir kaç kişiye de sorduğum kadarıyla ülkemizde zırhlı araç(zpt vb.) birde tam otomatik silah satışları yasakmış. Fakat izinsiz üretip satmak suçtur diye bir kanun var. Mamafih ben diyelim ki kendim canım sıkıldığı zaman zpt veya ak-47 yapmış olsaydım bunun ruhsatını nasıl...
  7. Demacia'lı Master Yi

Güvenlik Programım Donanım Arşiv de Hata Bulundu Diyor

Bu normal bir durum mu?
Top Bottom