Arama sonuçları: *

1. FrankEnsQ

Nick degistirmek icin nereye basvurmam lazim

e devletten basvuru yapiliyormu yoksa subeye falanmi gitmem gerekiyor nickimden bikkinlik geldi
  2. FrankEnsQ

Uzun süreli diyet yapmışlar konuya gelebilirmi

nerdeyse 2 haftadır tane tane besleniyorum günlük 500 kalori anca yiyorumdur ama sadece 1.5 kilo vermişim doğru bir diyet değil ama neden bçyle oluyor artık yemek görünce midem bulanmaya başladı ama sürekli açım önceden sağlam diyet yapıyordum adam akıllı besleniyodum haftalık 6 7 kilo verdiğim...
  3. FrankEnsQ

Yemek yiyemiyorum ne yapmam lazim

uzun suredir diyetteyim sabahlari 2 yumurta 1 kalip peynir yerim ekmeksiz baskada bisey yemem aksama acikiyorum ama aklima yemek gelince midem bulaniyor yapasim gelmiyor ne yapmam lazim
  4. FrankEnsQ

Konsere daha once gitmis kisiler konuya girebilirmi

ben 18 yasindayim arkadas 17 5 aralikta khontkar konseri var 18 yas siniri var konserden 10 gun sonra 18 yasina giriyor konsere alirlarmi benle beraber
  5. FrankEnsQ

beler yardim edin aboo

2k girdim borsaya hisse falan kisin kombi acilir diye girdim kombi hisselerine 912 lira kaldi
  6. FrankEnsQ

Uyumamam lazim napcaz.

sabah 9 da uyandim {5 saat uyudm} normale 4 12 calisirdim aradilar dediler 12 8 gelcen neuyy dedim????!!! yapcak bisi yok dendi napacam nasi ayakta kalcam suan asla uyuyamam kendimi biliyom 2 tatli kasigi turk kahvasi yalasam nolur
  7. FrankEnsQ

birden fazla muzikleri nasil ayiklarim

2 3 tane playlist indirdim birbirinin aynisi sarkilar var bunlari nasil secip silebilirim?
  8. FrankEnsQ

Yeni favori youtuberim! EGE KIRKIK!!!

dinlerken 1 gram sıkılmadım, keşke ünlü olsa.
  9. FrankEnsQ

matematikçiler toplaşın

8600 en fazla kaça bölünür
  10. FrankEnsQ

Taklit nasıl yapılır?

Oturaklı bir sesim var nasıl istediğim herşeyin taklidini yapabilirim? sesimi nasıl kontrol edebilirm?
  11. FrankEnsQ

Yalnızlığın çözümü nedir?

Çözüm önerisi bulunamayan rezalet bir şey.
  12. FrankEnsQ

Realhas the Great...

Realhas the Great @Realhas the Great
  13. FrankEnsQ

Yardım edin yanıyom!

arkada sadece valo açık noluyor yaw arada bi fps 0 a düşüyor drr ediyo pc (oyunda değilkende) (oyunda değilkene ama arkada oyun açıkkene)
  14. FrankEnsQ

Nickimi nasıl değişicem

Beyler 18 yıldır yaşıyom nickimden çok sıkıldım mahkemeye mi başvurmam gerekiyor. 1711644189 tengri koyabiliyozmu la çok havalı nick
  15. FrankEnsQ

Kredi çekiceğim bilgi almak istiyorum.

Bi kaç gün sonra 18 olucağım 100k kadar paraya ihtiyacım var okadar parayı benim gibisine verirlermi? stajyer olarak otelde çalışıyorum. 160k isteyen bankalar var en düşük faizi nasıl bulabilirm.
  16. FrankEnsQ

Abdullah hacıgül neden konuyu kapattı?

kullanmadığı ürünleri satıyordu. direksiyon seti alıcaktım mesajda çektim konu kapanmış mesajada bakılmamış @Abdullah Hacıgül
  17. FrankEnsQ

Technopattan nasıl ip ban yerim?

ya ben bu forumdan kurtulmak istiyom varmı bi taktik direk ip ban atsınlar? hep 1 saat ceza verip yolluyolar.
  18. FrankEnsQ

bizimle paintballa gelsenize la

arkadaşımız yok 2 kişiyiz gelin bi meydan muharebesi yapak
  19. FrankEnsQ

Ekonomi düzeldi la..

eskiden head and shoulders alacak param yoktu şimdi en ucuzu o, 1 sağlam telefon için 2 aylık maaş lazımdı, şuan 1 maaşa sağlam telefon çekebiliyon. gecen gün biftek aldım tadı çok iyiydi en son 6 yıl önce kurban bayramında yemiştim.
  20. FrankEnsQ

Vergisiz telefon olayı şuan aktifmi?

nasıl alınıyor? açıktan üni okuyan faydalanabiliyormu?
Top Bottom