Arama sonuçları: *

1. wizarDürüm

Facebook Reklam Hesabı Dolandırıcılığı

Öğlen telefondan instagramdan farklı hesapları takip edildiğini gördüm hemen şifremi değiştirdim ancak akşam mailime baktığımda facebookta adıma reklam verildiğini gördüm hesabı kapatamıyorum borcunuzu ödeyin diyor bu sorunu nasıl çözücem acaba?(KART BENİM DEĞİL)
  2. wizarDürüm

Hotmail hesabım gözükmüyor ama gözüküyor bu sorunu halletmem lazım.

İyi günler hayırlı akşamlar öncelikle benim problemim yıllar önce facebook için açtığım hotmail hesabı şuan bana lazım ancak microsoft sayfasında giriş yap dediğimde böyle bir hesap yok diyor ancak yeni hesap oluştur dediğimde bu hesap zaten var diyor bu sorunu çözmem lazım çünkü paparada o...
  3. wizarDürüm

Dershane Öğretmenimden Strese Giriyorum

Evet beyler bayanlar dershane öğretmenim biraz stresli biri bilgisine lafım yok ama konuşurken strese girip kekeliyor ve bazı şeyleri saçma saçma uzatıyor ve ben kendim utanıyorum ateş basıyor terliyorum. Örn:Ders bitmiş sınıftan çıkıcak evet arkadaşlar tenefüse çıkıyor musunuz çıkın iyidir...
  4. wizarDürüm

İNTERNET NASIL BİR ŞEY?

Arkadaşlar hep merak ediyorum şu altta döşenen kablolar falan içinden neler geçiyor da biz internet gibi şeye erişiyoruz ( 0 la 1 ler mi geçiyor onlar nasıl geçiyor kafamda sorular.)
Top Bottom