Arama sonuçları: *

1. brwscter2

creatin marka önerisi

proteinocean hariç marka önerisi 300g 60 servislik 700tl bütçe
  2. brwscter2

sizce nasıl iş girilir mi

sabah 8 akşam 7 bir iş tekstil işi 1 saat molası var asgari ücret veriyorlar yaş 17 sizce nasıl (ankara) (çalışmayı hedefledğim süre 3 ila 4 hafta)
  3. brwscter2

kreatini hergün mü yoksa spor günleri mi almalıyım

haftanın 3 günü gidiyorum
  4. brwscter2

creatin ne işe yarıyor ne zaman hangi koşullar altında kullanılmalı

sorum yukarıda marka önerisi yaparsanız sevinirm
  5. brwscter2

proje ödevim hakkında yardım edebilir misiniz

11. sınıfım kitap okuma proje ödevim var salı teslim etmem lazım 280 sayfa ama ben daha 50. sayfadayım ve kitabı ciddi anlamda okuyamıyorum yani çok sıkıcı ve okuduğumu da gram anlamıyorum normalde kitap okumayı seven bir insanım ancak bu kitaptan hiçbirşey çıkaramıyorum anlamıyorum Bu sebeple...
  6. brwscter2

hepsiburada kupon varmı

kupon lazım acil nereden bulabilirm
  7. brwscter2

FNAF filmini internet üzerinden izlesem pc me virüs girer mi

dediğim gibi aptalca gelebilir ama bilmiyorum herhangi bir siteden izlesem virüs girer mi
  8. brwscter2

OMEGLEDE BAN YEMİŞİM AMA BEN DEĞİLİM

1700175559 Hiç omegle kullanmadım ama bi girim bakim dedim bu çıktı daha kameram bile yok ve daha önemlisi BU KİM
  9. brwscter2

Sevmediğim kişilerin benden daha iyi olması(?)

Hoşlanmadığım kişilerin bazı konularda benden daha iyi olması çok sinirimi bozan ve kafama takılan bir sorun en iyi örnek de sevmediğim birinin benden daha iyi bir vücuda sahip olması bunu gram kıskanmıyorum ancak çok canımı sıkıyor ve bu beni o duruma daha çok motive ediyor sizce ne yapmalıyım...
  10. brwscter2

Puffın içine soda kaçtı

Arabada vitesin altında olan içecek koyma yerinde 2 bölme var ikisi birbirine bağlı soda patladı bir an puffın altındaki boşluktan içine girdi sanırım şu an sorun yok gibi ama bişey olur mu
  11. brwscter2

Puffları ne sıklıkla şarj ediyoruz

Vozol 10k daha dün aldım kaç dk şarjda tutsam yeter
  12. brwscter2

Lisede ilk iki derse girmezsem ne kadar devamsızlık yerim

İlk iki derse girmezsem yarım gün yer miyim
  13. brwscter2

yakın kız arkadaş mevzusu

hocalar selam direkt konuya gircem,benim 2 senedir tandığım yakın bir kız arkadaşım var ama ben bu kızla hiçbir şekilde manita sevgili vs. hiçbirşey aklımın ucundan geçmedi o kadar yakındı yani birbirimize her sorunumuzu anlatırdık genelde hep ben dinlerdim ve derdine bir çare bulurduk,biz yeni...
  14. brwscter2

Tek seferlik 10k vazol puff ciğerde çok sorun çıkarır mı

Puff alacağım daha önce de denemiştim zaten.Çok bağımlı biri değilimdir bittiği anda bırakırım büyük ihtimalle daha da almam yada doldurmam sizce 10k çekimli vazol puff tek seferliğine vücudda aşırı bir hasarı olur mu?uzun vadede vücuda özelikle akciğere hasar verdiğini duydum ama sizce tek...
  15. brwscter2

İnce ve düz saç için wax önerisi ve bir sorum var

wax saç yapısına zarar verir mi
  16. brwscter2

puff sizce aşırı bağımlılık yapar mı

puff almayı düşünüyorum 10k çekimlik hiç kullanmadım kendime ait fakat bir arkadaşın puffından tatmıştım güzel gibi tek seferlik alsam sizce bağımlılık oluşturur mu tecrübeli olanlar da yorum yaparsa sevinirim
  17. brwscter2

29 Ekim gösterisi için okula gitmemek neyin göstergesi sizce

Bildiğiniz gibi 29 Ekim'de Cumhuriyet'imizin 100. Yıl dönümü ve çoğu yerde genelde okullarda gösteriler oluyor,sizlere sormak istediğim şudur ki sizce 29 Ekim gösterisine gitmemek bizi kötü birisi Cumhuriyet karşıtı birisi mi yapar.Genel olarak liselerde bu zorunluluk var gelmek zorundasınız...
  18. brwscter2

kavga var ne yapmalıyım

olayın kısaca anlatayım en yakın arkadaşıma bir iftara atıldı ve adamlar bilendi farklı okullardayız ama yakın biz eleman falan topladık ama adamlar serseri ne yapmam lazım
  19. brwscter2

hangi mesleği seçmem gerektiğini nasıl,ne zaman anlarım

siz nasıl seç,yorsunuz ve sizce seçimlerde nasıl önemli noktalar var (lise 2yim anadolu lisesine gidiyorum üniversite okuyacağım)
  20. brwscter2

Valorant için:Yağmacı vandal mı Asil vandal mı?

Siz olsanız tercihiniz hangisi olurdu ve neden
Top Bottom