Arama sonuçları: *

1. C

Türk telekom bedava 250 tl

evde sellyfli olan biri vardı bende kodu aldım ama baynogame kayıtlı olan numaranın kod alınan numara ile aynı olmasımı gerekiyor 250 tl için bilen varmı
  2. C

Kasiyer sıramı gaspetti

selamlar bugun bı 3 harfli markete girip meyveli yoğurt aldım acelemde vardı biraz tek kasa sıraya geçtim kasada 1 musterın cok ürünü vardı ama sırada değillerdi kasiyer sordu onlara sımdı geceksiniz bekleycekmısınız diye ondan 2 dakka sonra sıra bana geldi meyveli yoğurtu koydum kasaya...
  3. C

Evde boş kalınca neler yapılır

selamlar gündüz çalışıyorum akşamda evde kripto ile ilgileniyorum ama arta kalan zamanlarda canım sıkılıyor oyun oynamıyorum fazla fazla arkadaşım olmadığı için tekte sarmıyor sizce boşta kalan zamanlarımda evde neler yapabilirim dışarı çıkmayı pek sevmiyiyorum bulunduğum şehir küçük olduğundan...
  4. C

A

silinsin lütfen
  5. C

Global beyazeşya bu site güvenlimi

selamlar televizyon almayı düşünüyoruz biri şurayı önerdi gayette mantıklı geldi ama güvenlimi pek emin olamadım
  6. C

Çalışma masası yaptırılımı

selamlar masa alıcam ama yaptırsam daha sağlam olur diye düşünüyorum sizce l masamı yoksa 160 a 60 mı daha iyi olur vede bana ne kadara patlar sağlam olması için nasıl yaptırmam gerekli
  7. C

Kredi kartı borç hesaplama

selamlar peşin fiyatına 3 taksitli televizyon alacagım 26 bine bu bana ne kadara patlar ekstra ücret falan çıkıyormu kredi kartında limitim var 200 bin ama 30 bine düşüreceğim iyi olurmu hiç kullanmadım
  8. C

Koçtaş sitesi güvenilir mi?

selamlar 3 tane baza alıcaz şu site güvenlimi eve kadar getiyormu https://www.koctas.com.tr/niron-luna-baza-ve-baslik-seti-90x190-cm-tek-kisilik-kumas-baza-seti/p/5000804417
  9. C

9.000 TL'ye baza, gardırop ve masa önerisi

Selam, artık bir kendime ait bir oda olacak o yüzden gardırop çalışma masası ve baza alacağım. Önerileriniz bekliyorum, hepsi fiyat performans olsa çok iyi olur. Baza için bütçe 4, dolap için 3, masa için 2000. önerilerinizi bekliyorum, yatak 2 metre olsa olur 190 da olur.
  10. C

Günlük 800 TL'ye çalışılırmı

selamarl okul kantinde çalışmaya çağrdılar lise endüstiri sizce çalışılırmı kasaya bakılacak arada masalara bakılacak ve kantind eyapılan diğer işler güblük 800 tl sigota yok 9 10 saat cuma günleri 2 de bitecek sadece okul tatil günleri banada tatil sizce iymi
  11. C

Pazarama 125 tl inidirim ile ne alınır

bu kuponla ne alabilirim yararrlı fazla üstüne bişey ekleyemem her şey olur
  12. C

Okul Kantininde Çalışılırmı

selamlar lise kantininde sizce çalışılırmı endüstiri nromalde kriptoya uğrasıyorum 2 3 ay sonra düzgün para kazanabılırım evden ama babam sürekli çalışmamı söylüyor 7 8 yıldır ondan para istemememe rağmen unimi falanda kendi kazndıgım parayla bitirdim yaş 22
  13. C

Hiq vs grizzone hangisi iyi

Selam, kreatinim bitti ve yenisini almak istiyorum. Daha önce kullandığım Proteinocean Sun Set'tin tadı ortalamaydı. Sizce bu sefer HiQ'mü alayım? Aromasız mı yoksa aromalı mı tercih etmeliyim? Bütçem 400-500 TL. https://grizzone.com.tr/creatin-mono-zincd3c grizzonede buldugum bu hiq ise bu...
  14. C

Masa fanı önerisiiiii

selamlar bütçem max 400 belki üstüne çıkarım biraz usb fan arıyorum beni rahatlatacak
  15. C

Sürekli miyavlayan kedi nasıl sakinleştirlir?

Selam, Kedim tedavi gördüğü için 4-5 gündür dışarıya göndermiyorum ama sürekli geceleri kapıya gidip miyavlıyor ve kapıyı tırmalıyor. 8-9 saat boyunca miyavlamaya devam ediyor. Gündüzleri uyuyor ne yapabilirim? Evdeki kimse de uyuyamıyor. Bu durum can sıkmaya başladı. Şikayet gelir diye korkuyorum.
  16. C

Kedimin yanağında açık var

Selamlar kedinin yanağında açık var bayramın 1.günü olduğunda veteriner yok bulunduğum yerde ne yağmam gerekiyor şu an.
  17. C

İstanbul kart hesap onaylanmıyor

selamlar ıyzıcoda 1000 tl cashbackım vardı bende onu istanbul karta çektim normal para olarak kullanbaılmek için ama hesabım onaylanmıyor sürekli sistem hatası diyor ben bu parayı nasıl kullanabılırım alişverip yapılıyormu
  18. C

Istanbul kart onaylanmıyor

selamlar ıyzıcoda paramı ıstanbul karta attım ama ç.ekemıyorum hesap onaylanmıyor hata veriyor 500 tl kaldı icerde nasıl alıcam ben bunu
  19. C

Iyzico para nasıl çekilir

iyizcoda 100 tlm var paroloparada 400 bunları nasıl çekebilirim normal para olarak
  20. C

Ücretsiz 15 ay gemini pro nasıl yapılır

selamlar dun 15 ay gemini pro veriyorlardı ucretsiz bende herseyı dogru ilerledim öğrenci mailimi falanda yazdım ama sonra ödemede hata verdi ne 15 ay gemini geldi nede yeni hesap yapınca öğrenci maılımı yazabiliyorum zaten kullanılşmış diyor nasıl çözecem
Geri