Arama sonuçları: *

1. ege001

Arkadaşıma Nasıl Bir Hediye Almalıyım?

Merhabalar, sınıf arasında çekiliş yaptık ve çok yakınım olmadığı (Sadece çok yakın değiliz aramızda anlaşmazlık yok) bir kız çıktı. Bütçe 300-400 tl civarı belirledik. Sizce nasıl bir hediye almalıyım?
  2. ege001

Sefiller Kitabi ile Ilgili 2 Adet Felsefi Soru Lazim.

Merhabalar sefiller kitabi ile ilgili 2 adet felsefi soru lazim (cevabi kisiden kisiye degisebilse yeter, kesin cevapli sorular olmasin.)
  3. ege001

Yaza Kadar Agir Olmayan Kilo Verme Programi

Merhabalar. 175 boyundayim ve 84 kiloyum. Yazin cok sevdigim bir yakinimin dugunu var ve ustume gomlek giyecegim. Bu kiloda gobek ve gogusler hafif buyuk duruyor. Arada sirada 79-80kg civarina dusuyorum ve o kiloda vucudumu begeniyorum. Haziran sonuna kadar bana 5-6 kilo verdirecek yada biraz...
  4. ege001

Bu Oyuncağı Nereden Bulabilirim?

Aşağıdaki oyuncaktan arıyorum. Avusturyada herhangi bir şekilde yada turkiyede fiziksel mağazada satan bir yer var mıdır?
  5. ege001

1000TL ile Hangi Hisse Alinir?

1000TL para var suan. Azda olsa hisse almayi dusunuyorum. Sizce hangisinden almaliyim?
  6. ege001

Kokuyu Kesen Deodorant Önerisi

Şuana kadar old Spice, axe, jagler gibi birçok marka kullandım ama hiçbiri kokuyu kesmiyor. Ter kokmaktan nefret ediyorum. Kullandığınız veya önerdiğiniz deodorant varsa yazarsanız çok sevinirim. Kokusu biraz kalıcı olursa çok daha iyi olur. Ne çok keskin ağır ne de çok hafif olsun yeter. Bütçe...
  7. ege001

Nays Borç Vermiyor Neden Olabilir

Bu uyarı çıkıyor. Daha önce hiç borç almadım yaklaşık 9 aydır kullanıyorum uygulamayı mutlaka her ay para yüklerim harcarım bazı aylar 2700 sinir para yükledim aylık gelir +25k belirttik borç vermiyor neden olabilir. Çok acil 500tl lazım.
  8. ege001

BU PTT MESAJI SAHTE MI?

Bugun boyle bir mesaj geldi. Site hic guven vermiyor. Gercek site mi yoksa dolandirici mi?
  9. ege001

Kisa Sureli Borc Alabilecegim Bir Uygulama Var Mi?

Merhabalar. 20 gun sonra geri odeyecegim ve 2000tl paraya ihtiyacim var. Bunu alabilecegim bir uygulama gibi birsey var mi?
  10. ege001

Boyum daha fazla uzar mı?

yaşım 14 boyum 172-173 civarı akşamları biraz egzersiz yapıyorum onun dışında arada dışarı çıkıyorum boyum daha fazla uzar mı?
Top Bottom