Arama sonuçları: *

1. ArdaBKC

Resident evil 4 bölüm 1-3 leon mızrağı fırlatmıyor

Arkadaşlar leon eline mızrağı aldığı zaman mızrağı fırlatıyormuş gibi yapıp fırlatmıyor çözümünü bilen var mı ?
  2. ArdaBKC

8.sınıf test kitabı olarak okyanus yayınları sizce nasıl ?

arkadaşlar okyanus kitabı aldım 8.sınıf test kitabı olarak soru bankası şeklinde almadım bütün dersleri tek tek aldım sizce LGS ye çalışmak için yeterli bir marka mı ?
  3. ArdaBKC

Crazyreign çizdim sizce nasıl olmuş ?

Arkadaşlar öncellikle iyi resim çizemem sadece denemek için yaptım ona göre değerlindirirseniz çok sevinirim.
  4. ArdaBKC

canlı yayın izlerken upload mı dowland mı önemli ?

arkadaşlar çok merak ediyorum 13 mbps dowland 0.40 upload ım var ve izlediğim canlı yayın kasıyor hangisi önemli canlı yayın izlerken ?
  5. ArdaBKC

twitch prime abonelik yenilemek 8 tl değil ?

arkadaşlar twitch prime ile bir yayıncıya abone oldum ama aylık yenileme ücreti 8 tl değil 32 tl nedenini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  6. ArdaBKC

fen lisesi için kaç saat çalışmak gerekir.

arkadaşlar bursa da yaşıyorum Tofaş fen lisesine gitmeyi düşünüyorum en büyük hayalim bunun için 1:30-2 saat çalışmak yeter mi ?
  7. ArdaBKC

arkadaşlar sizce yazılım mühendisliği mi yoksa donanım mühendisliği mi ?

arkadaşlar bu iki meslek arasında kaldım sizce hangisi hep kendimle çelişiyorum iki mesleği de istiyorum en sonunda iki tane üniversite okuyacağım diyorum kafam çok karışık 2 mesleği de çok istiyorum.
  8. ArdaBKC

600 tl paten önerisi yapar mısınız ?

arkadaşlar 2 yada 3 defa açıyorum bu konuyu lütfen birisi cevaplasın paten hakkında bilgisi olan birisi ve patende aradığım özellikler: 43 numara rahat silikon tekerli paten önerisi yaparsanız sevinirim.
  9. ArdaBKC

papara hesabıma banka kartı ekle dedikten sonra beyaz ekranda kalıyor

arkadaşlar papara hesabıma banka kartı ekleyecektim fakat kart numarasını girdim son kullanma tarihini girdim güvenlik kodunu girdim kartın devam et dedim bayz ekranda kalıyor 3 dk bekledim hala beyaz ekranda kalıyor çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
  10. ArdaBKC

arkadaşlar sisteme seskartı birde ethernet kartı almak mantıklı mı ?

arkadaşlar soru yukarıda sistem topluyoruz fakat sisteme ayrı olarak ethernet kartı birde ses kartı almak mantıklı mı yoksa gereksiz mi çünkü akakçede geziniyordum gördüm sorayım dedim anakartların yanın da geliyor mu yoksa ayrı olarak almak gerekiyor mu bu ikisini ?
  11. ArdaBKC

13 yaşında garsonluk yapılır mı?

arkadaşlar sizce 13 yaşında garsonluk yapılır mı 8. sınıf olduğum için okulum var kurslara gidiyorum ne olacağı hiç belli değil sizce 13 yaşında garsonluk yapılır mı?
  12. ArdaBKC

550 tl paten önerisi

arkadaşlar 550 tl ye paten önerisi yapar mısınız ayakkabı numaram 43 şimdiden teşekkürler.
  13. ArdaBKC

oxelo fit100 paten nasıl dır?

arkadaşlar oxelo fit100 paten nasıl önerir misiniz tekerlekler silikon mu eğer başka paten öneriniz varsa bütçe 300 tl şimdiden teşekkürler.
  14. ArdaBKC

ireversible hakkında ne düşünüyorsunuz

arkadaşlar bu kişi benim ilgimi çok çekti bu kişinin amacı sizce nedir?
  15. ArdaBKC

muhabbet kuşumu çok eğitirsem yavru yaparmı ?

arkadaşlar soru başlıkta arkadaşlar arkadaşım muhabbet kuşunu öok eğitirsen yavru yapmaz dedi doğru mu? muhabbet kuşum dişi.
  16. ArdaBKC

epic games üzgünüz kod bulunamadı hatası veriyor ne yapmalıyım ?

arkadaşlar epic games şifremi unuttum şifre yenilemek için mail e kod gönderdi sonra yeni şifre oluşturdum her ne şifre denediysem üzgünüz kod bulunamadı hatası veriyor çözümünü bilen var mı?
  17. ArdaBKC

opera mı chrome mi? hangisini tercih etmeliyim?

opera mı chrome mi? hangisini tercih etmeliyim? şuan opera kullanıyorum fakat bugün geçtim Opera GX yüklü operayı tercih etmem gerekiyorsa hangi sini tercih etmeliyim chrome mu yoksa operayı? cevaplarınız için teşekkürler.
  18. ArdaBKC

monitörde çıkan siyah çizgiler

arkadaşlar benim bilgisayarım 2010 yılından kalma bir bilgisayar önceden böyle bir sorun yoktu fakat aniden monitörde siyah çizgiler çıkmaya başladı ve oyunlarda rahatsız ediyor bunun çözümü nedir ?
  19. ArdaBKC

İncehesap taksit olmama sorunu

arkadaşlar ben İncehesap ta ininal kartımı giriyorum fakat taksit seçenekleri çıkmıyor ne yapabilirim
  20. ArdaBKC

İnce hesap alış veriş

nasıl taksit yapılan sadece peşin gösteriyor napabilirim
Top Bottom