arkadaşlar okyanus kitabı aldım 8.sınıf test kitabı olarak soru bankası şeklinde almadım bütün dersleri tek tek aldım sizce LGS ye çalışmak için yeterli bir marka mı ?
arkadaşlar bu iki meslek arasında kaldım sizce hangisi hep kendimle çelişiyorum iki mesleği de istiyorum en sonunda iki tane üniversite okuyacağım diyorum kafam çok karışık 2 mesleği de çok istiyorum.
arkadaşlar 2 yada 3 defa açıyorum bu konuyu lütfen birisi cevaplasın paten hakkında bilgisi olan birisi ve patende aradığım özellikler: 43 numara rahat silikon tekerli paten önerisi yaparsanız sevinirim.
arkadaşlar papara hesabıma banka kartı ekleyecektim fakat kart numarasını girdim son kullanma tarihini girdim güvenlik kodunu girdim kartın devam et dedim bayz ekranda kalıyor 3 dk bekledim hala beyaz ekranda kalıyor çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
arkadaşlar soru yukarıda sistem topluyoruz fakat sisteme ayrı olarak ethernet kartı birde ses kartı almak mantıklı mı yoksa gereksiz mi çünkü akakçede geziniyordum gördüm sorayım dedim anakartların yanın da geliyor mu yoksa ayrı olarak almak gerekiyor mu bu ikisini ?
arkadaşlar sizce 13 yaşında garsonluk yapılır mı 8. sınıf olduğum için okulum var kurslara gidiyorum ne olacağı hiç belli değil sizce 13 yaşında garsonluk yapılır mı?
arkadaşlar epic games şifremi unuttum şifre yenilemek için mail e kod gönderdi sonra yeni şifre oluşturdum her ne şifre denediysem üzgünüz kod bulunamadı hatası veriyor çözümünü bilen var mı?
opera mı chrome mi? hangisini tercih etmeliyim? şuan opera kullanıyorum fakat bugün geçtim Opera GX yüklü operayı tercih etmem gerekiyorsa hangi sini tercih etmeliyim chrome mu yoksa operayı?
cevaplarınız için teşekkürler.
arkadaşlar benim bilgisayarım 2010 yılından kalma bir bilgisayar önceden böyle bir sorun yoktu fakat aniden monitörde siyah çizgiler çıkmaya başladı ve oyunlarda rahatsız ediyor bunun çözümü nedir ?